Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hish'e atacagin güzel bir mesaj'a bakar aslında ..tabi performans durumunu bilmiyorum dostum ancak ayda 400-500 dolar gelirin varsa seni kırmaz gibime geliyor.
  • Ayda ne 400-500ü 100 bile yok.
  • quote:

We have detected some suspicious behaviour coming from your IP address (aa.aa.aaa.aaa) and have been temporarily blocked.

Reason code: 1

Dün gece saat 4-5 arası Filesonic'e bir bağlanıyor bir bağlanmıyordu. Sonra tekrar denediğimde üstte ki hatayı verdi ve yardım sayfasına yönlendirdi. Modemi yeniden başlattım düzeldi. Açıkçası nedir bu saçmalık anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 12 Eylül 2011; 5:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

We have detected some suspicious behaviour coming from your IP address (aa.aa.aaa.aaa) and have been temporarily blocked.

Dün gece saat 4-5 arası Filesonic'e bir bağlanıyor bir bağlanmıyordu. Sonra tekrar denediğimde üstte ki hatayı verdi ve yardım sayfasına yönlendirdi. Modemi yeniden başlattım düzeldi. Açıkçası nedir bu saçmalık anlamadım

Filesonic bazen ipleri blokluyor genelde fazla trafik olunca yapıyor bunu sanırım downloada fazla abandın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Filesonic bazen ipleri blokluyor genelde fazla trafik olunca yapıyor bunu sanırım downloada fazla abandın ?

Bu hatadan önceki gece 15Gb indirmiştim. Download bittikten 7-8 sonra hiç indirme yapmadım, siteye girdim. Bağlantı zaman aşımı hatası verdi ara ara. En sonundada bu hatayı yapıştırmıştı

• wupload premium hesapta indirilmeyen dosyalar siliniyormu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smvillain

wupload premium hesapta indirilmeyen dosyalar siliniyormu acaba ?

Hesap free'yse silinir..60 gun sanırım bi süre var hiç indirilmezse o sürede silinir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: smvillain

wupload premium hesapta indirilmeyen dosyalar siliniyormu acaba ?

Hesap free'yse silinir..60 gun sanırım bi süre var hiç indirilmezse o sürede silinir..

teşekkür ederim kardeşim

hemen trade pointten yıllık veya 6 aylık alayım

edit: bu arada konuyu yanlış yere yazdıgımı yeni farkettim burası fsonic konusuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smvillain -- 13 Eylül 2011; 9:24:41 >
  • bugun 10 cu gunum post yapmadıgım, posrt yaptıgımda haftada 5-6 satış 10gun yapmadım 3 satış 10 gunde..
    Oh beeee inatla post yapmayacam ben kazanmayacaksam bunlarda kazanmayacak. Yeter yaw ayrıca 5 gun sehr
    dısşındaydım 3400 dosyam ucmuş belkide daha fazla (malum DMCA kısmı arada bi temizleniyor).

5 gundur HAKKARIDE hayatı gördüm, insanların halini gördüm, cocugun biri bize şehrdi gezdirdi, 20 tl verdigimde
    cocuk bi sırtına almadıgı kaldı, kaldıgımız 5 gun hep yanımızda idi, memlekette 2000 tl olan bi 2011 model telefonun
    kacagı + KAYIDI yapılmış 110 TL idi, ben almadım guvenemedim ama yandaki arkadaşlar 10 ar tane aldılar
    memlekette 500 e okutsak 4000 tl kar ederi diye (alet 12 mp kamera desede 8 mp di ) ama 110 tl ye TAKOZ model
    telefon bulamazsınız, ama 3g ile internete girebilen 8 mp kameralı cift sim kartlı, tv izlenebilen bir telefondu
    yarı yolda kafamı duvara vurdum keske bende 9-10 tane alsaydım diye

her ay 10 tane getirip satsam 3000-4000 tl eder bu parayı sonikden kazanmak nerdeyse imkansız bu aralar.
    Belkide arkadaşlardan o dukkanın kartını alır bende siparis yaparım. (urunler cin malı) kitapcıg fotokopi
    ama neyini denediysek ozelliklerden ( arkadaşlardan birinde ORJINALI vardı ) ve hepside 110 tl lik telefonda calısıyordu sorunsuz.
    sadece menulerde turkce karakterlerde bazen sorun oluyordu oda BAZEN.

