Sezon finali diye keklenen <<<<ben>>>> gerçek sezon finalini bekliyorum ama sezon finali öncesi olan bölümün etkisindeyim hala
Not>>> Sınav etkisinden çıkamadığım için keklenmişim sezon finali diye
Cool story demek istiyor canım
Serin bir hikaye değil ki.Arkadaşım sezon finali bu demişti bana bende izlemeye başlayalı 2 gün olduğu için bi hevesle izledim.O yüzden final sandım ama çok güzel hikayelerim var yatmadan önce okuyabilirim sana ?
Tamam.
12. bölüm Türkçe alt yazı gece yarısı mı çıkar yine ?
quote:
Orijinalden alıntı: punısher17
12. bölüm Türkçe alt yazı gece yarısı mı çıkar yine ?
1-2 gibi bekliyorum yine.
@cnbce Jay Leno'nun bu akşamki konuğu Shameless'ın babası William H.Macy (20:00 & 24:00)http://twitpic.com/4e89m1
Umarım güzel final olur
Listeye ekledim..
Çeviri Durumu: Shameless Dizi Bölümü :1x12 Çeviren :nazo82 Başlama Tarihi :2011.28.03 Çeviri Miktarı : %35 Son Güncelleme :28-03-2011 8:53:54 Durumu : Aktif Not :Shagrathian'la. 12-1 gibi hazır olur. Bu bölüm aynı zamanda sezon finali.
Cnbc de birkaç bölümünü izledim güzel dizi.
İlk bölümdü galiba izlediğim. Kızın masanın altından erkeğin ... bölümünde çok güldüm
720p?
quote:
Orijinalden alıntı: qabRiéL
720p?
Mamunda'da yok. Ama diğer sitelerde biraz ararsan bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: qabRiéL
720p?
Benim indirdiğim sitelerde de yok..
Çeviri Durumu: Shameless Dizi Bölümü :1x12 Çeviren :nazo82 Başlama Tarihi :2011.28.03 Çeviri Miktarı : %70 Son Güncelleme :28-03-2011 10:09:53 Durumu : Aktif Not :Shagrathian'la. 12 gibi hazır olur. Bu bölüm aynı zamanda sezon finali.