Şimdi Ara

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe 3. Ön Eleme 2. Maç 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 21.45 (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
6
Favori
41.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Bir Galatasaraylı olarak özeti izledim. Futbol Antrenörü olarak yorumlarım

1. Fener 1 sıfırdan sonra çok iyi oynamış

2. Bu kadar kolay goller kacmamaliydi

3. Eğer RVP olsaydı maçı fener alırdı.

4. Volkan Çok kötüydü Dinamik bi kaleci lazım

5. Fener bu senenin en iyi takımı olur. Tabi galatasaray 2 tane adam gibi transfer yaparsa öne geçer çünkü oturmuş takım.

Tüm Fenerbahçeliler geçmiş olsun. İnşallah UEFA'da başarılı olursunuz. Genç kardeşlerimde üzülmesin seneye daha iyi bir fenerbahçe olacaktır

in gibi adam kaldı mı ülkede ya... Eyvallah hocam eyvallah iyi temennilerin için, umarım güzel tatlı bir rekabet olur bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Kjaer çok yavaş, Töre'de Q7'de çok rahat geçer.

Bekiri geçemeyen tore mi

Quaresma Bekir i öyle bi geçmişti ki Uzak Direğe açmıştı ortayı Almeida Bi kafa koymuştu Volkan bile içeri girmişti topla maç 1-0 bitmişti Kjaer le oyuncak gibi oynar Quaresmayla Töre Hatta Olcay bile çok rahat geçer Kjaer i

O zaman nani ersani calimlar doner bir daha calimlar sonra stocha atar stoch calimlar doner bir daha ersani calimlar sonra persie alir tolga zengine atiymmi der.Tolga atma persie dediği için Naniye tekrar pas atarlar Nani ersani calimlar sonra doner bir daha calimlar doner bir calim daha atar sonra yeter der golu atar.Kaleden topu alip ersana bir calim daha atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben maçı full izledim Shaktar çok basit goller atmış fenerin 1-1 yapması içten bile değilmiş eğer daha kontrollü ve melo gibi hırslı bi oyuncu olsaymış orta sahada shaktar bu kadar kolay geçemeseymiş orta sahayı fener 1-1 den tur atlardı ama fbli olsam RVP böyle önemli maçta nasıl oynamaz diye delirirdim..

Neyse olan oldu ama Eğer UEFA'da takım oturursa fener rahat yari final'i görür favori oynar çoğu maçı çünkü kağıt üzerinde üstün kadrosu var uefada iyi bir derece ŞL'yi unutturur..

Gs ile ilgili bişey yazmak istemiyorum fb konusu sonuçta ama şunuda ekleyim eğer gs adam akıllı 2-3 transfer yapmaz ise fener bu sene rahat şampiyon olur.

Genel olarak FB'yi objektif olarak yorumlarsam Çok risk aldı aziz yıldırım olası ligte alınacaç kötü sonuç veya sonuçlar pereria ile aziz yıldırım arasında iplerin kopmasına neden olur çünkü ikiside otoriter kişiler..Umarım Aziz bu sene takıma mudahele etmez ve pereria nın işine karışmaz aksi takdirde kabus gibi bir sezon geçirir FB

• Hondo Ohnaka kullanıcısına yanıt
    Ulan yarıldım ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bekiri geçemeyen tore mi

Quaresma Bekir i öyle bi geçmişti ki Uzak Direğe açmıştı ortayı Almeida Bi kafa koymuştu Volkan bile içeri girmişti topla maç 1-0 bitmişti Kjaer le oyuncak gibi oynar Quaresmayla Töre Hatta Olcay bile çok rahat geçer Kjaer i

O zaman nani ersani calimlar doner bir daha calimlar sonra stocha atar stoch calimlar doner bir daha ersani calimlar sonra persie alir tolga zengine atiymmi der.Tolga atma persie dediği için Naniye tekrar pas atarlar Nani ersani calimlar sonra doner bir daha calimlar doner bir calim daha atar sonra yeter der golu atar.Kaleden topu alip ersana bir calim daha atar

Atma persie çok iyi

• Aha tamda şimdi GALATASARAY'lıların zamanı :http://nemiymis.com/fener-aglama-tisortleri-satista/

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan adam kafayi yer yaw o kadar transfer yap elde var sifir harbi diyorum oyun kuran adam yok ya sanki kafalarina gore oynuyorlar . Bizim millet de sagolsuncok destekci adamlar ulkemizin adini duyurmakla ugrasmiyorlar ki anca takim gozuyle bakiyorlar. Harbi diyorum fb yerine gs bjk olsaydi ben uzulurdum yaw...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bekiri geçemeyen tore mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ...
     Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe 3. Ön Eleme 2. Maç 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 21.45
  • Avrupa liginde bir kere daha destan yazacağımız bir sezon olur inşallah. Hatalarımızdan ders alacağız, 2 nokta transfer daha yapılırsa iyi işler yapacağız inşallah.

Ayrıca daha ikinci resmi maçımız, Türkiye de hangi klüp 2.olursa olsun cl ye gidemez bu böyle. Bilal kısa lı jem karacanlı gs de bu maça çıksa niceden 4 yiyen takım, Shakhtar karşısında darda duman olurdu.

Biz ilk defa cl ye katılabilmek adına büyük transferler yaptık, ama 7 tane oyuncu birden takıma adapte olamazdı, kaldı ki en büyük silahımız oynamadı daha hazır değil. Ama hazır olduğunda UEFA Avrupa liginde çok can yakacağız. Çünkü kaliteli bir takımız.

