Şimdi Ara

Shaman vs Hepsi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resto shaman her zmn en iyisidir arka arkaya 4-5 kişiyi 1 vs 1 de fazla zorlanmadan kesersin ama ben ele shaman olmayı seviyorum daha doğrusu adam attan inemeden kesmek hoş oluyo :D Bide grup halinde pvp pve yapcaz 4-5 ark benim için önemli olan dayanmak değil hızlı öldürmek 1 vs 1 de resto shaman her zmn daha iidir ama ele shaman restoyu çoğu zmn alır 5k damage boru değil :D
  • shammy olacaksan ele olacaksın en azından mana cost azaltıcı talent fln var.. ele+res shammy icin en iisi eğer sha olacaksan.bi de şöyle bilmemne vs. shamn falan filan bu işleri bırakın.. olay oyuncuda da deil bence tamamen partyde.. zaten charını 60 yapıp üstüne item dizen adam da mal diil heralde.. ayrıca shammyde bazen macrolar da önemli bence (EM+CL gibi..)
  • bence shaman elemental olmamalı
    http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/shamans/talents.html?0000000000000005005000155003151550003500000000
    ya da
    http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/shamans/talents.html?0000000000000005005032125003151550003500000000
    böle bi dizilim çok daha ii olur(aralarında çok küçük fark var)
    böle bi talent dizilimi+ii oyunculuk ve tabi ki itemlerin de fena olmaması lazım gerçekten gadliam yaratabilir...shmanı hiç bi zaman küçümsemeyin(gerçi hiç bi classı küçümsemeye gelmez ama..) adam stormstirkeyi kullanırken bi crit koyarsa ardından earth shock... çok güzel dmg yiyebilirsin

• beyler linkler çalışmıo galiba kusura bakmayın
    http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/shaman/talents.html?0000000000000005005000155203151550003500000000
    ama bu çalışıo işte
  • 2 dakkada shamanı imba yaptınızya helal olsun :) wf si nerflenmiş bir shaman bu saatten sonra imba olamaz ... anca naxx , ahn farmlayan bi guildde +dmg toplar o zaman alabilir cogu classı...(kolaylıkla)
    http://www.youtube.com/watch?v=PrMWJLL0ioI açıklayıcı olur umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 27 Ekim 2006; 15:50:59 >
  • Shaman-Warlock savaşında savaşılan alana bakar derim ben.Neden derseniz shamanlarla kapıştığımda genelde min 20yard yakınlarında olurum canı %50 altına inince ya da %70lerde geride kalır kendine heal basarsa yaklaşırım fear atmak için.Dar alanda ise bu imkansızdır.Koyduğu totemler vurduğu beyaz dmgler(1000+ oluyor genelde) saniyede yatmanıza neden olur.Bir arkdaşta çıkar ben seduce yaparım soul fire çakınca adam yatar.Evet derim ama dışarda yakaladığında bu olur.Bglerde seduce yaptığın an 10 kişilik Ally sürüsü direk o adama dalar :D
  • 1000+ olan beyaz dmgler nerf yedi :D
  • Spinal ile geçen hafta Bgde troll shaman 1200-1100+ spell dmg ile yatırmıştı beni full t2 charım bu söylediklerimde saniyeler içinde gerçekleşti.Rank 13-14tü sanırım arkdaşta.Hatta Guild chatten baya bi yazı yazmıştım ne saçma oyun tarzında
  • ben alırım hepsinisaka bi yana iyi oyuncu vardır iyi sınıf yoktur
  • artık o olay kalkmaya başladı ywş ywş
  • flartron bi shaman ortalama 7k armora o kadar vuramaz :)(moonkin , direbear)
  • Darkprens sanırım warlocku warrior diye okudun.Benim söylediklerim warlock vs shaman içindi.1.4k max armor gördüm ben clothlarla
    Ayrıca iyi class değil iyi oyuncu vardır sözü sadece aynı classların kapışmasında geçerlidir bence.
  • Beyler ben 5 k ayzdım ama ortalama olarak ayzdım yane mage 'e 6 warriye 3 de vurabilir bunalr sadece teorik şeyler sadece fikir yürütüyoru ama bc cidden dehseş olcauk
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

ayrıca şunuda eklim.

oyunda şhaman devri kapandı çoktan..wind furry nerflendi..fear totem çalışmıyor..full epic arkadaslarım var shaman..naxx itemlı flan...örneğin bi mage instant 3.5k vuruyor pyroblast ile..eğer nature swiftness yoksa...shaman bişey yapamamdan ölür. battle groundta karambolde 3-4 elemana verumak bişey ifade etmiyor...1 vs 1 de shaman artık çok iyi bir karakter değil

shaman warior alamaz
    shaman rogue alamaz
    shaman warlock alamaz
    shaman mage olayını yazdım.
    shaman druid ile 5dk combat yapar
    shaman paladinle 5dk combat yapar
    shaman hunter icin bişey diyemem
    shaman priesti alır

yani bu saydıklarım kesin değil tabiki...ancak geneli böyle oluyor

Wf nerflenmesi koymuyo adamada tremor totem çalışmıyo resmen aynı şekilde posion clensing ve disease de çalışmıyo adam gibi.
    yukarda yazdığın sınıfların hepsini kesebiliyorum ençok zorlayan warrior ile stun rogue oluyo.Başlama şekline göre bide şansa bağlı olarak warrior ve rogue kesmek zor ama kesiliyolar. hele bide ns yoksa bu 2 sini kesmek imkansız gibi.

