Şimdi Ara

SHAQ MI WADE Mİ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

SHAQ MI WADE Mİ??

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2006)
Giriş
  • ya bu ne biçim anketttir be kardeşim. utanmasan yao mu boykins mi diye soracan yuh diyorum sana. kalbini kırmak istemem.
  • yani bu kadar acemi bi topic olamaz ne alakası var iki oyuncunun hadi kısayla kısa olsa neyse ama uzun ve kısa kıyaslanmazki
  • arkadaşlar ilk önce konuyu açana saygılı olalaım beğenmiyorsak geri butonu orada çekip gidin

wade zamanla shaq ı geçip ligin en iyi 3 ünde yer alır çoğu kişi için.
    bir kere kendisi shaq ın sakat olduğu dönemlerde takımını perfromansını artırıp takımını kurtarıcısı olan biri için shaq olmasa wade biter türü mesajlarla ancak kendini aldatırsın doğrusunu söylemek gerekirse.

wade röpörtajlarda shaq ın takımın lideri olduğunu onlarca kez söyledi
    ama wade 3 çalışma anlayışı ve oyun disiplininden taviz vermeden devam ederse oyuncu olarak harikalar yaratır. her sene mvp adayı olacak düzeyde bir isim.
    Şuanda miami isminin geçtiği yerde insanların aklına shaq ın faul yaptığnda hakeme attığı bakışın olduğu resimler gelir
    shaqdır şuan lider o ekipte

ama zamanla bu izlenim yerini wade in 2 katı uzunluğunda adamların üzerinden bastığı smaçların olduğu posterlere bırakıcak umarım anlatabilde

ama şu an shaq hala nba için en büyük pivottur
    saygım sonsuzdur shaq'a lig tarihinde kalıplı olmasına rağmen baske t bilgisiyle bir yere geldi diyebiliriz yani pivot hareketlerini yapıyor.Bob lanier wilt chamberlain neyse sha odur
    dwayne wade olası bir sakatlık yaşamaması halinde hall of fame de yer alamsı kesin olan oyunda olduğnda takımında seneye takaslarda kullanılmak için alınan oyuncuları bile oynatabilcek kalitede bir oynucu olur oyunu geliştiririse

wade geleceğin büyük ismi şu an shaq o büyük isim adını taşımayı hakeden isimdir

• quote:

wade zamanla shaq ı geçip

orası kesın shaq ztn bı kac yıla emeklı olur ssk kuyruklarında beklemeye baslar
  • Ssk ya wadei n çocuklarına okulda devamsızlıkları olmasın diye gidip rapor almaya gider haklısın diğer vakitlerinde tv karşısında oturup elinde kolasıyla wade in ortaya koyduğu mükemmle oyunu görünce helal olsun sense gözleri fal taşı gibi açılmış şaşkınlıktan kalp krizi geçirme noktasına gelip olamaz tepkisi vericeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac4ever -- 30 Mayıs 2006; 17:15:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Zaboo Mafoo

Shaq mı wade mi...ben kararsız kaldığım için oy veremicem...

zeka yaşını soruyorum..? başka bir şey demiyorum
  • ya bu topicleri neden hortlatıyonuz anlamadım
  • t-mac mert hep senin basinin altindan cikiyo bu hortlatma isleri 2. sayfaya gecme arkadasim icine ediliyo forumun
  • Bana Göre %100 Shaq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taçsız_Kral -- 23 Temmuz 2006; 19:33:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Shaquille O Neal ile kıyaslanabilecek bir basketbolcu varsa o da 1990 yılında vefat eden Wilt Chamberlain'dir ve tartışmasız Wilt en iyidir.

1 will chamberlain ölmedi
    2tabiki dwayne wade
  • oldu mu olmedi mi??/
  • olduyse ALLAH rahmet eylesin.olmediyse acaba hala 20000 kadinla yatiyo mudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

t-mac mert hep senin basinin altindan cikiyo bu hortlatma isleri 2. sayfaya gecme arkadasim icine ediliyo forumun

sen de hep onun arkasındasın ama

Bu konu hakkında şunu söyleyeyim;

Elma mı yumurta mı?(Armut bile değil)=
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.