Şimdi Ara

Shaman hakkında??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet size bir sorum var.. 70 locktan sonra ve mage den sora bi char daha kasmak istiyorum..ama caster istemiyorum abi..bıktım abi büyüden...büyü istemiyorum..nse gelelim meseleye..her nekadar caster istemesemde shamanı sevmişimdir hep..gerek totemleri gerekte verdikleri ani damagelerle çok hoşuma gidiyolar.. şimdi başlıca sorulara geliyim.. lwl kasarken shaman castermı takılır yoksa melee mi?? eğer caster daha iyi kasıyosa bn bu sevdadan vazgeçeyim..ama fazla fark yok yada melee daha iyi kasıyo diosanız gelelim 2. soruya.. şimdi bu shaman için melee takılıyosa neler yapmam gerekir..hangi stat ları veren giysiler giyeyim..damage im mi dha ön planda olmalı yoksa defansif mi takılıyım..shield kullanayımmı yoksa 2h mi takılıyım yada shamanlar kullanabiliyorsa 1h 1h mi alıyım elime?? bunları söylerseniz yeter şimdilik şimdiden tşk

• lvl için mele takılır. ilerde de mele takılabilrsin. arenada ezilirsin mele ama raidlerde yer bulrsun. str ap veriyor zaten sana. dual wield lvling icin iyidir.
  • dostum bende bi shaman olarak şunları söyleyebilirim.....

forever shaman....

neden dersen shaman çok melez bir sınıf istersen healler ol istersen melee ol istersen elemental takıl ama bunların içinde bana en keyif veren enhancement shaman üstelik elinde sağlam 2H bi axe oldumu stormstrike=windfurry crit zaten vuruosun wf prog oluo cloth giyenler senden kaçsın:)))))
  • ya kusura bakma ama 2 tane 70 char kastin ama bu tarz basit sorulari nasil forumdan soruyorsun hala :S
  • Melee shaman la kasacaksan tavsiyem 2h en yavaşından bir silah kullanman Windfury ile birlikte mob kesmekte hiç bir problem çekmezsin.
  • @D3monHunter shamanlar hakkında tabiki brşeyler biliyorum ama bnm bildiklerim sadece yüzeysel.. yani str kasmam gerektiğini biliyorum ama hp az olduğunda ap nin fazla bi önemi kalmadığını o yüzdende hep ap giderken hemde hp kasmam gerektiğini falan söyleyebilirler.. belki bildiklerim yeterli deildir diye..ve tüm kastığım charlar caster... o yüzden bu soruları soruyorum.. cevaplar için saolun.. shaman kasıyorum..
  • @D3monHunter shamanlar hakkında tabiki brşeyler biliyorum ama bnm bildiklerim sadece yüzeysel.. yani str kasmam gerektiğini biliyorum ama hp az olduğunda ap nin fazla bi önemi kalmadığını o yüzdende hep ap giderken hemde hp kasmam gerektiğini falan söyleyebilirler.. belki bildiklerim yeterli deildir diye..ve tüm kastığım charlar caster... o yüzden bu soruları soruyorum.. cevaplar için saolun.. shaman kasıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shaman isen bglerde döktürürsün ama arena ezilirsin elem shaman guzeldir ama enh shamanın zevkini vermez full str kas arkadas crit e abanmana gerek yok hunter deil sonucta agi ap vermio wf uzerine kurulu bi talnttır enh shaman savunmanı cok yuksek tutmalısın cunku en buyuk derdin survival shaman oynuyan oyuncular shamandan vaz gecemio
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

shaman isen bglerde döktürürsün ama arena ezilirsin elem shaman guzeldir ama enh shamanın zevkini vermez full str kas arkadas crit e abanmana gerek yok hunter deil sonucta agi ap vermio wf uzerine kurulu bi talnttır enh shaman savunmanı cok yuksek tutmalısın cunku en buyuk derdin survival shaman oynuyan oyuncular shamandan vaz gecemio

hiç arena yapma gbi bir niyetim yok..hiç ısınamadım arena lara... tamamdır şimdi en yavaşından bir 2h silah alcam..str kascam..peki strden sonra neye önem vermeliyim??? hp yemi defans ratinge mi yoksa başka bşiyemi??onuda sölerdseniz olay tamamdır..
  • arena yapmıcaksan eğer kesinlikle enh shaman aç ve ölümüne str aban pve itemlerin hunterınkilere yakın haftada 10 mac yaparsın istersen vangefullar pve dede baya işe yarıo crit %25 in altına dusmesin ap de 1k nın lvl kasarken gene enh olursun lvl 40 olana kadar 2 hand kullanırsın ondan sonra dw kullanırsın hp yi fazla abartmana gerek yok tank deiliz sonucta dps classı silah sorununu halletmek için black smith olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3monHunter

ya kusura bakma ama 2 tane 70 char kastin ama bu tarz basit sorulari nasil forumdan soruyorsun hala :S

abi öyle deme bende de 42 şaman var alt char işte ama guild deki 70 şaman arkadaşımın tavsiyeleri olmasa işim biraz zordu enc şaman çok zevkli duel wield ve stormstrke(41olman lazım) gelince inanılmaz zevkli maili de çek üstüne rogue kadar vuramazsın ama alternatif çok tur her şey sana bağlıdır senin taktik ve yeteneklerin önemli bir hale gelir o kadar büyücü olmuşsun bir gün özlersin belki büyüyü şaman ideal abi senin için bence ki aynı düşünceyle bende şaman açtım işte 42 geldim gayet memnunum
  • Shaman = Elemental

