Şimdi Ara

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe 3. Ön Eleme 2. Maç 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 21.45 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
6
Favori
41.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özeti şimdi izledim de üzüldüm açıkçası...

Tam fener yüklenirken kaleci volkanın çıkmaması gereken pozisyonda çıkıp penaltı yaptırması, çıkması gereken pozisyonda da çıkmayıp 3. golü yemesi...

Görünen o ki fenere iyi bir kaleci şart...Volkanın vakti geçmiş...Fener tam golü attı atacak derken volkan bir çuval inciri berbat etmiş...

Her şerde bir hayır vardır derler.Belli mi olur belkide avrupa liginde bir yarı final daha yaparsınız...

Tüm fenerli forumdaşlara geçmiş olsun diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

normalde bir şey yazmayacaktım ama işgal altındaki bir ülkenin takımına yenildik ya bu utanç bize bir ömür yeter. Neymiş Luce 10 senedir o takımın başındaymış fenerbahçe 1 aylık takımmış falan falan. kim dedi size Aykut Hocayı gönderin diye göndermeseydiniz! Oda 10 yıldır takımın başında olsaydı o zaman madem 10 yıllık hocayla başarı geliyorsa. Her sene hoca değiştirmek devlet kanunu muymuş! Yazık o milyonlara. Yemin ederim tff olsam bütün yabancıları gönderirim sadece Türk oyuncularla oynama kuralı getiririm. bu iş parayla olacak iş değil. dün akşam Shakhtarın sahadaki 11i fenerbahçenin bu yaz yaptığı transferlerle neredeyse aynı bütçeye sahipti. totalda da fener daha pahallı oyunculara sahip fenerin değeri daha yüksek ne oldu? parayla olacak iş değil. çalışmak çalışmak.

O adamlar on yıl sabretti adam takrigini oturttu dusununce her sene td değiştiren takımları hakikatten şampiyon olmadı diye yazık edilen zicoları aykutları ... Neyse ne yapalım bakalım vitor bizi yanıltabilcekmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu eşleşmeden çıkan sonuç;
    1)Volkanla bu işin yürümeyeceği ve Ospina'yı almayarak büyük hıyarlık edildiği,
    2) Alves'in acilen gönderilip yerine süratli bir stoper alınması gerektiği ortaya çıkmıştır.
  • bu eşşekler adam olur gsliler adam olmaz. kendi taraftarının yaptıklarını öğren önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orijinalden alıntı: srsy

Galibiyet geldi mi ağam paşam, mağlubiyet geldi lanet okumalar. Kaliteli taraftar başka oluyor tabi. (Biz beşiktaşlıyız her maç ciğerimiz soluyor hala arkasındayız). Size de öneririz.

Her takımda böyle taraftar da var her şartta destekleyen de var. Burada okuduğunuz 10-20 kişinin mesajı üzerinden herkes hakkında yorum yapmak yanlış olur.

Ha geçen sene 2.yarıdaki Beşiktaş-Galatasaray maçını izledim ve hayata küstüm. Beşiktaşı desteklemek gerçekten büyük iş.

Yok hocam yahu, genelleme yapmak ne haddime.. Üstüne alan alıyor lafı, doğru anladıkları da meçhul ya. Orada burada tribünlere oynayan yorumlar, trollük peşinde forumdaşlar var işte. Üç büyük diyoruz da, ne takımlar adına yaraşır davranıyor ne de taraftarlar.

Taraftarlar arasında zaten enteresan bir sidik yarışı hakim. Bizim futbol ortamımız bozuk. Kimsenin kafası da içi de rahat değil. Ne taraftarın, ne futbolcusunun, ne hakeminin, ne de yöneticisinin.

Hani ergenlere diyecek lafım yok ama 30 yaşında adamlar da gidip aynı muhabbete girince gerçekten komik oluyor. Kimden akıl izan bekleyeceksin şaşıyorsun.

Galatasaray'lı sevindi diye küfür ediyorlar. Sevinecek tabi ulan ne var bunda. Rakibin elenmiş, kasana tüm parayı koymuşsun. Sanki onlar yenilince keyiflenmiyormuş gibi davranmanın alemi yok.

Taraftarlık bence yurt içi / yurt dışı ayrımı olmayan bir müessese. Fanatik olmayan, daha çok vatanperverlik gözetenler ayrı, onlar zaten her takımı destekliyor ve sivri yorumlarda abartı davranışta bulunmuyorlar.

Ancak fanatiklerin içinde kavgaya küfüre hazır olan güruhlar var. Bunların ayıtlanması gerekiyor işte... Sevinen sevinsin, üzülen üzülsün...

Takıma gelince daha dün kurulan takımdan Shaktar gibi istikrarın abidesi olmuş bir takımı elemesini beklemek zaten biraz fazlaydı. Üstüne Gökhan, Topal sakatlıkları, RVP'nin oynayamaması gibi etkenler iyiden iyice zaafiyetimizi arttırdı. İlk maç Hasan Ali ile oynamak zorunda kalmasak sağ bekte belki gol de bulabilirdik...

