Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .AnasoN. Aynen filesonic'in eski günleri olsa haftada 21 satış hayal olmazdı ama artık satışlar eskisi gibi değil ben haftada 20 satış yapayım o uygulamadan faydalanamayım yine razıyım haftada 20 satış = 240 dolar ayda 960 dolar = 1670 lira
  • Ben o 20 satışı 1 yılda bile yakalayamam bu gidişle, saçma bir promo, rebill vermemek için her şeyi deniyor filesonic.
  • adamlar cakılıyooorr ve cakılacakda, yatırıma para ayırmıyor catır catır dosya siliyor
    satışlardan kırpıyor bu durumeda uploader da de get diyip baska siteye gidiyor.
    Daha durun yılbasına dogru sonic de wupload da surunecekler.
    yukardaki degerlerim (grafik) bunun en guzel ornegi

serverlar YEDEKSIZ calıstıgından error sayısı arttı Gecen 1 gunde 5000 dosyam CRC den uctu
    4000 dosyam DMCA, bunlar yalan dolan ve geriside gelecek

filesonic 2 gun icinde Alexa Traffic Rank Reputation degeri 2 puan birden indi. Daha inecek
    wupload ise 9 puan birden indi. Dahada inecekler hergun yatarken beddua ediyorum
    batsın köftehorlar diye , aralıksız ediyorum bedduamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 16 Eylül 2011; 13:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

adamlar cakılıyooorr ve cakılacakda, yatırıma para ayırmıyor catır catır dosya siliyor
    satışlardan kırpıyor bu durumeda uploader da de get diyip baska siteye gidiyor.
    Daha durun yılbasına dogru sonic de wupload da surunecekler.
    yukardaki degerlerim (grafik) bunun en guzel ornegi

serverlar YEDEKSIZ calıstıgından error sayısı arttı Gecen 1 gunde 5000 dosyam CRC den uctu
    4000 dosyam DMCA, bunlar yalan dolan ve geriside gelecek

filesonic 2 gun icinde Alexa Traffic Rank Reputation degeri 2 puan birden indi. Daha inecek
    wupload ise 9 puan birden indi. Dahada inecekler hergun yatarken beddua ediyorum
    batsın köftehorlar diye , aralıksız ediyorum bedduamı.

Beter olsun pis burjuvalar

• @worldwidewild İnşallah bedduların kabul olur.
  • Dl sayacı donukmu sizdede beyler ? aksamdan beri tum dosyalar sıfır
  • Yeni hesap açcam filesonicden elite davetiyesi atabilecek var mı?

Neyse gerek kalmadı, buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 18 Eylül 2011; 15:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Yeni hesap açcam filesonicden elite davetiyesi atabilecek var mı?

Hayırdır diğer hesaba ne oldu?
    PM atıyorum bi kod kullanılmamış olması gerek bi denersin

Edit: Kod kullanılmış çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 19 Eylül 2011; 14:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Yeni hesap açcam filesonicden elite davetiyesi atabilecek var mı?

Hayırdır diğer hesaba ne oldu?
    PM atıyorum bi kod kullanılmamış olması gerek bi denersin

Sağ ol, diğerinden eliteden çıkmıştım baya bir önce şu an pek satış da olmuyor download da az geliyor, o hesabı bırakıp elitele başka hesapta deneyeceğim.

• Yaklasık 1 aydır satıslar diplerde koskoca 1 haftada satış sayısı üçü geçmez oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Yaklasık 1 aydır satıslar diplerde koskoca 1 haftada satış sayısı üçü geçmez oldu

Aynen
    Satış olmuyo diye zaten 1 aydır hiç paylaşım yapmıyorum. Kış geliyo yine başlıyacam bakalım ne olacak...
    Wupload'da durumlar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Yaklasık 1 aydır satıslar diplerde koskoca 1 haftada satış sayısı üçü geçmez oldu

Aynen
    Satış olmuyo diye zaten 1 aydır hiç paylaşım yapmıyorum. Kış geliyo yine başlıyacam bakalım ne olacak...
    Wupload'da durumlar nasıl?

fileservedende beter

• iyice tadı kaçtı işlerin yani
  • Arkadaşlar bizde şans yok dolar 1,55 ken satışlar çok iyiydi şimdi dolar 1,85 oldu satışlar kesildi
  • 1 haftadır ne filesonicde ne de wuploadda satış var ppd'ye geçtim bende, kesin 1-2 güne satış olur.
  • quote:

1 haftadır ne filesonicde ne de wuploadda satış var ppd'ye geçtim bende, kesin 1-2 güne satış olur.

Benim satışlar tam açılıyor sonra tekrar eski haline dönüyor istikrarı bir türlü yakalayamadım
  • Ben de istikrar var hem de süper ama tabi satışsızlık yönünde bu istikrar.
  • vps yi bırakırken genelde 7-8 gün önceden haber vermek lazım diyorlardı.
  • VPS kiralayan kişileri savunmak gibi bir derdim yok ama önceden haber verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Server'da ne zaman stok açılacağını bilmeleri gerekiyor ona göre yeni müşteri bağlıyacaklar çünkü. Belki de sizin yerinize gelen yeni müşteri 3 aylık peşin ödeyecek yada 10 ay boyunca devamlı müşterisi olacak vs.. bunlar onlar için önemli şeyler
  • Bu gidisle vps kiralayacak parada vermicek filesonic+wupload+fileserve vs...
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.