Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SHARKOON RGB Wave Black ARGB Satın Al 18 Ağustos 2024 21:31 1 1 SHARKOON RGB Wave Black ARGB Merhaba arkadaşlar,Kasamı değiştirdiğim için fotoğraflarda gördüğünüz SHARKOON RGB Wave Black ARGB kasamı satıyorum. Ürün 11.05.2023 tarihinde inventus'tan alındı, garantisi devam ediyor. Kasayı değiştirme esnasında öndeki 3 fandan ortadakinin dönmediğini fark ettim. RGB'si yanıyor ama. Muhtemelen kablosunda bir temassızlık falan vardı, bozulduğunu düşünmüyorum. Ama alacak olan bunu da göz önünde bulundursun. Üstünde fanların RGB'si değiştirmek için tuşu var.FİYAT: 1250 TLİstanbul içi elden alışveriş tercihimdir.Ürün linki: inventusSHARKOON RGB Wave Black ARGB Temperli Yan Cam, 4x120mm ARGB Fan, Type-C 3.2 Gen 2, Siyah, ATX Kasa - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14021Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Mayıs 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus ROG Strix Helios Kasa [SATILDI] Corsair Gaming K68 - Red LED - Cherry MX Red [SATILDI] Abra A5 V16.6.1 [SATILDI] Inno3D GeForce RTX 3080 ICHILL X4