Merhaba arkadaslar, bir kac gun once SHARP LC-49CFE5001E tv aldim, tv'de RJ 45 (LAN) portu var fakat ne ise yaradigini anlayamadim, kitapcigina baktim bu port icin sadece bunu bulabildim (The LAN/Ethernet port is used only for DVB-T2 services. It is not intended to be used for internet/network use.) modemden kabloyu taktim otomatik ağ ayarlari yapti IP, DNS falan ve oraya kadar baskada bisey olmadi.... ne ise yarar bu LAN portu ve bu porttan DVB-T2 servisini nasil alirim ? (harfler icin kusura bakmayin, turkce klavyem yok) SHARP LC-49CFE5001E
Bu konuda bilgisi olan yok mu....?!
mesajınızın altında haberdar et kısmına albani yazın, onun anlayacağı konular bunlar, görürse ilgisini çekebilir ayrıca model hakkında da yorum yapar belki ...
@SaBI
Arkadaslar, bi el atin be...... :)
Bildiğin internet girişi. Bilgisayarlarda da bulunan internet portu. Kabloyu takarsın internete girersin. Kablosuz internet var ise kullanmazsın.
Tamam'da tv'de Smart ozelligi yok yani internete giremem youtube falan yok yani, klavuzunda bu port icin (The LAN/Ethernet port is used only for DVB-T2 services. It is not intended to be used for internet/network use.) sadece bunu yazmislar fakat nasil kullanirim ne ise yarar onu anlayamadim bu DVB-T2 olayi nedir. Bilen varsa lutfen yardim etsin... :)