Şimdi Ara

sharp 60le 652 led tv kanal sorunu lütfen yardımcı olunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sharp 60le652 led tv aldım daha önce diştürk disvir kullanıyordum sonra dijitürk eri verdikten sonra normal türksat kablosunu taktım uydu aklıcısı içinde olduğu dahili uydu alıcı kullanmadım malese arattığımda türksat 4a nın kanlarını buldu ama trt paketi hariç hepsin şifreli çıkıyor ve kanaları izleyemiyorum uydu ayarlarını yapamadım netten çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım en son sizin forumunu baye zengin içerikli geldi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdieden teşşekür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cet76

merhaba sharp 60le652 led tv aldım daha önce diştürk disvir kullanıyordum sonra dijitürk eri verdikten sonra normal türksat kablosunu taktım uydu aklıcısı içinde olduğu dahili uydu alıcı kullanmadım malese arattığımda türksat 4a nın kanlarını buldu ama trt paketi hariç hepsin şifreli çıkıyor ve kanaları izleyemiyorum uydu ayarlarını yapamadım netten çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım en son sizin forumunu baye zengin içerikli geldi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdieden teşşekür ederim

bu konuda yarsımcı olacak moditör yokmu lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.