Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.658
Cevap
62
Favori
183.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiona'ya aslında baya üzülüyorum şu an her şeyi batırmış gibi dursa da bütün aileyi toplayan bir arada tutan kendisiydi. Fiona olmasa o evdeki herkes sosyal hizmetlere verilirdi %100.

Ancak Fiona yine başladı hayatını sıfırlamaya her 2-3 sezonda bir alkol sorunu çıkıyor. Ya da gidip başkalarıyla yatıp duruyor.

Lip şu an doğrusunu yaptı ama o çocuğa sponsor olmak yerine Fiona'ya olabilir
  • Son bölüm, bu sezonun en iyi bölümüydü. Çok duygusal ve çok eğlenceli.

Emmmy rossum yani fiona, diziden ayrılıyormuş. Son sezonu.
  • 9.sezonun ikinci yarısının başladığını dahi bilmiyordum. Şimdi konuyu görünce fark ettim, 4 bölümüm birikmiş. Harika :)
  • Son bölüm çok iyiydi. Fiona ayrılmasa keşke diziden ama şuan soğuttular iyice hele son bölümle.
  • Fiona bu dizinin direği ayrılma muhabbetinden ötürü soğutmayamı çalışıyorlar hayranlarını anlamadım. Eğer veda edecekse bunu daha derin ve anlamlı yapabilirler. Ne bileyim steve falan gelsin götürsün ailesi ilede güzel ve duygusal bir veda partisi yapsınlar. Şahsen herkes gibi bende Lip'in zekasıyla bir şekilde ailenin düze çıkmasından fionaya destek çıkacağını beklerken şu an fiona ile araları hiç olmadığı kadar kötü. Üzülüyor lan insan :)
  • Son bölümde Fiona bana daha haklı geldi. Kadın oturup derdini anlattı çocuğa. Çocuk da elindeki iceceginden istedi. Fiona'da verdi.Ayrıca lip'in arkadaşıyım dedi. Fiona ne bilsin alkolden kurtulmaya çalıştığını. Sinirlendim yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Son bölümde Fiona bana daha haklı geldi. Kadın oturup derdini anlattı çocuğa. Çocuk da elindeki iceceginden istedi. Fiona'da verdi.Ayrıca lip'in arkadaşıyım dedi. Fiona ne bilsin alkolden kurtulmaya çalıştığını. Sinirlendim yine.
    Bence de haklıydı ama lip acımıyor.

• diziden ayrılacağı için izleyiciden soğutuyorlar resmen fionayı, intihar ile falan ayrılmaz umarım oraya doğru gidiyor çünkü.

• 9/13 keyifliydi.Kevin beni her bölüm güldürüyor zaten.Bu adamın yeri çok ayrı Fiona'ya gelecek parayla birlikte mutlu bir şekilde diziden ayrılacağını düşünüyorum. Belki geçmiş sezondaki farklı ülkeye giden sevgilisinin yanına gider?? Sanki yeni başlamıştı sezon ya ne çabuk sezon finaline giriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 3 Mart 2019; 14:39:22 >
  • Fiano, frank hikaye kevin olmazsa hayatta şu diziyi izlemem
  • Gelecek bölümde Fiona için güzel bir veda ve hikayesini tamamlaması için bir bölüm sunacaklar.Kaldı elimizde 4 kardeş.

Kevin ve Frank olmasa dizi buhran üstüne buhran fırlatacak.
  • Bana kalırsa Debbie'yi o engelli adam ile mutlu bir hayata yollayıp diziden çıkarmaları lazımdı. Son zamanlarda evi çekip toparlasa da o görevi CARL'a verip Debbie 1-2 sezon önce çıksa daha güzel olurdu bence.
  • Frank yine güldürdü son sahnede. Fiona yine tatlı gelmeye başladı gözüme şimdi de üzülüyorum ya gidecek diye.
  • Aga be hüzünlü bitti
    frankin gözlerinin dolması bir daha görüşemeyiz demesi filan.
  • An itibariyle 9. sezonu da bitirdim. Bu dizinin yeri bende ayrıdır, hissettirdiği duygular bambaşkadır. Buraya yazmaya kalksam uygun kelimeleri bulamayabilirim. 10. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Duygusal anlamda bu sezon çok ağırdı.Komedi yükünü Kev ve Frank üstüne yıkmaları ve Dramı Fiona üstünden yaşatmaları güzeldi.

Bu son bölümün güzelliğini tarif edemeyeceğim, boşluğu nasıl dolacak çok merak ediyorum.Emmy Rossum yer yer oyunculuğunu gösteremese de dizinin içindeki en büyük karakterlerden birisiydi.Umarım konuk oyuncu olarak gelir.

Shameless şöyle güzel bir şey yapmış Fiona için.
  • güzel bitti tam tadında.

ne denir bilmiyorum ama son sahnedeki frank fiona konuşması yürek dağladı be
  • Fiona giderken bile yine aileyi düşünerek gitti. Zaten Fiona olmasa bu aile çoktan bambaşka yerlere sürüklenir kötü yollara düşüp ölebilirlerdi de. Bu yüzden Fiona bağlayıcı karakterdi ama artık evdeki yetişkin sayısı arttıkça Fiona'nın kendisini bulması için gitmesi gerekiyordu.

Güzel bağlayıp çıkarmışlar Fiona'yı. Bazı sezonlar Fiona'nın tekrar tekrar alkole düşmesi, önüne gelenle yatması gibi şeyler aşırı bunaltsa da Fiona giderken kendi ailemden biri gitmiş gibi üzüldüm.

Sonuçta 10 senedir biz de onlarla beraberiz.
  • Çok güzel bir sezon finaliydi çok güzel bir vedaydı

Frank'in Fiona giderken gözlerinin dolması duygulandırdı
  • İçimden bir parça koptu bölümün bitmesiyle. Bu diziyi her şeyden çok seviyorum nedense ve yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz gibi hissediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.