Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.658
Cevap
62
Favori
183.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.51 milyon izleyici ortalaması tutturan dizi Showtime kanalının son 10 yıldaki en yüksek reytingli sezon finali bölümüne sahip dizisi olmayı başardı.

12 bölümden oluşacak yeni sezonunun çekimlerine ise bu senenin sonlarına doğru başlanması bekleniyor. Dizi yeni sezonuyla 2012'de karşımızda olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

1.51 milyon izleyici ortalaması tutturan dizi Showtime kanalının son 10 yıldaki en yüksek reytingli sezon finali bölümüne sahip dizisi olmayı başardı.

12 bölümden oluşacak yeni sezonunun çekimlerine ise bu senenin sonlarına doğru başlanması bekleniyor. Dizi yeni sezonuyla 2012'de karşımızda olacak.

Yuh Dexter ı geçmesine şaşırdım doğrusu.
  • quote:

1.51 milyon izleyici ortalaması tutturan dizi Showtime kanalının son 10 yıldaki en yüksek reytingli sezon finali bölümüne sahip dizisi olmayı başardı.

Rekoru kırmasına sevindim ama uzun bir aranın bizi bekliyor olması üzücü
  • Buna benzer bi dizi varmı bu bitince başlayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Buna benzer bi dizi varmı bu bitince başlayayım

ingiliz veryonu var 8.sezonda şahsen izlemiyorum :D
  • 7.bölümü bitirdim gayet güzel gidiyor dizi...
  • Dizinin senaryosunun 8 sezon olan Shameless'le alakası varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 2 Nisan 2011; 15:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharismaBoy

Dizinin senaryosunun 8 sezon olan Shameless'le alakası varmı?

8 sezon olan İngiliz versiyonu...Bu Amerikan versiyonu...
    Yani alakası var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

quote:

Orijinalden alıntı: CharismaBoy

Dizinin senaryosunun 8 sezon olan Shameless'le alakası varmı?

8 sezon olan İngiliz versiyonu...Bu Amerikan versiyonu...
    Yani alakası var...

Alakası var orası belli zaten aile isimler falan aynı benim demek istediğim senaryosu.Dizide olan olaylar Ingiliz versiyonun aynısıysa neden izlensinki? Olacaklar belli zaten merak olmaz heyecan olmaz dizide.
  • Evet.. ben de bir gazla tekrardan başladım izlemeye.. Bakalım ne olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Yuh Dexter ı geçmesine şaşırdım doğrusu.

Bende şaşırdım açıkçası
  • Dalga mı geçiyorsunuz yahu? Dexter'ın 5. sezon finalini 2,54 milyon kişi izledi. Nereye son 10 yılın en yüksek reytingi oluyor 1.51 (gerçeği 1.16 ) milyon?

Düzeltme:
    Haber yapıyorlar bari düzgün yapsınlar. İlk sezonların içinde en yüksek izlenme oranıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 4 Nisan 2011; 11:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Dalga mı geçiyorsunuz yahu? Dexter'ın 5. sezon finalini 2,54 milyon kişi izledi. Nereye son 10 yılın en yüksek reytingi oluyor 1.51 (gerçeği 1.16 ) milyon?

Düzeltme:
    Haber yapıyorlar bari düzgün yapsınlar. İlk sezonların içinde en yüksek izlenme oranıymış.

Bende bir terslik olduğunu anlamıştım haberi alıntıladığım site aşağıda.Mail atacam düzeltsinler yanlışlarını.

http://www.dizimizi.com/haber-shameless-sezon-finalini-de-rekor-kirarak-kapatti.html
  • Dün bitirdim diziyi gayet güzel , sıcak bir dizi...
    2.sezon ne zaman geliyor...?
  • Keyifli eğlenceli bir sezondu. Bakalım 2.sezonu bekliyoruz.

Bu arada
    tüm hikayeyi tüm konuyu geçtim, bakirelik yemini seramonisinden Kevin Butler ı görünce gülmekten tüm apartmanı ayağa kaldırdım, benim için inanılmaz bir süpriz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Dalga mı geçiyorsunuz yahu? Dexter'ın 5. sezon finalini 2,54 milyon kişi izledi. Nereye son 10 yılın en yüksek reytingi oluyor 1.51 (gerçeği 1.16 ) milyon?

Düzeltme:

Heh .Çok şaşırmıştım harbiden
  • iyi de zaten ılk sezon finalinden bahsedılıyor mu, ben yanlıslık goremedım, Dexter'ın kactıkı ?

genele vursan Dexter rekoru alır o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Demirsoy -- 5 Nisan 2011; 4:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Demirsoy

iyi de zaten ılk sezon finalinden bahsedılıyor mu, ben yanlıslık goremedım, Dexter'ın kactıkı ?

genele vursan Dexter rekoru alır o ayrı.

Dexter'ın ilk sezon verisi yok ya da ben göremedim. O yüzden kesin birşey söyleyemeyeceğim maalesef.

İyi bari düzeltmişler. Millete yalan yanlış haber yapıyorlar.
  • Dün akşam 5 inci bölümü izlemiştim bu gün 6 ya bakarım.Çok iyi karakter seçimleri Ayrıca Mekanlar Atmosferde süper.Amerikadaki varoş aileler iyi anlatışmış.

Lip Favori karakterim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.