• Arkadaşlar yeni transferlerden oynadığı oyun ile beğendiğim tek bir kişi var o da kjaer adam hakkini vererek oynuyor yanina alves hic olmadı alves satilmali ve yeni bir stoper alınmalı orta saha alınmalı daha çok işimiz var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol kanatta Nani oynayacaksa arkasında Caner olmaz, Hasan Ali oynar. Dün akşam ki maçta Gökhanı da aradık, yediğimiz üçüncü golde Şener adamını kaçırdı, Gökhan olsa at gibi koşar, o pozisyonu öldürürdü, Şenerin defansif yönü zayıf, ofansif yönü kuvvetli,

Acaba Gökhan sağbek oynasa, önünde de Şener oynasa sağ açık olarak daha iyi olmaz mı, Şenerin hücum yönü gerçekten çok kuvvetli, adam da geçiyor.

Bu iş Diego ile olmayacak o anlaşıldı dün, orta sahaya kesinlikle üst düzey bir oyuncu lazım, gerekirse 10 numara olsun, 10 numara hiç bir zaman ölmez, Fenerbahçenin böyle bir oyuncuya ihtiyacı var, dün akşam ah bir Alex olsaydı dedim.

Emre'yi çok aradık, gönderenlere selam olsun.

Kjayer en kötü maçını çıkardı, resmen sıçtı, ilk defa Egemeni de aradım, gönderenlere selam olsun.

Bu iş Alvesle olmaz, Kjayer Alves ikilisi bize çok gol yedirir, stoper kesinlikle şart, Ba'yı transfer edenlere selam olsun.

Volkan ilk golde hatasızdı, 2. ve 3. gollerde hatalıydı, Merti gönderenlere selam olsun.

Maçın özeti ;

Emre, Egemen ve Mert'in eksikliklerinin kesinlikle doldurulmadığı, Kjayer- Alves ikilisinin bize çok gol yedireceği, Nani -Caner ikilisinin beraber olmayacağı, Şener'in Gökhanı kesemeyeceği, Şener'in bence Gökhanın önünde sağ açık olarak oynatılarak bir denenmesi, Diego ile bu işin olmayacağı,

Kjayer yanına kesinlikle hızlı ve agresif bir stoper, orta sahaya hızlı bir oyuncu, gerekirse 10 numara, sağ açıkta Şener alternatifi olmazsa oraya da bir transfer, kaleye transfer gerektiğidir.

Kısaca bu takımın iyi bir kaleci, iyi bir stoper, iyi ve hızlı bir orta sahaya, gerekirse 10 numara, bir de sağ açığa ihtiyacı var.

• Yüzünüz hiç gülmeyecek bu daha başlangıç çıkacak acısı 2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR!!!
  • Yolun acik olsun fenerbahçe

• bu kafa yapısı oldukça türk futbolunun avrupada hiç şansı yok.
    gs'li fb'liye, fb'li gs'liye, arada bjk'liye sallayıp duruyor herkes. şampiyonlar liginde türkiye'den 1 takım var. ben galatasaray'lıyım, ama gönül isterdi ki fenerbahçe'de aynı arenada olsun. yıllardır avrupa'da başarı yok. türk futbolu hayal ettiğimizden çok daha kötü bir noktada, büyük paraların dönüyor olması; büyük sponsorluklar vs. bu sonucu değiştirmiyor.
    avrupa'dan türkiye'ye gelecek futbolcuların da burayı çin'den bae'den vs farklı tuttuklarını sanmıyorum türkiye'yi.
    futbolumuz kötülüğü kadar taraftarımız balçığın içine dalmış, birbirlerine b*k atıyor siz kötüsünüz, yok siz daha kötüsünüz diye...
    durum bence budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Avrupa liginde bir kere daha destan yazacağımız bir sezon olur inşallah. Hatalarımızdan ders alacağız, 2 nokta transfer daha yapılırsa iyi işler yapacağız inşallah.

Ayrıca daha ikinci resmi maçımız, Türkiye de hangi klüp 2.olursa olsun cl ye gidemez bu böyle. Bilal kısa lı jem karacanlı gs de bu maça çıksa niceden 4 yiyen takım, Shakhtar karşısında darda duman olurdu.

Biz ilk defa cl ye katılabilmek adına büyük transferler yaptık, ama 7 tane oyuncu birden takıma adapte olamazdı, kaldı ki en büyük silahımız oynamadı daha hazır değil. Ama hazır olduğunda UEFA Avrupa liginde çok can yakacağız. Çünkü kaliteli bir takımız.

3 yiyen kaliteli takım

• quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

ya konuşana bak gelmiş Fenerbahçe konusuna kendi çapında yazmak için yazı yazacak onu da becerememiş CL yazmış futbolu menejerlikten öğrenen velet.

FM oynamadim hayatimda. Ama sen ordan ogrenmissin sanirim

• Fener Avrupa takımı değil. Shaktar ise özellikle Luce sonrası tecrübeli bir Avrupa takımına dönüştü.

Bakıyorsun kalecisi rezalet, stoperler çok kötü, sol bek vasat, forveti yok ama sistem dahilinde oynayıp istediğini alabiliyor.

• Fenerbahce bu sonuca pek uzulmemeli. Uefa da cok başarılı olacaktır, hatta final oynayacaktır, umarım kupayı da alır. Cunku ellerinde iyi bir kadro var.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.