Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Inno3D GeForce RTX 3080 ICHILL X4
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
-
-
Hocam şu anda 13.000 - 15.000 TL arasında RTX 3080 dolu piyasa. Haberiniz yoktur belki diye yazıyorum. Bu piyata 2 adet 3080 alınabiliyor çünkü.
-
2 seneden fazla garantili Suprim X modeline 15750 yazdım soran bile yok hocam. Piyasa mining kartı dolduğu için artık bu fiyatlara satmanız imkansızdan da öte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat takip
-
Ben 12.5 a gamerock verdim 2 günde Tr faturali ve garantili ki oyun kartım di .Suan kasaya seahawk 3080 takili satmaya içim el vermediğinden yazmadım ama onunda edeceği 14 suan ki piyasada . Bence daha aşağı düşmez belki Eylül de yeni kartlar ile dolar sabit kalırsa 12 bandının altına iner. 2. Kasada mi 6700xt için ne fiyat verirler Allah bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamerock cidden bedavaya gitti. Kulkanmak için bile alırdım kendime. Alan arkadaş güzel günler de kullansın inşallah. Şu an 3080 Suprim X e 13.500 teklif ediyorlar ama pek o fiyata vermeyi düşünmüyorum. Bakalım kısmet.
Hocam bedavaya gitti diye birşey yok , bizim insanımız çok fazla duygusal bağ kuruyor ve kafada sürekli kar etmek var. Ülkenin durumu komple böyle. Bir kesim hesaplı aldı o ara farklı senaryolar olduğu için ülkede kar etti , bir kesim al sat yaparak para kazandı , bir kesim kazı yaparak kazandı vs vs. ama piyasa bir noktaya geldi ve doydu. Bu araba değil ki keyfi alınan, alınmasada olan bir ürün. Zorunlu bir ihtiyaç değil. Elbet o ürüne verilen değere göre fiyatlar değişkenlik gösterecek. Bizim insanımız alıştı kullanıp kullanıp eskitip daha fazla paraya satmaya şimdi milletin zoruna gidiyor eli titriyor , işin özü bu aslında. Ama yapacak birşey yok birileri kar eder biriler zarar birileri de kardan zarar , düzen bu şekilde. Yıllarca bu forumdaki eski ve sürekli kart değiştiren kullanıcılar kar mı ederdi satıştan ? Ne denkgeldi ona verilir üzerine eklenir yenisi alınırdı sistem bu şekildeydi :)
-
Revize gerekli şuan 3080Ti modeli 24bin tl hepsiburada da
-
Rtx 3090 24gb suprimX 25bine verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3080ti 2 aylık MSI kartıma 20 bin yazmaya çekindim valla helal olsun
Kart çok yakın bir arkadaşımın beyler. Ben hayatımda masaüstü sahibi olmadım. O bana fiyat söyledi, yazdım direkt.
Varsa teklifiniz alabilirim. Ya da kaç para eder bu kart önerilerinize de açığım.
-
Haberimiz olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsola kaptirdin kendini...
Poyri ne ara aldi bende anliyamadim en son kargoda buldum kendimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2 seneden fazla garantili Suprim X modeline 15750 yazdım soran bile yok hocam. Piyasa mining kartı dolduğu için artık bu fiyatlara satmanız imkansızdan da öte.
|
Hocam bedavaya gitti diye birşey yok , bizim insanımız çok fazla duygusal bağ kuruyor ve kafada sürekli kar etmek var. Ülkenin durumu komple böyle. Bir kesim hesaplı aldı o ara farklı senaryolar olduğu için ülkede kar etti , bir kesim al sat yaparak para kazandı , bir kesim kazı yaparak kazandı vs vs. ama piyasa bir noktaya geldi ve doydu. Bu araba değil ki keyfi alınan, alınmasada olan bir ürün. Zorunlu bir ihtiyaç değil. Elbet o ürüne verilen değere göre fiyatlar değişkenlik gösterecek. Bizim insanımız alıştı kullanıp kullanıp eskitip daha fazla paraya satmaya şimdi milletin zoruna gidiyor eli titriyor , işin özü bu aslında. Ama yapacak birşey yok birileri kar eder biriler zarar birileri de kardan zarar , düzen bu şekilde. Yıllarca bu forumdaki eski ve sürekli kart değiştiren kullanıcılar kar mı ederdi satıştan ? Ne denkgeldi ona verilir üzerine eklenir yenisi alınırdı sistem bu şekildeydi :) |
3080ti 2 aylık MSI kartıma 20 bin yazmaya çekindim valla helal olsun
|
Hocam şu anda 13.000 - 15.000 TL arasında RTX 3080 dolu piyasa. Haberiniz yoktur belki diye yazıyorum. Bu piyata 2 adet 3080 alınabiliyor çünkü. |
Rtx 3090 24gb suprimX 25bine verdim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X