Şimdi Ara

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe 3. Ön Eleme 2. Maç 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 21.45 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
6
Favori
41.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşamki başlıca trollerin isimleri toplayalım, takibe alalım. Ceza alıp almadıklarını görelim arkadaşlar...Takip lütfen
  • Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun artık şansımızı UEFA'da deneyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkpnr58

O paraya anca ibrahim tatlısesi tt arenaya konsere getirirsiniz :)

Sanki alabileceklerde parası çıktı diyo hahahah
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    1-0 ken o pozisyonlardan biri gol olsa her şey değişirdi. Shaktardan kotu takim değiliz sadece uyum sorunu çok açık ortada, avrupa liginin en iyi takımı da zaten maksimum shakhtar ayarında. Biz en kötü sezonumuzda yarı final oynadık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacağı buydu hakeden kazandı.Bence bu konuda kimsenin görüş ayrılığı yok.Sizde çok iyi biliyorsunuz ki hakem,doping falan sığınmak için bahane.Oyunu oynayanın yanında oldu şans.

GS taraftarının bu kadar dalga geçmesinin sabebi sizin bize geçen sene yaptığınız sataşmalar,''aoaoao rvp gelmiş herkesi yençess'' kafasında ki embesiller,transfer döneminde bizi anadolu takımı ilan eden fenerbahçe tavrı,iddialı konuşmalarınız.

Geçmiş olsun UEFA'da başarılar.
  • arkadaşlar şu linkten (http://www.uefa.com/community/feedback/index.html ) UEFA'ya bir kaç bişey yazın da içiniz soğusun bari, ne kadar şeref yoksunu olduklarını tekrar hatırlatalım fransız köpeklerine
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Sen asıl bi habersin sizin başkaniniz bütün bu ibra haberlerini sizin gibi taraftara seçim yemi atti sizde yediniz sonrada yalanladi bütün haberleri siz hala ibrahimovic gelecek zannediyorsunuz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenere teşekkür eder, uefa da başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Futbol çok önemlidir herkes futbolu sevsin

577 tane mesajın var?

• normalde bir şey yazmayacaktım ama işgal altındaki bir ülkenin takımına yenildik ya bu utanç bize bir ömür yeter. Neymiş Luce 10 senedir o takımın başındaymış fenerbahçe 1 aylık takımmış falan falan. kim dedi size Aykut Hocayı gönderin diye göndermeseydiniz! Oda 10 yıldır takımın başında olsaydı o zaman madem 10 yıllık hocayla başarı geliyorsa. Her sene hoca değiştirmek devlet kanunu muymuş! Yazık o milyonlara. Yemin ederim tff olsam bütün yabancıları gönderirim sadece Türk oyuncularla oynama kuralı getiririm. bu iş parayla olacak iş değil. dün akşam Shakhtarın sahadaki 11i fenerbahçenin bu yaz yaptığı transferlerle neredeyse aynı bütçeye sahipti. totalda da fener daha pahallı oyunculara sahip fenerin değeri daha yüksek ne oldu? parayla olacak iş değil. çalışmak çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Gs bilal ovic ve sabriovic ile gruplardan cikacak mi acep ?

Giremeyenler var, girme sansi dahi elde edemeyenler var. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Şikenin olmadığı ortamda fb nin aldığı netice ortada; aynı durumu gs de geçen yıl yaşamıştı.

Ama be je ke TR KUPASI finalinde İBB 'yle oynarken yaşamamıştı. İşler yolundaydı galiba?

• neyse uefa kupasını alalımda bi gs li troller in 15 senelik susmayan ağızlarını kapatalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyeb

ben hayatımda galatasaray taraftarı kadar kolpa taraftar görmedim. yazık la size.
    dün takımımız elendi ama biz aslanlargibi arkasındayız takımımızın. siz en ufak başarısızlıkta stadı bin iki bin dolduran iyi gün taraftarısınız.
    boş tribünlere oynadığınız (passo ligsiz) sezonu hatırladınız mı? ha tamam kapa çeneni şimdi.
    sırtımızdan 3-4 sezondur belel para alıyorsunuz. ama artık son... iyi oku burayı iyi oku.. bu sondu.. çünkü bu kadroyla süper lige ambargo koyacağız ve her zaman 1. bitireceğiz inşallah. siz de seneye ön elemede shakhtar ve benzeri takımla karsılasınca ben de sizin forumunuza gelecem, sanıyorsan yanılıyorsun , o derece kolpa bi takımsınız siz. viskimi yudumlayacağım size atılan her golde. gerçi bu yıl da bilaloviçle çıktıgınız her maç tıpkı geçen seneki gibi 4-5 yiyip eve döneceksiniz.gelmiş burada bize bıdı bıdı yapıyor bak bak bak. neyse rezervenizi alın, 3-4 -5.. gs'nin şamp. ligi maçları en az bu farklarla bitecek.
    not: Sonuna kadar fenerbahçe

"ben hayatımda galatasaray taraftarı kadar kolpa taraftar görmedim. yazık la size."

Geçen sezon şampiyonluğu kovalayan takımınıza "yönetim istifa" diye bağırmadınız mı?

"dün takımımız elendi ama biz aslanlargibi arkasındayız takımımızın. siz en ufak başarısızlıkta stadı bin iki bin dolduran iyi gün taraftarısınız.
    boş tribünlere oynadığınız (passo ligsiz) sezonu hatırladınız mı? ha tamam kapa çeneni şimdi."

Passolig geldiğinden beri boş statlara oynuyorsunuz çünkü bedava bilet işi bitti. Beleşci fener taraftarı artık stada giremiyor.

