Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki içine doğmuştur ve devamı çıkar belli mi olur
  • beyler ve bayanlar sizce shaman king devam etse konu ne olmalı ve nasıl bitmeli?
  • REN HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNya _amidamaru_ devam etseydi zeke'in yenmesini isterdim ben....[ama tabe hep istediğim bişiy var oda ren'in shaman kral olması] böle devam etseydi işte.......[bence]

• quote:

orjinalden alıntı: Ren Tao
    yemezler bugun 1 Nisan ewet sasırabilirsiniz istediğiniz kadar sanırım sizin desteğiniz uzerinde engellemem kaldırıldı bunuda pokemonun acılıs sarkısını ararken kendi attıgım msjların ustunde uzaklastırılmıs yazmamasından farkettim ama olan benim yuzumden diger foruma oldu

Foruma hoşgeldiin gerçekten şaşırdım banlanman kaldırılınca ama sewindimm Diğer foruma yazık oldu ama artık unutalım. Yoh'un da dediği gibi:''Olmuş olan için üzülmeye gerek yokk!'' Şimdi yeni bi forumumuz var! Eğer dewam etseydi ben Ren'in yenmesini isterdimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoh asakura -- 1 Nisan 2006; 14:22:46 >

• aslında bu soylediklerimi duyunca belki sasıracaksınız ancak ben Devam Etmesini İstemiyorum

şimdi önce bi sorun neden diye.....sorudunuz mu? sormadıysanız olmas ama (neyse fazla cıvımadan ben devam ediim)

istemiyorum çünkü devam etmediği sürece herkes kendi umutlarıyla yaşıyacak yani herkes kazanmıs olucak zaten eger devam ederse REN'İN KAZANACAĞINDAN şüphem yok
  • bence gidisattan yohun shaman kral belli bide ren cok tip cocuk ama bason hic bi seye benzemio karslassalar yoh bence bi kaç saniyede yer reni
  • Aaaaaa!!! arki olmaz ya yiğidi öldür hakkını yeme prdn yani ama sen Ren'in hakkını yiyon Ren'de Shaman King olmayı hakkedio bence. Yoh Ren'i nası bi kaç saniyede yener yaa! Zor birazzzzzz...... Ren'de Shaman King olmayı hakkedio! Herzaman favorim ve Shaman King olmasını istediğim kişi Ren'dir ve bence Ren Yoh'a yetişebilir Yoh'un en sert rakiplerinden biri Ren...
    ama tabii herkesin görüşü farklı sana göre öyle bana göre öyle (ve bu forumdaki çoğu Ren hayranlarına göre)_Amidamaru_ senin fikrinede saygı duyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoh asakura

Aaaaaa!!! arki olmaz ya yiğidi öldür hakkını yeme prdn yani ama sen Ren'in hakkını yiyon Ren'de Shaman King olmayı hakkedio bence. Yoh Ren'i nası bi kaç saniyede yener yaa! Zor birazzzzzz...... Ren'de Shaman King olmayı hakkedio! Herzaman favorim ve Shaman King olmasını istediğim kişi Ren'dir ve bence Ren Yoh'a yetişebilir Yoh'un en sert rakiplerinden biri Ren...
    ama tabii herkesin görüşü farklı sana göre öyle bana göre öyle (ve bu forumdaki çoğu Ren hayranlarına göre)_Amidamaru_ senin fikrinede saygı duyarım

YA walla yoh asakura diceklerimin aynısını yazmışsın..daha ne diyim ben
    tabiii amidamaru fikrine saygı duyuyorum bendesonuçta özgür bi ülkee herkes fikrini söler....hahaha.ya ama bence ren hakkında böle düşünme ..pişman oolursun sonra dediklerine....REN GÜÇLÜ BİKERE!!!!!!!!!.. nese uzatMIYIM kısa kesiyim bare....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anna_kyouyama -- 1 Nisan 2006; 20:09:09 >

