Şimdi Ara

Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
15.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Orijinalden alıntı: patika01

Kesinlikle en ufak bir problem yok

Teknosadan sıfır kutu aldım bile

sharp 60uq10 almak istiyorum sanırım kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi acaba?
  • ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patika01

Hayırlı olsun :))

Teşekkürler...

• Hani nerede o fiyatlara

• İnce ayarlarla gece film izlerken...
     Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV

• quote:

Orijinalden alıntı: cafcufff

quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Bimeks de bugün gördüm.. 4799 Lira idi.

Fakat ben Samsung UHD7500 aldım artık çok geç

uzun süredir panel araştırıyorum bu kadar bekledikten sonra oled almak istiyorum ama albani üstadın yorumlarından sonra galiba lg'ye hiç bulaşmamak gerekiyor

e mecburen bir panel alacağımıza göre 55ec930 olmuyor sa sharp 60uq10 olabilir mi?

fiyat olarak 4500 tl ye alınabiliyor
    bu konuda yorumu olanlar yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz?

55hu8500 6500 tl
    lg 55ec930 6500 tl
    sharp 60uq10 4500 tl

bu alternatifler arasından nasıl bir tercih yapılabilir?

Merhabalar,
    60uq10 nerede bulunuyor o fiyata, paylaşırsanız senivirim.

• Hatirlayanlar vardir vt60 iade ettim. Yeni tv arastirdim bir kac gun. bizim icin tv.nin bluray performansindan ziyade dusuk cozunurlukleri goruntuleme becerisi daha onemliydi. Internetten her gun film indirmekle ugrasamam. Her gun 20-30 lira verip bluray film de alamam. Aksam bir film ve olursa yabanci dizi izlenecek evde. Arada hd kanallar bazen de sd kanallar.
    film ve dizi isini ugrasmadan netten halledecegiz. Tabi ki arada kaliteli film alip izleriz. 3d arada izleriz yine.
    Bu yuzden tv.nin dusuk cozunurlukleri goruntuleyebilme becerisi onem kazandi bizim icin. Flasha biri 480 biri 720p iki film atip gittik marketlere.

Egemende vt60 kumandasi izin vermedi usb.ye girmemize izleyemedik. Ama stw60 da bimekste izledik bizim fimleri. 480p de cok kotuydu ekran 65 oldugu icin sanirim dedik. Sonra samsung f9000 da denedik 55". Guzeldi.
    sonra hic hesapta yokken sharp 60" uq10 gozumuze takildi. Bimeks d smart yayini bariz yanindakilere gore daha guzeldi. Mac olan bir kanal actirdim. Sut cekilen topun hizli gittigi sahnelerde kesinlikle cok iyiydi tv. Sonra bizim filmleri izledik. 60 inc ama bizim 480p film baya baya iyiydi. Onlarca tv.de denedik stw60 dahil ust duzey samsung serileri oled vs. Hespi hikaye kaldi 480p yi yukseltme konusunda.
    Dun eve gidip tv.yi arastirdim yerli yabanci sitelerde. Zaten tv.nin normal kaynagi 4k.ya yukseltmek gibi bir ozelligi varmis ve modelin en belirgin ozelligi buymus. Gercekten basariliydi. 720p ise daha da guzeldi.
    bugun gidip biraz daha inceledik tv.yi.
    5.000 tl kapali kutu 9 taksit 2 gozluk hediye aldik tv.yi.

Detaylari paylasirim kurulumdan sonra.

• sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bana göre piyasanın son baba full hdtvsine sahibiz

• emrem0607tr E kullanıcısına yanıt
    sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    60uq10 duvara monte edilebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenselman -- 11 Ocak 2015; 18:33:16 >
    Öncelikle tüm kullanıcılarına hayırlı olsun.

60uq10 'u kapalı kutu, 5000 TL'ye alabileceğim bir yer var mı?
    Siz nereden aldınız? internet sayfaları var mı?
  • zenselman Z kullanıcısına yanıt
    Ben duvara asılı şekilde kullanıyorum.

• ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Şimdi TV'yi uygun fiyata bulma işi kaldı.
  • arkadaslar ben panasonic vt60 alip sorun cikmasi nedeniyle iade ettim. teshir urunuydu. 20 gun kullandik. evet harika bir plazma.
    sharp hic planda yokken bir anda katildi adaylar arasina. illa plazma alacagim dedigim halde siyahlari ve hareketli sahne basarimi ile aklimi celdi.
    ben cok basarili buldum her yonuyle ve aldim. bakalim bence pisman etmeyecek.

bir de 65vt60 ntvspor altyazilari 2,5 metre mesafeden altyazilar akarken titriyordu. jargonda bir adi vardi bu durumun hatirlayamadim altyazi saglikli akmiyordu yani. sharpta bu sorun yoktu. dusuk cozunurluklu filmleri de daha iyi yukseltiyordu kesinlikle.

duvara asilabiliyor ve ayaklarinin tasarimi hosuma gitmedigi icin asacagim ben.

media markt musteri hizmetlerini arayip stok durumu ve fiyat sorun. 5.000 tl. mediamarkt fiyati

• Arkadaslar bugun kurulacak tv. Bazi sorularim olacak yardimci olursaniz sevinirim.
    1.Tv kurulurken kac saat kullanildigina nasil bakiliyor
    2. Bu tv.lerde plazmalardaki gibi rodaj suresi yapilmasi gerekli midir?
    3. Izmir goztepede evim eski bir bina. Voltaj pek guvenilir degil. Regulator onerir misiniz? Ledler de hassa mi viltaj dengesizliklerine karsi?
    4. Goruntu ayarlari icin tavsiye verebilecek var mi?
    Saygilar.

Müşteri temsilcisiyle görüştüm, ürünün stoklarda olmadığını söyledi.
    1-bilmiyorum ama mediamarktan aldıysanız(balçova) o ürün teşhirdi

2–hayır yok

3–dengesiz voltaj ise kullanmanız tavsiye ediliyor

4–ben kendim THX modunu ince bir değişiklikle kullanıyorum çokta süper oldu kurdurduktan sonra yazarım buraya

• Teshir bir urun vardi evet ama ben kapali kutusunu gormek istedigimi soyledim. Getirdiler depodan. Kutunun fotograflarini cektim hatta o kadar guven problemi yasiyorum. Orada bir adet daha kapali kutu var hatta.

Cevaplar icin tesekkurler

Est. Benim aldığım gün sadece ellerinde bir tane teşhir olduğunu söylediler bende bunun üzerine teknosadan almış bulundum...

• Bu tv.yi samsung f8000 ya da 8500 serileri ile kiyasladiniz mi?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bugün ben de Sharp 6uq10 siparişi verdim. umarım pişman olmam. Ürünü duvara asarak kullanan arkadaşlar, kabloların kolay takılıp çıkarılması için hangi model askı aparatını önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.