Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.658
Cevap
62
Favori
183.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten en sevdiğim dizilerden biri hiç bitmesin isterdim
  • Eski efsanelerden bir Game of thrones birde bu kalmıştı. GOT final sezonu bu sene bunun ise fazla vakti kalmadı. Efsane diziler biterken yerlerini dolduracak pek dizide yok ortada. Düşünüyorumda fringe, house md, spartacus, got, prison break, lost vesaire birden fazla takip ettiğim dizi vardı ama şu an got ve shameless dışında hep çerezlik diziler kaldı geriye.

Fazla üzmemek için dramı çok abanmamışlar ama yinede bir parçam kırıldı gibi hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 13 Mart 2019; 0:56:4 >
  • Fiona'nın ayrılacağı ilk çıktığında üzülmemiştim hatta iyi oldu karakter kendini sürekli tekrar ediyor dizinin ana konusundan sürekli çıkıyor diye sevinmiştim.Lakin,

işler öyle değilmiş, ayrılık acısı son bolüm kendini gösterdi.Frank ile olan veda sahnesinde frank yerinde ben vardım adeta.Ne hoşçakal diyebildik ne git diyebildik.10 sene boyunca beraber olduğumuz, aramızda olduğunu bildiğimiz biri ayrılmış gibi koydu.Umarım güzel projelerde çalışıp, arayı fazla uzun tutmaz.

• Emmy hanımcığın diziden ayrılacağını bilmiyordum, dün de dizinin kalan 4 bölümünü izleyim dedim. Hala kafamda düşünüyorum uçağı kaldırtmayacak, eve filan dönecek diye. Meğersem diziden ayrılmış.

Güzel de bir ayrılık olmuş düşüncesindeyim, kendinden tiksindirdi ama tatlıya bağladılar. İlerleyen sezonlarda 1-2 bölüm görebiliriz belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. sezon genel olarak iyi değildi. Sezon finali de beklentilerimin altında kaldı

• Uçakta giderken yanındaki koltuğa Jimmy (Steve) otursaydı da öyle bitirselerdi bizde bir POGGERS olsaydık
  • evil one kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle bir şey olacak sandım son sahnede

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Keşke olsaydı ya Bölüm doygunluğuna iyi giderdi, hiç değilse izleyen bi şaşırırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil one -- 14 Mart 2019; 1:6:41 >
  • evil one kullanıcısına yanıt
    Bu dediğini ben de bekledim keşke ikisine böyle güzel bir son yazsalardı.
  • Üzücü gerçekten
  • Üzgün be fiona
  • 9.sezon genel olarak pek iyi değildi.Sezon finaliyse son sahneleri ile beni tatmin etti diyebilir.Bunların dışında diziyi 10 senedir güncel olarak takip ettiğim için her bir karakterin yeri bende ayrıdır.Gallaghers lara o kadar bağlanmışım ki birisi ayrılınca sanki kendi tanıdığım birinden ayrılmışım gibi hissettim.İlerde dizi bitince bu aileye ve hayatlarına elveda demek kolay olmayacak.
  • Sanırım bizim kültürden farklı oldukları için ve aile bağları zayıf olduğu için Fiona'nın gidişinde kimse üzülmedi ve kendi normal hayatlarına geri döndüler.Özellikle komşularının biraz daha üzülmesini beklerdim.Ya da en azından Lip'in hemen babalık konusundan söz etmemesini beklerdim. Sonuçta yıllardır ailesine hizmet etmiş olan ablaları gidiyor.
    Gerçi Liam'ın başka evde kalması ve günler sonra akıllarına gelmesi olayından sonra bu normale kaçıyor.

Her sene sezon biterken üzüldüğümü yazardım. Tekrardan yazıyorum. Shameless benim haftalık mutluluk seansım gibiydi. Şimdi nasıl 1 sene daha bekleyeyim.
  • 10. bölümde 16. dkdan itibaren çalmaya başlayan rap şarkısı neydi, bilen var mı?

• maicole kullanıcısına yanıt
    Soundtrack sitelerinde ismini göremedim, dinleyerek bulayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müddeiumumi

Soundtrack sitelerinde ismini göremedim, dinleyerek bulayım dedim.

Teşekkürler.

• Güzel sezondu. Son bölüm üzdü.

• 10.sezonda Mickey reis geri dönüyor!

.

(
    )

• 9.sezon 5.bölümü az önce izledim.

Şu ana kadar 9.sezonun hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim

yabancı dizi önerileri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diziye yeni başladım. 2. sezonu bitirdim. Dizi fena değil, sarıyor. İleri ki sezonlarda bozuluyorsa, bozulduğu sezonu söyleyin, tadında bırakıyım.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.