• arkadaslar siz ski bolumlerin gidişatına bakamyın yani hersey deişebilir nasıl mı işte boyle;
    mesela ilk sezonda ren dusmandı ama ne oldu yohun yanına gecti animenin kahramını mortyde olabilir ya da ren yeni birseyler ogrenebilir yani hiç belli olmas diyorum ben
  • beyler bayanlar sizi anlamıyorum rende karizma var dionuz yoh onu 5e katlar rende guc var diosunuz yohun furyokusu bile daa fazla ztn olmasada yenerdi sari sacli cillop gibi bi nisanlısı var ztn zekide yendi nedir bu ren hayranlıgı (can guvenliiim icin bu konusmanını tamamen kendi ozgur dusuncem olduunu belirtmek isteri) ama rende yani soleim ne diim bi profilden baksan karizma var ama bi tarafda amidamaru yoh var yani yinede hakkını yememek gerekir BENCE DİZİNİN ADI :YOH ve arkadasları olarak deistirilmeli yada Yohnaberler olabilr
  • lenny yoha bin çeker ama zeke hepsini geçer
  • Animenin adı gayet güzel bence. Ren Shaman King olmayı hakkedio arkilerr(bana göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoh asakura -- 1 Nisan 2006; 22:02:19 >
  • ya amidamaru yeter ama!!!!!!!noluyo ya ren'i eze eze Bİ HAL OLDUN....plsss yanee fikrini sölede bu kadarda DİĞL YANE...GERÇİ EZİLCEK Bİ YANI YOK REN'İN AMA NESSE...KENDİ ÇAPINDA KÜÇÜLTÜYOSUN SEN ONU.........sen yoh'u seviyosun tmmm bizde ren'i seviyoruz...AMA YOH İÇİN ONUN ZAYIF YANLARINI FALAN SÖLEMİYORUZ{bunu yazmamın nedeni bağırıp karşı çıkmak diğil,sadece ren hakkında böle konuşmanı engellemek}
  • quote:

Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__

beyler bayanlar sizi anlamıyorum rende karizma var dionuz yoh onu 5e katlar rende guc var diosunuz yohun furyokusu bile daa fazla ztn olmasada yenerdi sari sacli cillop gibi bi nisanlısı var ztn zekide yendi nedir bu ren hayranlıgı (can guvenliiim icin bu konusmanını tamamen kendi ozgur dusuncem olduunu belirtmek isteri) ama rende yani soleim ne diim bi profilden baksan karizma var ama bi tarafda amidamaru yoh var yani yinede hakkını yememek gerekir BENCE DİZİNİN ADI :YOH ve arkadasları olarak deistirilmeli yada Yohnaberler olabilr

hiç alakası yok çünkü yoh hiçbirseyi kendisi yapmadı furyokusu zeke'ten gelio zeke'de adam deil aslındada işte ole sans eseri güçlenmiş ama daha sonra kendi kontrolunu kaybetmiş yoh zaten kzı gibi duruyo hatta japoncasında kızın biri seslendirio bence dizi Büyük REN ve arkadasları olarak değiştirilmeli renin ne ailesinden gelen bi şansı vardı ne de başkaısndan alacağı bir yardıma sadece zamana ihtiyacı vardı

ayrıca sanırım 1 nisan şakası yaptığını sanıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 1 Nisan 2006; 22:08:04 >

• anna_kyouyama herzaman senin arkandaydım ve arkanda olmaya dewam edicem. Ren herzaman en büyük favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoh asakura -- 1 Nisan 2006; 22:13:59 >
  • quote:

BENCE DİZİNİN ADI :YOH ve arkadasları olarak deistirilmeli yada Yohnaberler olabilr

quote:

bence dizi Büyük REN ve arkadasları olarak değiştirilmeli

Karar veremedim şimdi.

Ben de Rio ve Çetesi desemmi acaba.
  • herkes sevdiği karakterin ismi konulsun istio Bence bu hali de güzel ama seçim yapmak gerekirse ''Büyük Ren ve arkadaşları'' derdim
  • Yamatano Orichi nin Dönüşü
    Büyük Yamatano ve Yardımcıları
    Amidamaru,Bason ve Arkadaşları
    Amidamaru'nun yükselişi.
    Bason'un Dönüşü
    Kötü İkizler
    Zıt İkizler
    İkiz Kardeşler
    Minoşian Hikayesi
    Morti ve Arkadaşları
    Taoların Dönüşü

Efsane Takım
    Ruh Kardeşliği

Kıyametten Kaçış
    ...

Gibi komik isimler...
  • Bugün baştan başladı.4-5 gündür seyredemedim aslında benim açımdan daha iyi oldu.
    Her ne kadar bazı bölümleri bende olsa da TV den canlı seyretmek daha güzel.
  • işte en mantıklı isimler

Ren ve digerleri
    Ren Sadece Ren
    Ren ve arkadasları
    King Ren
    Ren digerlerine karsı
    Tao ailesinin intikamı
    var mı lan Rene yan bakan
    Ren:6 Yoh:0

aslında devam edebilirimde amacım anlasılmıstır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 1 Nisan 2006; 23:12:58 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.