Şimdi Ara

Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
15.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv bugun kuruldu. Bulitlanma oldugunu fark ettim simdi. Bu tv.nin kac saat kullandigina nasil bakiliyor bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buşutlanma bendede var ama ayarlarla yok ettim ,beni şu an pek rahatsız etmiyor.
    Size tavsiyem thx moduna alıp eko modu ileri düzeyde bir foto ekleyin bakalım...

• zenselman Z kullanıcısına yanıt
    Ben ultimate marka su terazili sabit modelini aldım,diğerlerine pek güvenemedim(tv yaklaşık 30kg) kablolamayı önceden hallettiğim için sıkıntım yok ama kabloları değiştirmek istesem tvyi askıdan almam gerekiyor maalesef

• arkadaşlar pazar günü sharp 60uq10 aldım media markttan, kapalı kutu. kurulum esnasında Kullanım saatine bakılamadı. (yalan söylediklerini düşünüyorum koskoca izmir yetkili servisinde
    güya servis kumandası yokmuş. Sorun yaşadık bu konuda. TV bakmaktan yorulduğum için geri göndermedim.
    teslim alırken teslim tutanağını "kullanım saatine daha sonra bakılacak ve çıkacak süreye göre
    iade hakkım saklıdır" gibi bir şerh düşerek imzaladım. Servis kurulum raporunu imzalamadım. Garanti belgesi imzalanmadı.

kurulum bittikten sonra siyah ekranda bulutlanma fark ettim. dört köşede de yoğun parlaklıklar var.
    Bunlar ışık sızması mı? Ayrıca kullanım saatine nasıl bakabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

ellerinde bir adet daha kapalı kutu var. Aynısı ile değiştirmeye çekiniyorum şimdi.

Bu tv.lerde yaygın bir ışık sızması veya bulutlanma sorunu olup olmadığını bilen var mı?
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Buşutlanma bendede var ama ayarlarla yok ettim ,beni şu an pek rahatsız etmiyor.
    Size tavsiyem thx moduna alıp eko modu ileri düzeyde bir foto ekleyin bakalım...

Argoda bulutlanmayı nasıl hallettiniz? Üründen memnun musunuz genel olarak. Samsung 60h7000 e kaymaya başladı aklım. Değişim kararı için çok vaktim yok. Bir karar vermek zorundayım artık
  • Evde albani ustanın kullandığı 46sv685 de var bana göre 60uqsharp(favorim) çok iyi tv emin ol performansı 60h7000 den çok daha iyidir.thx modunda paneli kullanıyorum bunun haricinde eko modu ileri konumuna getirip benim yukarda attığım resim gibi foto atarsan bulutlanmanın ne derece olduğuna yardımcı olabilirim...

• quote:

Evde albani ustanın kullandığı 46sv685 de var bana göre 60uqsharp(favorim) çok iyi tv emin ol performansı 60h7000 den çok daha iyidir.thx modunda paneli kullanıyorum bunun haricinde eko modu ileri konumuna getirip benim yukarda attığım resim gibi foto atarsan bulutlanmanın ne derece olduğuna yardımcı olabilirim...

60uq10 u hangi ayarlarla kullanmamı tavsiye edersiniz?

birde kurulum sırasında dikkat etmem gereken noktalar neler?
  • cafcufff C kullanıcısına yanıt
    Tv gelsn iyice kurcala derim.
    Ben thx modunda kullanıyorum,aynı zammanda sv685 kullanıcısıda olduuğum için albani ustanın sinema(sv685 için) setine en yakın bu modu görüyorum. Albani usta bu tvyi evinde bir gün incelese bence çok beğenir.
    Daha önce kullandığım tvler Samy 40m87,samy 40a7xx,sony 40w5500,tosh 46sv685,sony 46hx820, pany 42gw30 ve sharp 60uq10.
    Albani usta haklıdır sharpın avrupada çıkardığı modeller genelde basic modeller bende pek beğenmezdim ama 60uq10 gerçekten iyi le8,7,6 serileri gibi hiç değil.

• ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Valla bendeki le752 nin kötü hali bu ise iyi halini düşünemiyorum samy hu8200 ve lg ub980v den sonra bu tv bana harika geldi renkler vs kusursuz banding sifir bulut sifir ışık eser miktarda zaten bir tv nin en önemli özelliği görüntü kalitesi 3d 4k 5c smart webos cart curt la ilgilenmiyorum herkesede tavsiyem dir dandik panellere dünya para verip sonrada sıkıntı cekeceginize sharp alin rahat edin az para çok kalite...