Ench Shaman her zaman güldürmüştür beni:)) Neymiş efendim WF proclucakmış mış mış!!! Pehh!!:D
  • arenada melle shamy citten kotu mu? ben yeni 70 oldum hemen enc epiclerini almaya basladim ve arklarla arena yapmak icin daha cok kasmistim iyi bi partneri olsada mi kotu nasil yani biraz acar misiniz?
  • dediğim gibi işin şansa çok dayalı. Eğer 2h weapon kullanıyosan ve crit + wf proc = 1 hit (cloth class)
    Ama arena da ne derece şansın yağver gider bilemem. Dediğim gibi. Retri pala gibi,feral dr00d gibi ne bilim fire mage gibi komik bi spectir ench shaman. Yİne de zevk meselesi tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenby

Shaman = Elemental

Ench Shaman her zaman güldürmüştür beni:)) Neymiş efendim WF proclucakmış mış mış!!! Pehh!!:D

o peh peh dediğin şey oyundaki en yuksek damagelerden birisi enh shamanın tek sorunu survival idir istededigin kadar resin olsun iyi bir shamandan 4k wf yersin enh shaman nuke te en iyilerdendir storm strike+normal vuruş+ earthshock+wf bunların hepsini 1 saniyede vurabilirsin sadece 8k wf cıkaran shamanalar var bu combo ile 12k damage vuranları gördüm isim vermek gerekirse adamın adı ''cele'' imba bi gearı var ama coğu enh shaman öyle vurabilir biz enh kalıyoruz bu damageyi görmek haz veriyor cunku survival veya healing reduse gelirse shamana sende ağlaya ağlaya respec yaparsın enh shamanın imba olması an meselesi hep pve buff ı aldık belki blizz enh shamanı pve olarak bırakır aksi takdirde bizde arenada elem görünce gülücez bu arada elem arenada daha iyi ona lafım yok ama enh kalmak isterseniz ms warrior la veya drood ile guzel işler çıkarırsınız ms warrior yanınızda iken wf totemi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 21 Ocak 2008; 10:39:32 >

• enh shammy düsmanın yanına gidip o koca mace veya baltayı sallayana kadar cogu zaman geberiyor.. Etrafta bu kadar slow, stun, fear atan class varken enh shamanın işi cok zor.. ayda yılda wf proclamasını bekleyerek PVP yapacagıma gider paşa paşa mobumu kserim.. WF proclayıncada sevinirim

Bence shamanın tek iyi oldugu class elemental, sırf duel wield icin enhancementada verdigim oldu ama düzgün spell dmg gearlı elem shammyi hic bi clasa deismem.
  • onlar bilmio olabilirler ama senin onlarla dalga geçmen hiç hoş değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

enh shammy düsmanın yanına gidip o koca mace veya baltayı sallayana kadar cogu zaman geberiyor.. Etrafta bu kadar slow, stun, fear atan class varken enh shamanın işi cok zor.. ayda yılda wf proclamasını bekleyerek PVP yapacagıma gider paşa paşa mobumu kserim.. WF proclayıncada sevinirim

Bence shamanın tek iyi oldugu class elemental, sırf duel wield icin enhancementada verdigim oldu ama düzgün spell dmg gearlı elem shammyi hic bi clasa deismem.

en komiği Rogue combat VS Enchantment Shaman oluyor adam resmen dalga geçiyor kaç kere tanık oldum kendim dalga geçildim .Enchantment shaman hakkaten görünmicende dalcan öyle anca

onun içinde stealth lazım o da onda yok geç bilader Elemental Rulz .

Bi düşünün Enchantment shaman da ki spelleri sayın bana Shield olmadığı için Armor bile yok güldürmeyin beni ya hakkaten komik Enc.Shaman

Gerçi shaman'ın 3 talent ağacı da çok kötü durumda düzelmediği sürece 3'üde komik.

• shaman olursan ya elemental yada resto elemental olup rezil olucagına resto ol destek çık
  • geçen gün 2v2 skirmish e girdim takım arkadaiım elemental-resto troll shaman geldi karşıdada mage ile diğeri kimdi hatırlamıyorum bende hunterım

2 si direk bana daldılar beni indirine kadar shaman ikisinide %40 lara indirdi sonrada kesti troll raciali ve bloodlust sayesinde su gibi bolt atıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.