Şimdi Ara

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe 3. Ön Eleme 2. Maç 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 21.45 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
6
Favori
41.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hakem : 3

Fenerbahçe : 0

Maçın özeti budur. Bu şikeci hakem yüzünden Fener bir tempo yakalayamadı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

yazık harcanan paraya. o transferlerle kayseriyi yenip başarılıyız demeseler bari.

Fenerliyim ama istemsiz güldüm.

• Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    al bir snickers ye.
  • Kıyamet kadar transfer yapıp 2 şampiyonlar ligi maçında gol atamadık. Alışma süreciymiş tamam kardeşim Fernandao, Nani, Rvp alışsın lan sen Diegosun, Canersin, Sowsun daha ne zaman alışacaksın
  • Dünkü maçta orta sahamızın ne kadar güçsüz olduğu kanıtlandı, yönetim bunu hala göremiyorsa yandık demektir, ne uefa nede ligde başarılı oluruz.
    Bide dikkatimi çekti top bizdeyken shaktar orta sahada inanılmaz bi pres uyguluyorken, top onlardayken biz defansa kapanıyoruz , adamlarda çok basit tehlike yaratıyor. Buda vitorun hatasıdır, ara ara sow ile fernandoyu ta defansta gördük, ulan bu adamlar orta sahada baskı yapsın defansa kadar niye çekiyosun?? Takım presini çok çalışması lazım bu takım çoook..Televizyou kıracaktım dün az kaldı
  • ZoLy Z kullanıcısına yanıt
    bende aynısını düşünüyorum. sow ne öyleya sahada olmasa fark etmezdim defans yapmıyor atakta yok atakda alsa topu hemen kaybediyor
  • Sâwyer kullanıcısına yanıt
    valla bende trabzonluyum ama sizin bir çoğunuz gibi sahktara başarılar dilemedim. sadece bu kadar pahalı oyuncularla süperlige bilenmeyi mantıklı bulmadım. eminim o oyuncuları alanlarda bunu düşünmemiştir. bu pahalı ve kaliteli oyuncularla avrupada başarı beklerdik ülke adına, ama siz bunları komik buluyorsanız bizde bi tarfımızla gülebiliriz sorun yok kardeş.
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    usta bitiriciliği tavan yapmış rahat 5-6 oyuncumuz var. ama o oyunu kuracak bir tane adam yok. şu nani ve rvp alex varken gelseydi şerefsiz evladıyım içerde dışarda 5er gol sallar gönderirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

bende aynısını düşünüyorum. sow ne öyleya sahada olmasa fark etmezdim defans yapmıyor atakta yok atakda alsa topu hemen kaybediyor

Kardeşim sow gol adamı, bu adamı diceksin forvete, adam gibi topla buluşturacaksın o zaman gör neler yapcak.. Ama takımda orta saha olmayınca sow napcak, defansa gelip topmu alcak ?
  • Dün İtibariyle herşeyin bittiği ve taraftarlarının büyük şoka uğradıği maçtır

• Bu gsliler böyle dalga geçiyorsunuz da bunun yarınıda var. Geçen sene 4 yiyen takım bu sene 8 yer bunu çok iyi biliyorsunuz. Şuanda fbye 2 tane oyuncu al uefada final oynar.
  • UEFA da çıtır çerez takımlar var onlardan biri çıksında tesseli ikramiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

Bu gsliler böyle dalga geçiyorsunuz da bunun yarınıda var. Geçen sene 4 yiyen takım bu sene 8 yer bunu çok iyi biliyorsunuz. Şuanda fbye 2 tane oyuncu al uefada final oynar.

Yine iyi havaya girdiniz hadi bakalım :)
  • Galatasaraylı olarak izliyorum maçı suan lig tv veriyor

Hakem çok kötü gercekten. Fenerbahçe de kötü takım mi Allah aşkına yapmayın. Tamamen takım oturmadığı için elendi. Fenerbahçe görürsünüz buraya yazıyorum. Eğer kadro bozulmassa lig şampiyonu olur olmassada ikinci olur ve ön elemeyi geçer.

• quote:

Bu gsliler böyle dalga geçiyorsunuz da bunun yarınıda var. Geçen sene 4 yiyen takım bu sene 8 yer bunu çok iyi biliyorsunuz. Şuanda fbye 2 tane oyuncu al uefada final oynar.

Ne çektin gardaş

Hangi Taraftar ne çeker ?

Beşiktaşlılar ayran
    Trabzonlular çay
    Galatasaraylılar nargile
    Fenerbaçeliler bonzai
  • Öncelikle geçmiş olsun Beşiktaşlı olarak şunu söylemek isterim Fenerin şu an için Shaktar Donetsk i eleme ihtimali yüde sıfır dı. Bundan 5 ay sonra oynasalar kesinlikle durum farklı olabilirdi ama bugün hiç ihtimal yoktu
    kadrolara baktığınızda Fener'in üstünlüğü tartışılmaz ama bu kadronun takım olabilmek için zaman ihtiyacı var.. Oysa son 10 yılın avrupada ve kendi liginde en istikrarlı takımlarından biri ile oynuyorsanız
    işiniz zor demektir. hele hele bence muhteşem hoca Luce nin de rakibiniz olması şu an için bu turun geçilme ihtimalini sıfıra indirgemişti.

Zamanında Chealse dünya yıldızlarını toplayıp CL de bizim karşımıza çıktığında Luce nin en az korktuğu takım oydu.. Millet onunla dalga geçmişti ama gitti orada üstilik uzun bir süre 10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 kazanıp gelmiştik
    giderken evet büyük yıldızlar var ama henüz takım değiller demişti..

Kısacası bu sonuç süpriz değil.. Fenerbahçe eğer hocası iyi çıkarsa bu kadro ile devam edebilirse seneye Avrupa da çok farklı olur
    yeterki sabredilsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

valla bende trabzonluyum ama sizin bir çoğunuz gibi sahktara başarılar dilemedim. sadece bu kadar pahalı oyuncularla süperlige bilenmeyi mantıklı bulmadım. eminim o oyuncuları alanlarda bunu düşünmemiştir. bu pahalı ve kaliteli oyuncularla avrupada başarı beklerdik ülke adına, ama siz bunları komik buluyorsanız bizde bi tarfımızla gülebiliriz sorun yok kardeş.

Vala ben trabzonu kastederek yazmadım zaten tranzonla bir problemim yok. 3 temmuzdan öncede sonrada değişen birşey olmadı, trabzon benim için trabzondur, haksızlığa uğradığınızı düşünüp tepki verdiniz neyse ts gülsede bu beni ilgilendirmez. Konuya gelince sanki yeni kurulan takım shaktar 10 yıllık takım bizmişiz gibi hiçbişeyden haberi yokmuş gibi gelip takımı eleştirenlere söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

quote:

Ne çektin gardaş

Hangi Taraftar ne çeker ?

Beşiktaşlılar ayran
    Trabzonlular çay
    Galatasaraylılar nargile
    Fenerbaçeliler bonzai

Neresi komik bunun?

• impact_24 kullanıcısına yanıt
    Kjaer a kazık diyen futbol konuşmasın.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.