"sırtımızdan 3-4 sezondur belel para alıyorsunuz. ama artık son... iyi oku burayı iyi oku.. bu sondu.. çünkü bu kadroyla süper lige ambargo koyacağız ve her zaman 1. bitireceğiz inşallah. siz de seneye ön elemede shakhtar ve benzeri takımla karsılasınca ben de sizin forumunuza gelecem, sanıyorsan yanılıyorsun , o derece kolpa bi takımsınız siz. viskimi yudumlayacağım size atılan her golde. gerçi bu yıl da bilaloviçle çıktıgınız her maç tıpkı geçen seneki gibi 4-5 yiyip eve döneceksiniz.gelmiş burada bize bıdı bıdı yapıyor bak bak bak. neyse rezervenizi alın, 3-4 -5.. gs'nin şamp. ligi maçları en az bu farklarla bitecek."

Son 4 sezondur hep büyük konuşuyorsunuz ve her seferinde kıçınızın üzerine oturuyorsunuz. Uslanmadınız bi. Fenerbahçeye ne topçular geldi geçti, ne zaman ambargo koyabildiniz de şimdi koyacaksınız? Bir nani birde persie ile bu iş olmuyor. İki oyuncu geldi diye kandırmayın kendinizi.

Senin gibileri yüzünden fenerin yurt dışında aldığı galibiyetlere sevinemez hala geldim. O kadar büyük laflar ediyorsunuz ki (aynı bu yazında yaptığın gibi) yenilmenizi istiyorum.

Bu ağızlardan düşmeyen "ezeli rekabet, ebedi dostluk" cümlesinin ebedi dostluk olan kısmınıda yaşayabilmeyi isterdim. Malesef her takımın taraftarında olan senin gibi insanlar yüzünden bu iş çok zor.

• Evet beyler canımız saolsın.bence yapılan hata taktigin ta kendisiydi.OFSAYT TAKTİGİ.
    zaten karşı taraf kontra akınları sever siz bunu uygularsanız rakibe dersinizki hücumumuz ssuper olduğundan 10 pozisyonun en kotu 3 u ofsayttan kurtulur bu da net 1 gol yemektir.Alves bana göre bu takımda yedek olmaktan öteye gidemez.orayada bi kjaer lazım .volkana bi'şey demiyorum . Adam penaltı yapmayabilirdi ve bi pozisyonda acemice one çıkmayıp daraltmadıgından golü yedi.

Tamam 4 haftalık ama en azından defans alvesin bu yılı hariç çok oturaklıydı.

Onun dışında nani sadece bireysel oynuyor sıkıntı bu.bize takım oyunu lazım.bende severim hayranıyım naninin ama kaç pozisyon yedi

Fernando ile ilgili demiştim cl seviyesi bir fw değil diye eksilemiştiniz hatta.

İlk defa meirelesi beğendim .

Vitorun oyunculara ve kendine ogretmesi gereken hakeme itiraz ve gereksiz hareketlerde bulunmamak.çok saçmaydı. Tur bu hareketinden sonra gitti.

Neyse dostlar sadece gorduklerim ve anlamadığım şeyse rvp nin antrenmanda sakatlanması:)Aykut o kadar yıl yonetti bence herkesin bi okadar şansı var ama bizim acil Avrupa başarılarına ihtiyacımız var.Ligi kesin kazanmalıyız.

Saygılar

• yazık harcanan paraya. o transferlerle kayseriyi yenip başarılıyız demeseler bari.
  • Burada Fenerbahçe yenilsin de paracıklar gelsin diye bekleyen malum adamlar, bu Fenerbahçe ya da herhangi başka bir takım ne yapmış da size bunca sene acısı çıkmamış, hala da çıkmıyor? Yense de yenilse de bu ülkenin takımı, içeride istediğin kadar rekabet et ama dışarısı başka. Zamanında 3-5 tane zibidinin yaptıklarını ısıtıp ısıtıp gündeme getirmenin de kimseye faydası yok. Sonra da futbolu bitirdiler diye ağlaşırsınız. Yanlış anlaşılmasın bunu yapan hangi takımın b.ktan taraftarıysa lafım hepsine. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara.
  • Avrupanin en cok taninan,bilinen,desteklenen kulubu Fenerbabcenin Şampiyonlar Liginde olmamasi aci verici bir hede.
    8 senedir CL yuzu gormuyor bu guzide kulubumuz. Konsept olarak bit degisiklige gitmesi sart UEFAnin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

arkadaşlar şu linkten (http://www.uefa.com/community/feedback/index.html ) UEFA'ya bir kaç bişey yazın da içiniz soğusun bari, ne kadar şeref yoksunu olduklarını tekrar hatırlatalım fransız köpeklerine

dün twitter da feedback yağmuruna tuttular UEFA yı bende giydirdim ama maçla ilgili değil. Platini gibi haysiyetsiz yalancı birini nasıl orda tuttuklarını sordum. Adam resmen koskoca kulüpleri parmağında oynatıyor kimsenin sesi çıkmıyor.

• Futbolda fizik güç ve kondisyonun ne kadar önemli olduğunu birkez daha görmüş olduk.Herifler 70.dakikada topla beraber öyle bindirme yapıyorki bizimkilerin dalağı şişiyor 2 adımdan sonra.
    kondisyon,kondisyon,kondisyon..Takımlarımızın başarısız olmasının yegane sebebi bu.Bakın Euro 2008 de Fatih hoca Abd den özel ekip getirmişti.Bu ekip her oyunca ayrı antreman programı beslenme ve yükleme antremanları sağlıyordu sonuç; 90.dakikada dahi dipdiri bir takım.Kimse daha"sezon başı şöylede,böylede demesin.Yüklemeyi kaldırmayan fizik gücü olmayan oyuncu değeri ne olursa olsun çöptür.Çöplerinde büyük takımda işi yoktur
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.