• ya ark lar çalışmıo ne demek orj den bahsediyorsanız nie çalışmasın. wf nerflenmiş. nerf ayrı çalışmamak ayrı
  • dün barrensda 2 vs 1 yaptım bir hunter ve rogue ile :) 1 lvl dusuklerdi benden ama her seferinde rogueyı aldım ki diğeri de peşimden koşuyordu. earth shock dan crt 120 yi yiyince roguenin beyni döndü. hunterın da kedisi delirtti beni. beni slowluyor ben earth totem dikiyorum devam kovalamaya :) 10 honour kill kastım sayelerinde :)

tabi daha lvl 20 yim :P
  • lvl 60 shaman karakterim var...fear engelleyen totem tam olarak çalışmıyor...defalarca test ettik..mutlaka 5-6 saniye kadar kosuyorsunuz..buda karsındakinin size kafi derecede damage vermesini saglıyor...

benim lvl 60 full epic warlock karakterimde var.. warlockla 3 çeşit shamanla duel yaptım...5700 civarı hp im var+soul link

biri t2 idi..cok rahat fear yedi
    digeri naxx+aq40 seti vardı
    en sonuncuda high warlord shaman idi

farklı setlerle hem fear hem gercek duel denemesi yaptık..
    feardan 4-5 daniye koşmadan çıkamadılar..4-5 saniye koşmalarıda yeterli damage almalarını sağlıyor zaten

en az hayatta kalan high warlord shaman oldu...
    orta derecede combatı götüren t2 shaman oldu
    en cok hayatta kalan ise naxx+aq40 itemlı shaman oldu..oda hayatta kalamasını NS özelliğine borçlu idi

resistancelarım cok cok yüksek oldugundan elemental olan arkadas yerlerde süründü.büyü atamadıgından ..
    en cok resto shaman hayatta kaldı...enchantment ise hiç dayanamadı.

eskisi gibi oladgı konusunda defalarca test ettikten sonra hepimiz mütabık olduk..

• quote:

Orjinalden alıntı: hathunter

Bide aklıma geldi yazıcam şimdi demişsin ki mage direk instant 3.5k damage çakıyor bak ii dinle ns + ele chain lighting atlır normalde 2000 di bc de 3000 + eartshock magein büysüsü interrupted olur üstüne 2 sn silence + 1000 damge 2 snden yararlanılarak lighting bolt atılır 1200 damge eskisinde bc de 1800 faln olcak şimdi sen bunu mage sana dokunamadan atıyosun heal atmaya ne gerek var :D ve toplam damagı yazıyorum 5800 dmg = 2 sn

Not: Bc de shamanlar instant killer olucak bu olay bu kadar !!!

Sadece muahahah diyorum o mage de armut topluyodu di mi ?
    Ağzının ortasına Imp Counterspell yedin mi ne oluoz laan moduna girersin ^^
    veya sen tam bu dediklerini yapmaya başlarken mage ICE BLOCK açar IMMUNE :D

Edit: Bu arada darkprens senin verdiğin drood tüm cloth ları toplamış naxx dan fln ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 1 Kasım 2006; 10:13:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

shaman warior alamaz
    shaman rogue alamaz
    shaman warlock alamaz
    shaman mage olayını yazdım.
    shaman druid ile 5dk combat yapar
    shaman paladinle 5dk combat yapar
    shaman hunter icin bişey diyemem
    shaman priesti alır

valla sende bu saydığın sınıfların hepsi varsa bi karşılaşmak isterim :) senin söylediklerine karşılık bende bişi diyim o zaman;

shaman warrioru alır melee sınıftan shamana bi zarar gelmez :)
    shaman rogue alır bi trinkete bakar başta ilk stundan çıkarsan rogue toparlayamıo
    shaman warlock alabilir kesin konuşmuorm çünki bazen oluyo full mana ile ölüyorm daha adama dokunamamış oluyorm bazende tam tersi o bana dokunamamış oluyor :)
    shaman mage mage e yazık olur :)
    shaman druid eğer üzerinde AQ seti yoksa kesilir ama AQ seti varsa ben uğraşmıorm bile onlarla :) çünki ölmüyor yada ben beceriksizim..
    shaman paladini alır paladin ilk shieldine kadar çok fazla mana harcamadıysa..
    shaman hunter a ben bişi diyebilirim :) eğer hunter daha önce çok kereler şamandan tokat yediyse ki benim serverimde öle oldu çoğu :) kite yapıolar ve yapıcak çok fazla bişi yok mana drain kite yaparlarsa şaman nakavt.. dier türlü şaman alır
    shaman priesti alabilir bu da kesin deil üzerinde iyi mana regen ve shadow form için itemleri olan cidden zorluo..

bunların dışında bişi gördüm acaip moralim bozuldu.. bizim serverin en iyi pvpcileri die bi konu açılmış forumlarda ve ben o iyi gösterilenlerin hepsini kesmiş olmama rağmen bi allahın kulu benim adımı yazmamış sanırım bırakıcam şamanı..

• One ya 2 sn de 5800 demage veren shamanmı var bu oyunda. Ben niye hiç görmedim. Bende 2 saniyede 3000 demage yaptım diye triplere giriyordum. Bide rogueye dps derler. Ne alakaysa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.