Şimdi Ara

SHARP 49' LED TV // RJ 45 portu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bir kac gun once SHARP LC-49CFE5001E tv aldim, tv'de RJ 45 (LAN) portu var fakat ne ise yaradigini anlayamadim, kitapcigina baktim bu port icin sadece bunu bulabildim (The LAN/Ethernet port is used only for DVB-T2 services. It is not intended to be used for internet/network use.) modemden kabloyu taktim otomatik ağ ayarlari yapti IP, DNS falan ve oraya kadar baskada bisey olmadi.... ne ise yarar bu LAN portu ve bu porttan DVB-T2 servisini nasil alirim ? (harfler icin kusura bakmayin, turkce klavyem yok)
    SHARP LC-49CFE5001E

• Bu konuda bilgisi olan yok mu....?!
  • mesajınızın altında haberdar et kısmına albani yazın, onun anlayacağı konular bunlar, görürse ilgisini çekebilir ayrıca model hakkında da yorum yapar belki ...

@SaBI
  • Arkadaslar, bi el atin be...... :)
  • Bildiğin internet girişi. Bilgisayarlarda da bulunan internet portu. Kabloyu takarsın internete girersin. Kablosuz internet var ise kullanmazsın.
  • Tamam'da tv'de Smart ozelligi yok yani internete giremem youtube falan yok yani, klavuzunda bu port icin (The LAN/Ethernet port is used only for DVB-T2 services. It is not intended to be used for internet/network use.) sadece bunu yazmislar fakat nasil kullanirim ne ise yarar onu anlayamadim bu DVB-T2 olayi nedir. Bilen varsa lutfen yardim etsin... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.