• Merhaba arkadaşlar,
    TV servis tarafından bugün kuruldu. Gerçi Kendileri de bu tv'yi ilk kez kurdukları için birşey bilmiyorlardı. deneye yanıla kanalları bulup gittiler. Ancak kanal listesini değiştiremediler. Kanalları kendi istediğimiz sıraya göre nasıl düzenleyebiliyor? Ayrıca SD yayınları daha kaliteli hale getirmek için ne gibi ayarlamalar gerekli?
  • quote:

Ben ultimate marka su terazili sabit modelini aldım,diğerlerine pek güvenemedim(tv yaklaşık 30kg) kablolamayı önceden hallettiğim için sıkıntım yok ama kabloları değiştirmek istesem tvyi askıdan almam gerekiyor maalesef

aldığınız askı aparatının linkini paylaşabilir misiniz?

birde hdmi kablo alarak neyi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

arkadaslar ben panasonic vt60 alip sorun cikmasi nedeniyle iade ettim. teshir urunuydu. 20 gun kullandik. evet harika bir plazma.
    sharp hic planda yokken bir anda katildi adaylar arasina. illa plazma alacagim dedigim halde siyahlari ve hareketli sahne basarimi ile aklimi celdi.
    ben cok basarili buldum her yonuyle ve aldim. bakalim bence pisman etmeyecek.

bir de 65vt60 ntvspor altyazilari 2,5 metre mesafeden altyazilar akarken titriyordu. jargonda bir adi vardi bu durumun hatirlayamadim altyazi saglikli akmiyordu yani. sharpta bu sorun yoktu. dusuk cozunurluklu filmleri de daha iyi yukseltiyordu kesinlikle.

duvara asilabiliyor ve ayaklarinin tasarimi hosuma gitmedigi icin asacagim ben.

media markt musteri hizmetlerini arayip stok durumu ve fiyat sorun. 5.000 tl. mediamarkt fiyati

Ürün mükemmel üründür. Çok doğru karar...

• Şu an bu tv den piyasada pek kalmadı galiba.bimeks te 6000 tl diyor.daha uygun kapalı kutu nerde bulunabilir?
  • Arkadaşlar ihtiyaçtan yeni aldıpım 2 haftalık sharp 60uq10 tv im satılıktır.
    Düşünen olursa pm lütfen...

Not :ev durumundan dolayı satılıktır,tv den kesinlikle bir memnuniyetsizlik söz konusu değildir.

• Merhaba ben de bu ürünü dün aldım. Lakin panel 4k diye almıştım; full hd panelmis! E yani ilerde Digiturk mesela 4k yayın verdiğinde nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkafkas

Merhaba ben de bu ürünü dün aldım. Lakin panel 4k diye almıştım; full hd panelmis! E yani ilerde Digiturk mesela 4k yayın verdiğinde nasıl olacak?

hocam bende bugun media markt da gordum fıyatı gayet uygun ancak cozunurluk full hd, katalogda ıse 4k yazıyor, konu hakkında bılgı sahıbı olan varmıdır?
  • Urun 4k degil sadece 4k olmayan veriyi 4k ya yukseltme ozelligi var. Bu ozellik kismen ise yariyor sanirim. Denemedim hic 4k kaynak yok elimde fakat yurtdisi forumlarda kismen ise yaradigi soyleniyor genellikle. Ben sunu soyleyebilirim; sd yayinlari bundan daha iyi veren bir tv test etmedim vt60 serisi dahil. Hd yayinlarda da goruntu kalitesi baya iyi. Fiyatina gore saglam bir tv kesinlikle. Ortada 4k veri yokken 4k ya para vermektense bu yukseltici ozelligi daha cazip

• Fiyati ne media marktta? Ben 5.000 e almistim

• quote:

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

Fiyati ne media marktta? Ben 5.000 e almistim

5000tl hocam yine, yaklasık 4 aydır her gun aktıf olarak tv bakıyorum satıcılardan daha cok bılır noktaya geldım maalesef, ve kafamdakı televızyonda bu, smart icin cok ıyı degıl dıyorlar ama bugun yenıden gordum yanında samsung 4k vardı emın olun renklerı daha canlı daha akıcıydı, 3d performansını bılmıyorum, sız bıraz tv yı anlatırmısınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.