Ama şu takıma sabır göstermeyeceksen neye sabır göstereceksin. Hala eksikler var ama tamamının bir sene içinde çözülmesini beklemekte şımarıklık değil de nedir? Futbolu menejerlik oyunu zannedenler çokça...

Hani bugün elendik diye sevinen Galatasaraylılar belki de yarın EL'de oynuyoruz diye üzülecekler... Keşke CL'de devam edip bizimle birlikte rezil olsaydı diyecekler...

Takımın zamana ihtiyacı var ve 3-4 hafta değil 3-4 ay zamana ihtiyacı var. Ligi kaldırır bu takım ama CL düzeyini kaldırmaz.

• hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim Fenerbahçe neden size batıyor bu kadar? neden giriyor bir yerinize? yaz da anlayalım. Fenerle yatıp Fenerle kalkıyorsun. Olayın ne?
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünce güzel mantıklıda anlatmışsında şenerin sağ açık değilde bek oynamasının sebebi var. Evet adam eksiltiyo, süratli, araya girebilen kapasiteli oyuncu ama orta açma ve son vuruş konusunda yeterli değil. Şenol güneş bu yüzden oynatmadı.

Ha oynayamazmı? Tr nin belkide en iyi açığı olur ama yaşı genç kendini geliştirmesi lazım.

• Bir Galatasaraylı olarak özeti izledim. Futbol Antrenörü olarak yorumlarım

1. Fener 1 sıfırdan sonra çok iyi oynamış

2. Bu kadar kolay goller kacmamaliydi

3. Eğer RVP olsaydı maçı fener alırdı.

4. Volkan Çok kötüydü Dinamik bi kaleci lazım

5. Fener bu senenin en iyi takımı olur. Tabi galatasaray 2 tane adam gibi transfer yaparsa öne geçer çünkü oturmuş takım.

Tüm Fenerbahçeliler geçmiş olsun. İnşallah UEFA'da başarılı olursunuz. Genç kardeşlerimde üzülmesin seneye daha iyi bir fenerbahçe olacaktır

• Bu transferleri yapanlar hesabını verecek

Hade beyler profillerinizi terranao dayıların resimlerini koyanlar -20 küsür eksi manyağı yapanlar gelsin gene eksilesin

PORTONUN B TAKIMI OLDUK

takım sanki güllük gülütanlık saçma sapan kaleciler defanslar aldık

takımda orta saha yok defans yok biz

temel dikmeden arsaya gökdelen diktik

ilk rüzgarda yıkıldı başka açıklaması yok.

NANİ NANİ alın size Nani çok savruk sadece show amaçlı oynuyor .Kesinlikle oynatılmamalıydı
    Sow satılmassa kombinemi iptal edicem bu kadar net yorumum
    DİEGOYU forumda ki fanatiklerine armağan ediyorum
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Takım tutmuyorsun da gecenin köründe Fenerbahçe forumundan da eksik olmuyorsun.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Hocam eskisine göre çok iyiyiz, heleki geçen seneye göre. Pozisyon buluyoruz en kötü. Evet Shaktardan kötü değiliz ama yeni bir takımız, bu yüzden Shaktardan iyi de değiliz. Benim isteğim ve düşüncem bu takımın 3 ay sonra birbirine uyumu ile çok iyi yerlere geleceğidir. Eğer Perreria takımı oynatabilirse çok güzel günler bekleyebilir bizi. O zaman derim işte finale kalmalıyız ya da kazanmalıyız diye. En kötü senemiz de kaldık demişsin. Ama o zaman öyle süper takımlar gelmedi bize. Uefa maçlarında da bir ayrı oynuyorduk. Umarım sen haklı olursun ben yanılırım ama bu takım bu sene çeyrek finale kalsın benim için başarıdır. Ama seneye hayır! Seneye şampiyonlar liginde olmalıyız.

Not Benfica maçını hatırladım da yazarken sana ne güzel maçlardı ya. Ayağım kırılmıştı, ve yine de okul açıkta maça gitmiştim bidaha gelmez bu fırsat diye

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Yorum yapacaksa edebinle terbiyesiyle yapar. Trollük, laf sokma, bebelik yapacaklarsa kusura bakma karşılığında laf yiyince demogoji yapmayacaklar.
    Şu yorumlara bak bakalım kaç tanesi eleştiri için yapılmış.
  • lan şu hain gs taraftarlarına bak sana 12 milyon gelse ne olacak isterse 30 milyon gelsin sen battın 850 milyon borcun var vergi ödemiyorsun başka ülkelerde olsa küme düşürüleceksin batmışsın bitmişsin avrupaya gitsen 4 yiyip geleceksin

varsın elenelim dün dedim bugünde diyorum o vitor hoca yüzünden elendik ama olsun canımız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Bu transferleri yapanlar hesabını verecek

Hade beyler profillerinizi terranao dayıların resimlerini koyanlar -20 küsür eksi manyağı yapanlar gelsin gene eksilesin

PORTONUN B TAKIMI OLDUK

takım sanki güllük gülütanlık saçma sapan kaleciler defanslar aldık

takımda orta saha yok defans yok biz

temel dikmeden arsaya gökdelen diktik

ilk rüzgarda yıkıldı başka açıklaması yok.

