Şimdi Ara

Shaman vs Hepsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım sıkılıyo tartışma çıksın biraz :D ben diyorum ki

shaman vs hepsi : shaman !!!!! ama tabe ele + enc değişir.yorumlarınız bekliyorum şu sınıf garanti alır shamanı faln diyenler varsa yazsınlar lütfen

• Anlaşıldığı akdarıyla shaman hepsiniş alabiliyomuş teşekkürler !
  • herkes kendi classını övmekten başka bişi yapmıyor. başka bir classdan biri çıkıp ben zorlanmadan alıyorum diyecek, shamanın biri de çıkıp hadi ordan diyecek. classlar arasında denge var, oynamasını bilene
  • Valla ben shamanken priest ve druıdı bi türlü alamıyordum belki benden kaynaklanıyodur bilmiyorum.
    Pala oldum kimseyi alamıyorum (şaka) Artık rahatım.
  • dogru diyor misal ben rogumla shamana ölmüyorum genelde outdoor pvp de (escape artist + sıda war gnome ftw)
    oynayana göre deisir pvp nin gidişatı class a göre degil...
  • Her sınıf her sınıfı alır.
  • walla bn rogue aşıı ve kulanıcısıyım shman çok garip bi class gibi gelior bana zorlanmadan alıyorum diyemem bazen alıyorum bazen alınıyorum arkdşaın dediği gibi oynayanabakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben undead frost mageim.. 2-3 aydır oynuyorum.. daha düelde hiç shaman alamadım.. hatta mümkünse kaçıyorum shammy düellerinden
  • bende bikaç kez karşılaştım warlockla çogunu kaybettim soul link olanlar daha rahat mış ona karşı ama destsen baya zorluyo fear immune totemini direk yıkarsan bi şansın oluyo..
  • shamanın feara karsı olan totemi artık calısmıyor
    shaman priesti her sekilde alır..

ancak mage shamanı su sekilde cok rahat alabılıyor...

ilk gördüğünüz anda shamana silence verirseniz...kuzuya cevirirsiniz ve grounding totemi yıkarsınız...grounding totem attgınız spelli üstüne alır vey channelling tarzı büyülere bi süre shamanı imune yapar...
    grounding totemi yıktıktan sonra..1. büyünüzü attıktan sonra tekrar silence vermek icin kuzuda bi süre tutarsınız.böylece ilk büyüyü attıktan sonra 2. silence verirsiniz ve shaman büyü cast edemez...
    mage 3-4 saniyede 4-5k damage yapabıldıgınden rahatca alır...
    ancak bu tactic el çabukluğu ister...

warlock ise demoonlgy ile son derece rahat shaman alabılıyor..shamanın earth shock ve gruonding totemden baska bi silahı yoktur...windfurry tamamen nerflendi...
  • ayrıca şunuda eklim.

oyunda şhaman devri kapandı çoktan..wind furry nerflendi..fear totem çalışmıyor..full epic arkadaslarım var shaman..naxx itemlı flan...örneğin bi mage instant 3.5k vuruyor pyroblast ile..eğer nature swiftness yoksa...shaman bişey yapamamdan ölür. battle groundta karambolde 3-4 elemana verumak bişey ifade etmiyor...1 vs 1 de shaman artık çok iyi bir karakter değil

shaman warior alamaz
    shaman rogue alamaz
    shaman warlock alamaz
    shaman mage olayını yazdım.
    shaman druid ile 5dk combat yapar
    shaman paladinle 5dk combat yapar
    shaman hunter icin bişey diyemem
    shaman priesti alır

yani bu saydıklarım kesin değil tabiki...ancak geneli böyle oluyor
  • Uzun Zamandır aynı konu tartısılıyor her class her classı alır Oynayanına Baglı !!! Daha fazla tartısmaya gerek yok !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cust0d1an

Uzun Zamandır aynı konu tartısılıyor her class her classı alır Oynayanına Baglı !!! Daha fazla tartısmaya gerek yok !!

