Şimdi Ara

Shaman Heal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler büyük bi sıkıntım var.. Shaman heal açtım 85 yaptım ilvl suan 337 3028int var fakat mana 68k.. 4great heal'de mana sıfırlanıo yetiştiremiorum ne yapmam gerekior bi yardım pls lütfen??????

• quote:

Orijinalden alıntı: maksim44

Beyler büyük bi sıkıntım var.. Shaman heal açtım 85 yaptım ilvl suan 337 3028int var fakat mana 68k.. 4great heal'de mana sıfırlanıo yetiştiremiorum ne yapmam gerekior bi yardım pls lütfen??????

Sorun şurada.Artı healerda int kadar sprit de önemli.En iyisi sen armory linkle tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • Şamanın tüm specleri underpowered bence. İyi bi buff lazım şamanın oynanması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Şamanın tüm specleri underpowered bence. İyi bi buff lazım şamanın oynanması için

Şuan aktif bir biçimde Wow oynadığına emin misin?
  • quote:

Şamanın tüm specleri underpowered bence. İyi bi buff lazım şamanın oynanması için

Şaka? Suan resto shammy- enha shammy gayet iyi durumda elemental biraz sönük onuda canlandırmaya calısıyolar
  • quote:

Shaman coşmuş vaziyette arenalarda kanser ediyor adamı, elemental 4.2 de buff alacak.
  • quote:

bu harbi çok komik bir espriydi.. resto shaman PVPde neredeyse ölümsüz..

raidlerdede çok rahat heallıyor.. random dungeonlarda shaman healer gelince derin bir nefes alıyorum.. çünkü işini bilen shaman healer kolay kolay tankını dpsleri öldürmüyor..

konuyu acan arkadaşa 1-2 tavsiye vereyim.. tüm itemlarında spirit olsun..
    item levelini yükseltmeye bak.. mana sorununu azaltmak için tsunami trinketini öneririm.. paran varsa craft itemlar kullan.. greater heali pek kullanma.. sadece gerektiginde atacaksın..

armoryni linkle daha rahat yardımcı oluruz..
  • ilevel 340 üzerimde soketler yok Intellect 3575
    Spirit 1666 0/7/34 talentini kullanıyorum. Sonuç crap healer aslında blizzin suçu birazda 85 e kadar babalar gibi halerlık yaptık 85de gümledim 340 oldu dedik hclere girelim greater ata ata bitiyor mana en kötü sorunsa 2 parça harici hepsi spiritli item bir arkadaş tavsiye etmişti normal heal kullan spamla ama aynı anda 3 kişinin canı gitmeye başlayınca işler karışıyor earth shield tankı tutamıyor heal dotum pörtlüyor v.s v.s uzar gider en son attılar beni kapadım wowu direk dün gittim açtırttım bugün soğdum direk yardım lütfen (eltistjerks e bakmadım daha onada bakam bi=)
  • Cata ile healerlar itemleri kötüyse çok zorlanıyorlar. En basta healbot add-onu yoksa direk kur. Dedikleri gibi greater heal mümkünse kullanma, light heal spam ile tutman gerek. Arada chain atarsın guruba. Hemende vazgeçme, deneyim kazanana kadar zorlanıcaksın. Ben paladin'le ilk 85 olduğumda monitörü kırıyodum. Simdi tek elle heal atıyorum.
  • çok kişi için chain var healing rain var
    mana sorununu çözünce bu 2sini kullanması çok zevkli oluyor

hatta lightning bolt için spiritten hit rating talentini alıp sadece healing rain ve gerektiğinde heal atarak mana sorunu çekmeden lightning bolt spamleyen shamanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

çok kişi için chain var healing rain var

hatta lightning bolt için spiritten hit rating talentini alıp sadece healing rain ve gerektiğinde heal atarak mana sorunu çekmeden lightning bolt spamleyen shamanlar var

Enha bölümünde Elemental Weapons ve Improved Shield varken Elemental Precision açmak çok gereksiz, sadece tankın hasar aldığı yerlerde Healing Rain kullanmakta gayet mantıksız.
  • yorumları okumadan niye mesaj yazıyo arkadaş ?
  • itemlerin yetersiz , item yaptıktan sonrada rotasyon cok onemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

çok kişi için chain var healing rain var

Enha bölümünde Elemental Weapons ve Improved Shield varken Elemental Precision açmak çok gereksiz, sadece tankın hasar aldığı yerlerde Healing Rain kullanmakta gayet mantıksız.

sadece bi seçenek . ayrıca sadece tankın dmg aldığı fightlar 30lvlda kesilio

• quote:

Orijinalden alıntı: maksim44

Beyler büyük bi sıkıntım var.. Shaman heal açtım 85 yaptım ilvl suan 337 3028int var fakat mana 68k.. 4great heal'de mana sıfırlanıo yetiştiremiorum ne yapmam gerekior bi yardım pls lütfen??????

cataclysmle mana sorunu çok fena oldu nedeni ise pvp sisteminin degismesi wotlk zamanında 80 duelloları 10-25saniye arasında bitiveriyodu şimdi 1 dk yi geçiyo. cunku can oranları cok arttı bunun yanında yapılan dps, heal dusuk kaldı.80 zamanında duellolarda shadow priestımla tek bir flash healla butun canım nerdeyse dolardı.artık healerlar bile en az 3-4 healda fulleyebiliyor.manada hemen cekiliyor.healcıysan int eskisi kadar onemli degil spirit cok onemli ve mana kapasiten intin az oldugundan düşükmüş.itemlerini bi duzenle socketleri 20int ve 20 spirit olarak al.ve wotlktaki gibi greath heal kullanma riptide gibi regenleyici skiller kullan great heal gercektende cabuk bitirir..priesttada oyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.