quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy quote:Orijinalden alıntı: Léo Arkadaşlarım tavsiye ediyordu,pek dikkate almamıştım.İyi bir diziyse paket olarak indirmeye başlayacağım. Gayet sağlam Eyvallah,indiriyorum şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: Furkan* quote:Orijinalden alıntı: Owl City. Steve ayrılmasın lan. Burak sendemi izliodun diziyi ilk defa yazdın konuya ben 2 hafta önce başlamıştım da yazmaya fırsatım olmadı, hemen izlemişim hepsini ya. Çabuk bitti, skins'e çok benziyordu, çok sevmiştim valla.
quote:Orijinalden alıntı: Owl City. quote:Orijinalden alıntı: Furkan* quote:Orijinalden alıntı: Owl City. Steve ayrılmasın lan. Burak sendemi izliodun diziyi ilk defa yazdın konuya ben 2 hafta önce başlamıştım da yazmaya fırsatım olmadı, hemen izlemişim hepsini ya. Çabuk bitti, skins'e çok benziyordu, çok sevmiştim valla. Burak?
quote:Orijinalden alıntı: thend quote:Orijinalden alıntı: Owl City. quote:Orijinalden alıntı: Furkan* quote:Orijinalden alıntı: Owl City. Steve ayrılmasın lan. Burak sendemi izliodun diziyi ilk defa yazdın konuya ben 2 hafta önce başlamıştım da yazmaya fırsatım olmadı, hemen izlemişim hepsini ya. Çabuk bitti, skins'e çok benziyordu, çok sevmiştim valla. Burak? fanastic.
Az önce ilk bölümü izledim. Bu kadar güzel bir yapım beklemiyordum. Bir de İngiliz yapımdan uyarlama olunca ön yargı oluyor ama kırdı bir bölümde.
quote:Orijinalden alıntı: burakyilmaz Önerirmisiniz bu diziyi? Bana göre bu senenin en bomba dizisi vallahi. Dediğim gibi yeni sezona bir Big Bang Theory kitlesi ile gireceğiz forumda. Her gün yeni arkadaşlarımız katılıyor aramıza
Bitirdim bende şimdi , harika bir dizi yapmışlar gerçekten oyunculukları filan süper , en kötü olan tarafıda 2.sezon için çok ara vermeleri ..
İlk bölümünü izleyebildim,suanlık süper gidiyor.Bütün bölümlerini indirdim fakat ikinci sezonu ne zaman çekilecekmiş ?
quote:Orijinalden alıntı: RollingStar @Léo Ekim ya da Kasım'da galiba. Hayır 2012 başlarında çıkacak yeni sezon.