NANİ NANİ alın size Nani çok savruk sadece show amaçlı oynuyor .Kesinlikle oynatılmamalıydı
    Sow satılmassa kombinemi iptal edicem bu kadar net yorumum
    DİEGOYU forumda ki fanatiklerine armağan ediyorum

Yahu size de yaranilmiyor be. Takımda defans yok ortasaha yok demissin kjaer alves ba caner gökhan bunlar kötü defans mi? Mehmet topal, souza, meireles kötü ortasaha mi? Yapmayın gözünüzü sevym bir elendiniz diye takımı ve yönetimi yerin dibine sokmayın. Takımınız yeni hoca yeni biraz sabredin şimdiden böyle yaparsanız lig başladığında vay halinize sizin. O kötü dediğin adamlarin hepsi su anda avrupada oynamış veya oynayabilecek kapasiteye sahip adamlar sadece uyum sorunu çözülmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

Bu eşleşmeden çıkan sonuç;
    1)Volkanla bu işin yürümeyeceği ve Ospina'yı almayarak büyük hıyarlık edildiği,
    2) Alves'in acilen gönderilip yerine süratli bir stoper alınması gerektiği ortaya çıkmıştır.

Ospina + Badstuber süper olur ama bayer munih bencil bi kulüp olduğu için transferi kolay olmayacaktır. Zira bi türlü schalke den Höwedes i satın alamadılar. Bu alman kulüplerinin hepsi aynı sanırım. Her futbolcuya saldırıp hiçbirini biyere bırakmıyorlar.

• Lise 2 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Futbolda fizik güç ve kondisyonun ne kadar önemli olduğunu birkez daha görmüş olduk.Herifler 70.dakikada topla beraber öyle bindirme yapıyorki bizimkilerin dalağı şişiyor 2 adımdan sonra.
    kondisyon,kondisyon,kondisyon..Takımlarımızın başarısız olmasının yegane sebebi bu.Bakın Euro 2008 de Fatih hoca Abd den özel ekip getirmişti.Bu ekip her oyunca ayrı antreman programı beslenme ve yükleme antremanları sağlıyordu sonuç; 90.dakikada dahi dipdiri bir takım.Kimse daha"sezon başı şöylede,böylede demesin.Yüklemeyi kaldırmayan fizik gücü olmayan oyuncu değeri ne olursa olsun çöptür.Çöplerinde büyük takımda işi yoktur

Kaç sayfadır okuyorum sonunda adam gibi yorum geldi. Kondüsyon çok önemli ama bizim takıma daha öyle bir ekip gelipte kişiye özel program yapmadığı için futbolcularında gerçek seviyesini göremedik yani çöp kısmına katılmıyorum. 26 yaşındaki adamın gücünü görmeden çöp demek ayıp olur.

• Bence en hayırlısı oldu. Şuanki takım şampiyonlar ligine gitsede sıfır çekerdik G4L4T4S4R4Y gibi.

Uefa bizim için daha güzel olacak. Takımlar daha güçsüz ve korkak olacak.
  • Maç Yorumları :

-Yeni bir kaleci şart. Volkanla Uefada da zorluk çıkar. Ospina nasıl alınmamış hayret ediyorum..
    -Bu takım STSL de %80 şampiyon olur. Gollü maçlar izleriz.
    -Shaktar gibi kontra oynayan, sprinterleri 100 m lik koşu yarışına katılabilecek olan takımlar Fenerbahçeyi sahadan siler. Bunun için Alves yerine hızlı bir stoper lazım.
    -Takım henüz birbirini tanımamış. Sanki mahalleden yetenekli çocukları toplamış oynatıyorsun misali.

Kadro mühendisliğini kim yaptıysa çok yanlış yapmış. Madem hücum futbolu oynatacaksın. İlk önce savunmanı sağlam alacaksın, kalecin sağlam olucak. Abdoulaye Ba egemenden daha iyi diyen zihniyetleride gördük burda... Antrenörün atılması her takımı ateşlendirir. Hatta Galatasaray bu sayede eski sezonlarda bir sürü maçı ipten aldı. Ama takımı daha tanımayan bir antrenör için sahada bom boş bırakılmış insan topluluğu bırakıldı dünkü maçta.

Birde uefanın fredin hayla oynamasına şaşırdım. Heralde Platini fifa başkanlığını hedefliyor. Brezilyalılara iyi gözükmek istiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maglup olmamız kötü olmuş.Avrupa Liginde kupayı kaldırırız inşallah

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.