Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acıkcası paylaşım umrumda degil altında al-sat ile 2 gunde 1200 tl kazandım. Bu daha rahat
    biraz daha para arttırırsam bu kazanc katlancak. Paylaşan paylaşsın
    ben o işlere sunger cektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

acıkcası paylaşım umrumda degil altında al-sat ile 2 gunde 1200 tl kazandım. Bu daha rahat
    biraz daha para arttırırsam bu kazanc katlancak. Paylaşan paylaşsın
    ben o işlere sunger cektim

Aynen dün gümüş alıp bugün sattım 208 lira kâr.Her gün pusuda bekliyorum elime fırsat geçince alım yapıyorum
  • Siz aşmışsınız artık, bu kafayla harcanıyorsunuz bankalarda broker falan olsaydınız.
  • ne ugrascan post most ...ohooooooooooo gectik o işleri
  • Ne güzel, bence de uğraşmayın hocam.
  • e kitleyelim başlığı ..Aslında kur , hisse senedi yani forex olaylarinda saglam para var ama ben beceremem tüm parayı kaybederim gibime geliyor :D
  • ilk basladıgımda 2000 tl kaybettim ama sonra 600,800 ve 1200 tl kazandım 1 ay icinde, şimdi daha mantıklı oynuyorum.
    3 tanede anlayan arkadaş buldum beraber alıp satıyoruz (2 si iktisatcı biri borsacı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 6 Ekim 2011; 21:35:03 >
  • Pazar gününden beri satış vanalarını açtı sonic 5 gunde 7 satışım var lakin ppd'deyim Bakalım ne zaman kısacak vanaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 14 Ekim 2011; 19:26:57 >
  • Ben pek bakmıyorum, salı günü mü ne baktığımda hesapta 3-4 haftadır hiç satış olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 14 Ekim 2011; 19:34:54 >
  • Evet bende de son bir haftada 7 satış var En kötü hafta böyle olsun
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

ya bosverin ya sonik monik zaman kaybı size 7 verir 27 sini kendilerine yazarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Evet bende de son bir haftada 7 satış var En kötü hafta böyle olsun

ahh ahh nerde o eski günlük 6-7 satışlar yada tek atış lifetime ile köşeyi dönmeler
  • Dostlar farkındasınız artık değilmi bir dolap döndüğünün ? Bir düşüş oluyor hepimiz düşüyoruz..

Sonra bir artış oluyor hepmiz artıyoruz ?
    (maaşlı elemanlar hariç)
  • kata kulli yapan sitelerle işim olmaz benim, kac kez konustum ve inkar ettiler.
    Ama bana acıkalayamadıkları var . Mesela hersey normalken yonetimle atışmamdan
    sonra 1 ay icinde BICAK gibi %50 dusmesini ve ondan sonra surekli
    dusmesini ASLA Acıklayamadılar. Haftada 600$ dan 1 ay sonra 200 oradan 100 e inmesini
    ve post sayısı aynı iken nasıl acıklarsın dedim, TIK YOK... benzerin wupload da yaptı.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • kim ne derse desin RS bir efsaneydi ve euro olarak ödeme yaptı

en çok onu seviyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

kim ne derse desin RS bir efsaneydi ve euro olarak ödeme yaptı

en çok onu seviyordum

efsaneler ölmez dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

kim ne derse desin RS bir efsaneydi ve euro olarak ödeme yaptı

en çok onu seviyordum

efsaneler ölmez dostum

Artık öldü ne yazık ki.
    Bu ay rapid premium sürem bitiyor. Rapids de kalmadı depo olarak kullanıyordum ama artık onuda kullanmıyacam.
    Pre almıcam çünkü. Zaten fsc'den artık adam gibi bişe kazanamıyoruz ki

• Desene tümden topu atıcaz azkaldı

Edit; hazır sonic vanaları açmışken pps'ye gectım bakalım nolcak.. buarada pps fixed 15 var bu nasıl bi sistem arkadaslar biraz acıklarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 16 Ekim 2011; 4:36:37 >
  • Freshwap beni yine banlamış, bir üyelik daha açıp adminlere küfürü basıp rahatlayacağım.
  • efsaneler olmez derken haklı olan bir yer var r*pishare su an hala saglam arsivcilerin vazgecilmezi bir adares ancak suphesiz maddi bir getirisi kalmadı.Filesonic de yerini zannedersem spam yuvası wupload'a bırakıp kaybolacak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 17 Ekim 2011; 13:29:11 >
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.