Beyler gittigimiz dukkan ayda 20.000 tl kaaznıyormuş bu işden dusunun, IPHONE 4 vardı 200 tl ve TIPATIP aynısı kayıtluı ve calısıyor.
    Calıntı felanda degil sadece ÇİN KOPYASI o kadar. Alcan oradan 200 tl e satcan 500 e
    10 tane fazlada degil
    3000 tl cat diye cebinde.

• @worldwidewild İnternet üzerinden o tarz telefonlar satılıyor aynı fiyatlara.Samsung'un android telefonu Galaxy Gio bile sıfır olarak 459 lira o tarz telefonlar 200'den fazla gitmez.
  • Bu tip kaçak sigara, cep telefonu, benzin , mazot ..vb ürünlerin yüzde 90'ı pkk'ya akmakta lütfen daha duyarlı olup dolaylı bile olsa beslemeyelim şunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Eylül 2011; 12:32:24 >
  • comm, ben almadım canım arkadaş aldı ve musterileride hazır (internetden anlamayan 50+ ustu kişilerden oluşan musteri bulşmuş)
    ayrıca adamlardan katalog almışlar az once sordum kargo ile siparis almak icin. Ya bu işler bana ters ama enazından kendime alabilirim

Ayrıca cidden icim cok rahatladı 10 gun oldu post yapmadım, sanırım sigara bırakmak gibi birsey

( kacak dan pkk kazanıyor, ya sen bi gece roj tv izlede gör adamlar eglence programlarında yardfım kampanyasında bi geceed milyon euro
    topluyorlar ab ulkesindeki vatandaşlarından). Herifler uyuşturucudan kazanıyor trilyonu, cepden kazancakları onların dişinin kovuguna yetmez.
    Anca ac kürt halkı 3 kuruş kazansın diye pek dokunmuyorlar. Onun yerine benzinci-magaza- gibi yerlerden yada işhanı trilyonluk haraclar alıyorlar.

5 gun kaldım orada ve ogrendiklerm dudaklarımı ucuklattı (fiziki anlamda).
  • Kazanç tarifelerine yeni bir uygulama geldi çok satış yapanlar için güzel bir şey.Bu arada artık konu eskisi gibi hareketli değil kazançlar dibe vurunca mesajlarda dibe vurdu

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 15 Eylül 2011; 13:09:17 >

• daha cok tırmalar filesonic, bi yerini yırtması lazım oda cok gec

REBILL vermedikden sonra BEŞ kuruş etmez bu sozleri
    Bu degerleri en basta önermiştim (performansa göre)
    yap dedim HISH beyfendi anca jeton dustu yada
    durum kotuye gidiyor.

2 firmada çöküşde neden mi ?

Cunku uyeleri sallamıyorlar, server surekli hatalı, downlaod sorunlu upload sorunlu
    yakında ne numaralar cekecekler bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 15 Eylül 2011; 17:08:50 >

• Rebill vermedikten sonra ne anlamı var o tarifelerin, bir de bunların sistemi şu bakımdan da saçma zengini daha zengin fakiri daha fakir yapıyorlar sanki. Yeni tarifeler hep çok kazananlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Rebill vermedikten sonra ne anlamı var o tarifelerin, bir de bunların sistemi şu bakımdan da saçma zengini daha zengin fakiri daha fakir yapıyorlar sanki. Yeni tarifeler hep çok kazananlar için.

sermaye piyasası ama bu

küçüğe küçük , büyüğe büyük
  • 12 ci gun post yapmadıgım (sigara bırakmış gibiyim), harika ya bu duygu, ne diyim allah herkesin başını
    bunlardan kurtarsın. Beddularım üstüne olsun, 2 side tez zamanda cavlayı cekip kapansınlar hotfayl gibi
    sürünsunler
  • Beyler su yenı pps'yi anlatacak biri varmı ? misal 1000 Dl'ye 35 dolar demiş ve katıl diyor..

Şimdi örnek ben 500 dl alsam gunde 17 dolarmı gelicek kafam karıştıda
  • @qAddAr Download değil satış sayısınına göre artıyor örneğin elite'de 14 dolar olması için haftada en az 21 satış olması lazım.Yani anlayacağın haftalık çok satış yapanların kazancını artırması için getirilen bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

@qAddAr Download değil satış sayısınına göre artıyor örneğin elite'de 14 dolar olması için haftada en az 21 satış olması lazım.Yani anlayacağın haftalık çok satış yapanların kazancını artırması için getirilen bir uygulama.

yani zengini daha zengin yapmaya yönelik bi promo
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.