Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar getitfido dan yükleyemiyorum hiç bi anime.download list çıkıyo ama açamıyorum.Bi yardım pılizzz
  • oncelikle buyuk ihtimalle pop-uplara takılıyosundur yoksa çok kolay yazıo zaten orda hersey bide download yaparken sayfayı kapatmaman gereklio ben indirdim
  • konu ne;???????????***
  • ladys and centilmens yaw shaman kingin onlien oyunun yapsalar ne super olurdu bole turnuvar fln bide kaliteli bi shaman king oyunu indirmek isitiyorum sitesini biliosanız yazarmsınz
  • Arkiler bu arada ''Shaman King:Power Of Spirits'' ps2 oyunu Türkiyeye gelmişş illere dağıtılıcakmış sanırım o konuda çok bilgim yok ama ben şimdiden İstanbul'da aramaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoh asakura -- 2 Nisan 2006; 19:44:10 >
  • sen bilmiyormusun biz oynuyoruz hergun dur download linkini yazıım

http://www.yokartiklebronjames.com/dahanelerartik.zip
  • ya çok komiksin Ren Tao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoh asakura -- 2 Nisan 2006; 20:00:17 >

• bu aradawww.yokartiklebronjames.com die bi site varmıs şok oldum tabi şimdi bana inanıp girmes ya neyse
  • plesteşın oyunu var amerikada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junve anna -- 2 Nisan 2006; 20:10:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: junve anna

plesteşın oyunu var yani bende ama bozuk çıktı değiştiricem ama amerikadan almıştım

ps1 ps2 gba vs oyunları var ben yukrıdaki o linkli msjı o online oyun dalgasından sonra yazmaya calısmıstım zaten
  • daha açık şekilde söylermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__

ladys and centilmens yaw shaman kingin onlien oyunun yapsalar ne super olurdu bole turnuvar fln bide kaliteli bi shaman king oyunu indirmek isitiyorum sitesini biliosanız yazarmsınz

ben bunu uzerinehttp://www.yokartiklebronjames.com/dahanelerartik.zip linkini yazdım ama oyunları var playstation 1-2 ve gameboylarda sanırım yeterince açk oldu
  • ren cok bugun seni cok espiritüel gordum canım -canım dediysemde lafın gelişi- hernse beyler bilgisayar oyunu yokmu shaman kingin ?
  • malesef bilgisayar japonyada henuz icad edilmediği için bilgisayar oyununu bulamıyorus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao

malesef bilgisayar japonyada henuz icad edilmediği için bilgisayar oyununu bulamıyorus

ihhhhhhhhiiiiiiiihhi ewt bulamıyoruz yok:(maalesef
  • PC oyunu varsa da ben bulamadım..PS2 oyunu rpg-action tarzı bir oyun.Ps1 oyununu bilmiyorum ama o da öyle bir şeydir herhalde.http://www.yokartiklebronjames.com/ da olabilir belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı:anna_kyouyama
    ihhhhhhhhiiiiiiiihhi ewt bulamıyoruz yok:(maalesef

aynı fikirdeyim

• arkadaslar ben bugun biras tuhafım forumu batırmadan en iyisi msj sayımı azaltıım of kendimi sarhos gibi hissediyorum ama duz cizgide zrlanmadan yuruyebiliyorum
  • (bende bugün herşeye gülüorum)
  • Ben çok güldüğüm zamanlar fazla dışarı çıkmam.Nazar değmesin diye.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.