ağzından bal damlıyo

niye tartışma yapiyonuz boşuna ?
  • Bencde gereksiz topic bunlar.
  • shamanin feara ve seduce a karşi olan totemi çalişiyor...
    o totemin cani 5hp dir ama zaman kaybettirir...
    totemin özelliği ise shamana atilan tum buyuleri kendi ustune alir yani damage vurursaniz hemen biter ama fear seduce sheep yaparsaniz shamani değil totemi yapmiş olursunuz...
    totem humanoid olmadiği için aynen immune yazar...

ben shaman alamiyorum pek genelde duel yapmaktan kaçiniyorum elim okadar hizli değil ama bağzi locklar cok rahat aliyor...
    ben dest aff im dest aff olan locklarda kolay alabiliyor ama hizli olmak şart mesela adam direk wand la giriyor totem direk bitiyor sonra seduce a direk abanio shaman gene atarsa totem gene wand fear fln yapiyor ve aliyorlar ama oldukça zor oluyor...
    shaman cidden guzel bi class...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

ayrıca şunuda eklim.

oyunda şhaman devri kapandı çoktan..wind furry nerflendi..fear totem çalışmıyor..full epic arkadaslarım var shaman..naxx itemlı flan...örneğin bi mage instant 3.5k vuruyor pyroblast ile..eğer nature swiftness yoksa...shaman bişey yapamamdan ölür. battle groundta karambolde 3-4 elemana verumak bişey ifade etmiyor...1 vs 1 de shaman artık çok iyi bir karakter değil

shaman warior alamaz
    shaman rogue alamaz
    shaman warlock alamaz
    shaman mage olayını yazdım.
    shaman druid ile 5dk combat yapar
    shaman paladinle 5dk combat yapar
    shaman hunter icin bişey diyemem
    shaman priesti alır

yani bu saydıklarım kesin değil tabiki...ancak geneli böyle oluyor

zUHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA sadece gülüyorum kulaktan dolma bilgilerle konuşuyosunuz kulaktan !!!!!

• Bide aklıma geldi yazıcam şimdi demişsin ki mage direk instant 3.5k damage çakıyor bak ii dinle ns + ele chain lighting atlır normalde 2000 di bc de 3000 + eartshock magein büysüsü interrupted olur üstüne 2 sn silence + 1000 damge 2 snden yararlanılarak lighting bolt atılır 1200 damge eskisinde bc de 1800 faln olcak şimdi sen bunu mage sana dokunamadan atıyosun heal atmaya ne gerek var :D ve toplam damagı yazıyorum 5800 dmg = 2 sn

Not: Bc de shamanlar instant killer olucak bu olay bu kadar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hathunter -- 25 Ekim 2006; 18:52:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hathunter

Bide aklıma geldi yazıcam şimdi demişsin ki mage direk instant 3.5k damage çakıyor bak ii dinle ns + ele chain lighting atlır normalde 2000 di bc de 3000 + eartshock magein büysüsü interrupted olur üstüne 2 sn silence + 1000 damge 2 snden yararlanılarak lighting bolt atılır 1200 damge eskisinde bc de 1800 faln olcak şimdi sen bunu mage sana dokunamadan atıyosun heal atmaya ne gerek var :D ve toplam damagı yazıyorum 5800 dmg = 2 sn

Not: Bc de shamanlar instant killer olucak bu olay bu kadar !!!

sen Shaman spellerinin ne kadar mana yedigini biliyo musun peki? 2 LB 2 tane de CL atsan manan %20 altına düşer... bi de Enhancement shamansan bile stormstrike Base mana'nın %21 ini alıyor..

• eartshock = 450 mana lighting bolt = 265 mana chain lighting = 605 toplam = 725 mana = 5kdamage

Ben manası 5500 düşük ele shaman görmedim ekliyim yaklaşık 5 te 1 inden az
  • belki üstte hesaplanan, söylenen damage ulaşamam ama resto shaman olarak mana tide totemle ihtiyacımı bi nebze karşılıyorum bu zamana kadarda karşımdakinin durumu kötü vaziyete geliyor, mana mı düzgün kullandıktan sonra mana sorunu yaşamıyorum açıkcası...

SOnuç olarak aramaya baktım bi
    shaman vs... xxx
    shaman vs.. xxxx
    ..........
    hup uzayıp gidiyor başlıklar

quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Bencde gereksiz topic bunlar.

bencede
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.