Şimdi Ara

Shaman vs Hepsi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kağıt üzerinde oynanmıyor bu oyun senin o kdr yazdıgın 5.800 dmg ı yapana kdr cs+pom pyro yedin mi görürüsün veya tam tersi :P
    o yüzden Learn2pLay !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Kağıt üzerinde oynanmıyor bu oyun senin o kdr yazdıgın 5.800 dmg ı yapana kdr cs+pom pyro yedin mi görürüsün veya tam tersi :P
    o yüzden Learn2pLay !

Kağıt üstünde oynayalım yav biz bu oyunu o zaman deli demage yaparız. Ambushla başlıyorum 2500 dmg 3cp arkasından backstap 2000 dmg 2 cp
    5 cp ile eviscreate 3000 dmg. Toplamda 7500 dmg yapıyo arada skiller dışında vurulan dmglarda 1000 etse 8500 dmg ve sadece 2 3 saniyede oluyo bunlar. Tabi etrafta bol bol armut olmasına dikkat etmek lazım. Biz bunları yaparken rakibinde armut toplaması lazım kağıt üzerinde. Varmı 5 saniyede 8500 dmg alıpta yaşayacak char.
  • puahha cirnak coştun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

quote:

Kağıt üzerinde oynanmıyor bu oyun senin o kdr yazdıgın 5.800 dmg ı yapana kdr cs+pom pyro yedin mi görürüsün veya tam tersi :P
    o yüzden Learn2pLay !

Kağıt üstünde oynayalım yav biz bu oyunu o zaman deli demage yaparız. Ambushla başlıyorum 2500 dmg 3cp arkasından backstap 2000 dmg 2 cp
    5 cp ile eviscreate 3000 dmg. Toplamda 7500 dmg yapıyo arada skiller dışında vurulan dmglarda 1000 etse 8500 dmg ve sadece 2 3 saniyede oluyo bunlar. Tabi etrafta bol bol armut olmasına dikkat etmek lazım. Biz bunları yaparken rakibinde armut toplaması lazım kağıt üzerinde. Varmı 5 saniyede 8500 dmg alıpta yaşayacak char.

muauauha sonuna kadar katılıyorum..gidin hesap kitap yapcağınıza oynayın karakterinizi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

quote:

o yüzden Learn2pLay !

muauauha sonuna kadar katılıyorum..gidin hesap kitap yapcağınıza oynayın karakterinizi

evet peki yeni char açacaklar napsın? Ne açsınlar?

• Denesin işte hangisini beğenirse oynasın. Ben mesela melee sınıf hiç oynayamıyorum ^^
    Burning Crusade ile Blood Elf Warlock kasıcam mesela :)
  • lörntupiley :D paticik in wowdaki sloganı idi :D ahh ahh yazık oldu :D
  • lörn tu pıley yor kılas nuub ^^
  • quote:

Denesin işte hangisini beğenirse oynasın. Ben mesela melee sınıf hiç oynayamıyorum ^^
    Burning Crusade ile Blood Elf Warlock kasıcam mesela :)

ben ud rogue istiyorum ama lagdan korkuyorum ya oyunda düşündüğüm iki class var zaten ya lock yada rog açacam ama kararsızım :( Indigo sen örnek versene mesela sizin serverdan,lag kaç sizin serverda ve türk roguelar şikayetçiler mi??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.