Şimdi Ara

Shaman a tauren mi troll mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trollerin tiplerinin de iticiliginden dolayı shamimi tauren actım ama hala hangisinden daha ii shaman olur kararsızım siz ne dusunuosunuz? bastan (lvl 50ye kdr) bgde fln cok ustundum ama olay yakın dovusten buyu agırlıklı bi hale dondu.sonuc olarak taurenlerin fazla canı ve war stompumu yoksa trollerin berserk ve regenerasyonumu lutfen konuya hakim ve ciddi yorum...(pvp bazında yaklasırsak daha ii olur)

• troll
    berserk cok ise yarıo gercekten ve 3 dakka cd si var...benim 51 troll shammy var...basta tauren acmadıgım icin uzulmustum ama serverdaki en ii shammyler troll lvl 50 isen geri donmek zor olmasmı ama?
  • bana kalırsada orc shaman derim..

tauren warstomp tan dolayı avantajlı durumda gibi troll un de regeneration olayı war ama bi yerde okumustum
    olmenin en hızlı yolu troll berserking dir diye
  • Tauren war stomp la ustune improved ghost wolf kacıo ya da beles heal yapıo, %5 ekstra can ztn ii tartısılmaz troll desen berserk ama orcların bunlarla yarısabilecek neyi var tam bilemiyorum ndn orc
  • herhangi bi ozelliginden diil icgudusel olarak shaman= orc benim icin
  • tanus yazmış zaten, war stomp ve +hp sayesinde ben de tauren derim.
  • abi bariz tauren hem yakın dövüşte stun ı var (ki silence i yiyen bi shaman allah ne verdiyse dalar ya da manası biten bi shaman) ayrıca hp bakımındanda tauren daha ii!!!
    ben olsam tauren shaman açardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tauren çok daha karizma.....

ama berserk önüde var troll'ün ..

artık .. sana kalmış ama ben tauren derim

hep shaman oynarım ... ama şimdiye kadar hiç troll shaman açtığı mı hatırlamıyorum
  • TROLL AÇMA !!! Çok ciddi uyarıyorum Lvl 60 Troll shaman ların hepsi troll açtığına Lanet eder ! Tauren aç , Stomp + ÖLMÜYOR ...

Orc Aç (önerim) Orc un nesi mi var ? ... %50 Stun resist ! DAHA NE OLSUN .... ... %30 Attack power .... ......................................

Bunun üstüne ancak küfredilir yani DAHA NE OLSUN ... Bunlar Race Kokan İşler ...
  • abi bi de insan baktığında troll shaman pfff çok garip duruo en ii si tauran yaw
  • Ya En İİ shaman TAURENDİR ama tauren in gorunumu bir berbat orc shaman ac derim macros haklı ne biliyim sole kurta felan binio gerci tau da ama orc a cok yakısıyo mail felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: biyony

Ya En İİ shaman TAURENDİR ama tauren in gorunumu bir berbat orc shaman ac derim macros haklı ne biliyim sole kurta felan binio gerci tau da ama orc a cok yakısıyo mail felan

sekline bakarak class mı secilir yaaff
    troll
  • Bence female troll shaman iyi gider kalkan felan çok tatlı duruyor en azından taurendeki gibi kocaman değil ve kuyruğu yok berserk ve regenereyi söylemeye gerek yok sanırım
  • yaw tauren diyenlerin alnını karıslarım taureninin mana poolu ne durumda onuda bi söyleyin(çok düşük)
    görüntü olarak troll de hoş(çok tatlı) orc da hoş(çok karizma)
    ama orc daha ii olur diye düşünüyorum %50 stun resist gibi ilerde çok işine yarabilecek şeyler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

yaw tauren diyenlerin alnını karıslarım taureninin mana poolu ne durumda onuda bi söyleyin(çok düşük)
    görüntü olarak troll de hoş(çok tatlı) orc da hoş(çok karizma)
    ama orc daha ii olur diye düşünüyorum %50 stun resist gibi ilerde çok işine yarabilecek şeyler var

abi nie tauren dienin alnını karışlarım dion ki!!! hem shaman daldığında en avantajlı tauren ve orc oluo ama stun da boru deil tabii!!! bence tauren tabi ki
  • 60 troll shm olarak eger statler ve ırk özelliklri yönünden bakarsak

tauren>orc>troll dür.

wow felsefesine göre

orc>troll>tauren

Ama bence en ii secihm eger ench yapıcaksan Orc elemental yapcaksan Trolldür. Ben ezelden beri ineklerden nefret ederim. cok cirkiler bence kododa igrenc bişey.

shmalrın %60 ı tauren &30 orc % 10 trolldür. nednese herzaman en ii shmalr trollerden vede orclardan cıkar. eger karizma takılmak sürüden ayrılmak istiyosan vede elemental bi shm yapmak istiyosn troll acmanı tavsiye ederim. char ı yaratırkende yüzü boyalı bi troll yaratki sonradan ekipmanla shane gözüküyosun tam bi shm oluyosn diger ırklerda fiziki örtüşmeden yok bence.

oyüzden bence önce sen ansıl bi şhm olmak istedigine karar ver

ben bidaha shm acsam gen troll acarım :D cok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exelansları -- 31 Mart 2006; 13:30:56 >

• ya alla alla bi kere de şekline bakmayın wow da mesela çok çirkin bi ırk olsa ama bu ırk ın özellikleri çok ii olsa gidip başka ırk mı açacaksınızayrıca bana göre de belki troll un tipi tauren e göre daha kötü bu kişiden kişiye deişir char açarken o chara en uygun ırkı sölicen buna nie tipi katıon ki
  • Troll lerden olur tabikide şekli şemaline goremi secilir başkada tanımama zaten
  • tmm sen troll aç banane!!! ben açarsam shaman tauren açarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

ya alla alla bi kere de şekline bakmayın wow da mesela çok çirkin bi ırk olsa ama bu ırk ın özellikleri çok ii olsa gidip başka ırk mı açacaksınızayrıca bana göre de belki troll un tipi tauren e göre daha kötü bu kişiden kişiye deişir char açarken o chara en uygun ırkı sölicen buna nie tipi katıon ki

sen nediyosun arkdaşım , sanane istiyosam şeklebakrım istiyosam bakmam ,, ki ben yazımda hertip özeligine görede bilgi vermişim tabiki ineklerden nefret etmem bana özgü bişey..

yazı yazmış olmak için sayfaları sacma sapan yorumlrınızla doldurmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.