Şimdi Ara

SHARP 46XL1E + ps3 BLURAY PLAYER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tsomania

Scubat Merhaba,
    Ben de Pioneer 4270Xa ile Sharp 46XD1E arasında kaldım. İkisini karşılaştırabildin mi daha önce?
    Karşılaştırmadıysan Sharp'ın SD performansı nasıl? TV'nin hangi özelliklerinden memnunsun, hangilerinden değil? Elimdeki parayı optimum bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Sharp için aradaki 1000 YTL farkı vermeye değer mi?
    Vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: scubat

bende de senin TV'nin bir önceki modeli var..

46xd1e...cok cesur ama cok dogru bi karar vermissin helal olsun...

tek kelimeyle çok memnunum....Bluray olarak da sana mutlaka Apocalypto 'yu almanı öneririm..hem film hem görüntü mükemmel...

quote:

Orjinalden alıntı: mustahsil

Hayırlı olsun. Ekranın bu kadar büyük olması nasıl performans veriyor merak ettim. Foto koyarsanız seviniriz.

sevgili dostum biri plazma bir lcd biri 42" biri 46" biri 1024X768 diğeri 1920X1080 bu iki tv mukayese edilecek tvler değil maalesef

tv izlemek önceliğin değilse dakika durma Sharpı al gitsin en azından ben öyle yapardım zaten tvlerde na kaldı ki izlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Ekim 2007; 9:59:06 >

• benimki 100hz değil..

ben cevap veremem bu soruya..

parlaklık ve kontrasta gelince..bence bunlar kağıt üzerinde sadece fark edilir...bak en iyisi istanbul bilişimi ara bu iki tv muhtemelen vardir show roomda, git bak, eğer istanbuldaysan..

quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

quote:

Orjinalden alıntı: scubat

çok zor soru...

millet atlasa da bu iyidir su iyidir diye sen kendin görmelisin.

Samsungun paneli özel ve çok parlak, ama bu sebepten yansima yapiyordu. Bende ikisi arasinda kalmistim ve sharpi almıştım. Karar senin ikisi de top class...

quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

birde ben birşey merak ediyorum iki model arasında hangisi daha iyidir. sharp 46xl1e ve samsung 46m87

ben aslinda samsung dusunuyordum senin topigine girince kafam karisti fena degil ozellikleri birde 100 hz nasil oluyor ? mesela pc yi bagladiginda 1920x1080 100hz veya 120 hz veriyor mu ? samsungda parlaklik 550 cd sharp da 450 cd bu da acaba farkedilir bir fark mi ? kontrast olayindada reel samsung 1900:1 dynamic 15000_1 sharp 2000:1 dynamic 10000:1 .

• UP. Hiç resim yok bu konuda. Hani resim ekleyecektiniz. Ben bu tv üzerinde baya niyetlenmeye başladım da.
  • Evet şenol bu konuda arkandayım Etabi görünce Full HD grafikleri unuttu forumu
  • Fake bence, baksana 7 mesajla foruma girmiş, bir daha ses yok. ---- kızdırırsak resim koyar mı acaba :)))) -----
  • PM demi atsak ne etsek? Belki ozaman burada resim bekleyenler olduğunu görür.

PM attık bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 13 Aralık 2007; 22:26:08 >
  • hadi bakalım....
    albani üstad bu topiğe bulaşmadığına göre fake olabilir..
  • Bendede fake olabileceği kanısı uyanmaya başladı. Nasıl bir cümle olduysa?
    Kimse yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: senol1979

Bendede fake olabileceği kanısı uyanmaya başladı. Nasıl bir cümle olduysa?
    Kimse yok mu?

maaalesef...
  • sharp lcdleri nerede görürüz nerede inceleriz ?bilinen elektronik mağazalarının çoğunda yok.forumdada çok fazla konu açılmamış ve bilgi yok .neden acaba?oysa istanbul bilişimde 46inch 4ms fullhd bi ürünün 4100 ytl.hem boyut olarak iyi hem de fiyat ve özellik olarak?neden çok fazla bahsedilmiyo sharp lcdlerden?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SHARP_LC-46XD1E-LCD-TV,2335.html
  • Türkiye'de SHARP'ın adam gibi distrübütörlüğünü yapan bir firma yok o yüzden
  • İstanbul Bilişim'in mecidiyeköydeki yerine gidip inceleyebilirsin başka alternatifin yok
  • merhaba arkadaşlar
    gecikme için özür.çok fazla duruşma ve avukatlık işlerim vardı. takdir edersiniz ki bu sistemler bedavaya alınmıyor.
    fake make yok bizim kitapta. avukat adam fake yapmaz!!!
    yarın akşama onlarca resim ekleyeceğim. ayrıca bir sürprizim var.
    yanına home cinema sisteminin de resimlerini ekleyeceğim.
    SHARP 46XL1E + PS3 + HARMAN KARDON AVR 245 receiver VE hkts11 (HIFI sistem)
  • Enkay sharp ile anlaştı diye duymustum...
  • arkadaşlar
    dayanamayıp daha önce çektiğim resimleri sıralama yapmadan gönderiyorum.
    Bluray lı görüntüleri yarın yetiştirirsem ekleyeceğim
  • gönder gönder bekliyoruz
  • arkadaşlar resimlerin en küçüğü 1.50 MB
    forum 500KB yi destekliyor. resimleri nasıl küçültüp göndereceğimi söylerseniz sevinirim zira töhmet altında kalıyorum. ( fake şüphesini kaldırmak istiyorum)
  • arkadaşlar biri bana mailini atsın ona RAR dosyası olarak göndereyim. bu küçültme işini çözemedim yarımlarınızı bekliyorum. zira resimleri Full hd olarak çektiğim için çok yer kaplıyor. toplam 50 MB kadar
  • Fake değilmiş arkadaşlar. Konuya döndüğünüze sevindim ( sevindik )
  • cahilliğime verin ama resimlerin full hd yada hd ready olması çekilen fotoğrafın boyutunu etkilermi? sonuçta boyut , makinenin çekim kalitesi(normal,fine,superfine) ile ilgili değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.