Şimdi Ara

[SATILDI] Inno3D GeForce RTX 3080 ICHILL X4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Inno3D GeForce RTX 3080 ICHILL X4

Satılık: Inno3d RTX 3080 ICHILL x4 10GB 320Bit GDDR6X

LHR olmayan modeldir. Mining kesinlikle yapılmamıştır.

Ürün 6 ay kadar kullanıldı. Kutusu ve faturası yok. Garantisi belki vardır ama fatura olmadığı için sorgulatamıyoruz maalesef.

(Aynı zamanda alınan Harddiski sattım. Alan arkadaşın yaptığı testlere göre 84 gün kullanım süresi vardı ve garantisi 2022 Aralık ayında bitiyordu. Muhtemelen ekran kartı da aynı durumdadır)

İstanbul içi elden ya da başka şehire alıcı ödemeli kargo yapılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam bedavaya gitti diye birşey yok , bizim insanımız çok fazla duygusal bağ kuruyor ve kafada sürekli kar etmek var. Ülkenin durumu komple böyle. Bir kesim hesaplı aldı o ara farklı senaryolar olduğu için ülkede kar etti , bir kesim al sat yaparak para kazandı , bir kesim kazı yaparak kazandı vs vs. ama piyasa bir noktaya geldi ve doydu. Bu araba değil ki keyfi alınan, alınmasada olan bir ürün. Zorunlu bir ihtiyaç değil. Elbet o ürüne verilen değere göre fiyatlar değişkenlik gösterecek. Bizim insanımız alıştı kullanıp kullanıp eskitip daha fazla paraya satmaya şimdi milletin zoruna gidiyor eli titriyor , işin özü bu aslında. Ama yapacak birşey yok birileri kar eder biriler zarar birileri de kardan zarar , düzen bu şekilde. Yıllarca bu forumdaki eski ve sürekli kart değiştiren kullanıcılar kar mı ederdi satıştan ? Ne denkgeldi ona verilir üzerine eklenir yenisi alınırdı sistem bu şekildeydi :)

• Tİ mı yoksa düz 3080 mi başlık ayrı açıklama ayrı ? LHR değil demişsiniz düz 3080 olduğunu varsaydım gitti :))

• @zulu1905

Düz 3080 hocam. Dikkatiniz ve uyarınız için teşekkür ederim.

• o fiyatı şuanda kimse vermez en fazla yapacağı 24k

• @sp33d3d

Yorum için teşekkürler. Değerlendireceğim.

• 24000 den suprim x verdim

• Hocam şu anda 13.000 - 15.000 TL arasında RTX 3080 dolu piyasa. Haberiniz yoktur belki diye yazıyorum. Bu piyata 2 adet 3080 alınabiliyor çünkü.

• 2 seneden fazla garantili Suprim X modeline 15750 yazdım soran bile yok hocam. Piyasa mining kartı dolduğu için artık bu fiyatlara satmanız imkansızdan da öte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat takip

• tanerky1980 T kullanıcısına yanıt

Ben 12.5 a gamerock verdim 2 günde Tr faturali ve garantili ki oyun kartım di .Suan kasaya seahawk 3080 takili satmaya içim el vermediğinden yazmadım ama onunda edeceği 14 suan ki piyasada . Bence daha aşağı düşmez belki Eylül de yeni kartlar ile dolar sabit kalırsa 12 bandının altına iner. 2. Kasada mi 6700xt için ne fiyat verirler Allah bilir  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Gamerock cidden bedavaya gitti. Kulkanmak için bile alırdım kendime. Alan arkadaş güzel günler de kullansın inşallah. Şu an 3080 Suprim X e 13.500 teklif ediyorlar ama pek o fiyata vermeyi düşünmüyorum. Bakalım kısmet.

• tanerky1980 T kullanıcısına yanıt

Hocam bedavaya gitti diye birşey yok , bizim insanımız çok fazla duygusal bağ kuruyor ve kafada sürekli kar etmek var. Ülkenin durumu komple böyle. Bir kesim hesaplı aldı o ara farklı senaryolar olduğu için ülkede kar etti , bir kesim al sat yaparak para kazandı , bir kesim kazı yaparak kazandı vs vs. ama piyasa bir noktaya geldi ve doydu. Bu araba değil ki keyfi alınan, alınmasada olan bir ürün. Zorunlu bir ihtiyaç değil. Elbet o ürüne verilen değere göre fiyatlar değişkenlik gösterecek. Bizim insanımız alıştı kullanıp kullanıp eskitip daha fazla paraya satmaya şimdi milletin zoruna gidiyor eli titriyor , işin özü bu aslında. Ama yapacak birşey yok birileri kar eder biriler zarar birileri de kardan zarar , düzen bu şekilde. Yıllarca bu forumdaki eski ve sürekli kart değiştiren kullanıcılar kar mı ederdi satıştan ? Ne denkgeldi ona verilir üzerine eklenir yenisi alınırdı sistem bu şekildeydi :)

• Revize gerekli şuan 3080Ti modeli 24bin tl hepsiburada da

• Rtx 3090 24gb suprimX 25bine verdim

• 3080ti 2 aylık MSI kartıma 20 bin yazmaya çekindim valla helal olsun

• ScHooT_ kullanıcısına yanıt

Kart çok yakın bir arkadaşımın beyler. Ben hayatımda masaüstü sahibi olmadım. O bana fiyat söyledi, yazdım direkt.

Varsa teklifiniz alabilirim. Ya da kaç para eder bu kart önerilerinize de açığım.

• face gruplarında 14den koyuyorlar.hadi onlar mining desek sen kullanıcı olarak 15-16 yazabilirsin ama 20 vs sittin sene etmez

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Haberimiz olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Konsola kaptirdin kendini... 

Poyri ne ara aldi bende anliyamadim en son kargoda buldum kendimi 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.