Şimdi Ara

Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
15.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem sharp hem 60 inc dikkatli olmalisiniz. Paylastigim fotoyu gordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • media marktan birdaha ürün alırmıyım bilmiyorum sabahattin arkadaşın nasıl sorunlar yaşadığını tahmin edebiliyorum

2 tane 60le857 aldım ikisindede sabahattin arkadaşın tvsi gibi ışık sızması vardı digicomun kendi yolladıgı servisi tvler bozuk demesine ragmen merkezlerindeki üstün tv gurusu sorunsuz bu tvlerin özelliği "ÖZELLİĞİ" bu dedi.

allahtan internetten almıştım ve 2 tvyide iade ettim.

digicom kadar ilgisiz bir firma hayatımda görmedim bu firmanın acilen türkiyedeki tüm hizmetlerinin durdurulması lazım.

2 tvninde videosunu koyuyorum bu tvleri bu şekilde alıp sıkıntı yok diyerek kullanana arkadaşlar yüzünden bu hale geldik adamlar bu ürünleri satabileceklerini biliyorlar. işin garibi bu tvnin 4 ayrı magazada teşhirinde sıfır ışık sızması vardı

tv1
    https://www.youtube.com/watch?v=bs_MAatOmeQ

tv2
    https://www.youtube.com/watch?v=OOND_ocd0uY

Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV Sharp 60UQ10 152 Ekran 3D Quattron PRO LED TV

• Sonunda 60uq10 aldim. Umarim pisman olmam. Tv kullanicilari, kullanim ve kurulum ile ilgili tavsiyelerini iletirseniz sevinirim. Cihaz c.tesi teslim edilecek ve kurulacak. Tesekkur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makgun

Sonunda 60uq10 aldim. Umarim pisman olmam. Tv kullanicilari, kullanim ve kurulum ile ilgili tavsiyelerini iletirseniz sevinirim. Cihaz c.tesi teslim edilecek ve kurulacak. Tesekkur

Bu kadar sorunlu bir tv'yi bile bile almanız çok ilginç
  • Göreceğiz bakalım... Kısmetse ne varsa yaşayacağız..

• Cihaziniz kuruldumu acaba izlenimleriniz nelerdir kurulduysa

• Merhaba,
    Cihaz bugun servis tarafindan kuruldu. Titiz bir sekilde kontrol ettik. Servis oldukca yapiciydi. Tum sorularimi ve kontrolu sabirli bir yaptilar. Sonuc tv bana gore cok basarili.kullanim saati40 dak. gorduk.
    Arkadaslarin 857 icin paylastigi isik sizmasi bulunmuyor. Olu pixel, bulutlanma yok cok sukur.
    Goruntu kalitesi cok basarili. Ses tatminkar. Uydu gecisleri tatminkar.
    Ilk izlenimlerim simdilik cok iyi ve isalkah uzun yillar bu sekilde sorunsuz kullanirim.
    Benim gibi uzun suredir bu tvye dusunenler tavsiye ederim, 4000 tl seviyesinde alinasi en iyi tv bence bu. Tabii bu benim gorusurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun tekrar amerika ya da japonyadaki muhtesem sharplar yok ulkemizde ama geneds bu modelle ise yarar seviyelere gelmis ud20 gelse bu fiyattan gayet iyi olur ama. Sharpin tr de ne olcagi belli degil iyi aksamlar

• Merhaba,

Sakıncası yoksa nereden ve kaça aldığınızı yazar mısınız.

Teşekkürler
  • makgun M kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu cihazdan bende aldım fakat tek gözlük kurulumu oldu diğeri sürekli yeşil be kırmızı yanıyor ayrıca bana tavsiyede bulunur musunuz cihaz hakkında şimdiden tşk ederim

• mkafkas kullanıcısına yanıt
    Cihaz hakkında ince ve işe yarar detsylar verme şansınız var mıdır? Dün aldım bende dsmart kullanıyorum 576 p 50hz olarak yayın alıyor bunu yükseltme şansımız var mıdır? Eski panasokic 42 g20e de yükseltebiliyordum giriş değerlerini tşk ler şimdiden

• fiyatı şuan ne ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slhksr

Cihaz hakkında ince ve işe yarar detsylar verme şansınız var mıdır? Dün aldım bende dsmart kullanıyorum 576 p 50hz olarak yayın alıyor bunu yükseltme şansımız var mıdır? Eski panasokic 42 g20e de yükseltebiliyordum giriş değerlerini tşk ler şimdiden

Hayirli olsun.Digi kumandadaki alt tarafa yakin olan 4 tane renkli tusun en sagdakinden cozunurluk ayarini yapabilirsiniz.Ben yerelde kullaniyorum ki en yuksek cozunurluk bunda.

• Cevabınız için teşekkür ederim sanırım dsmart kumanda üzerinden işlem yapmam gerekiyor birde bu cihaz 720 görüntüleri vs 4k yükseltiyor diye biliyorum bunu kendimi yapıyor ayarımı var ?

• emrem0607tr E kullanıcısına yanıt
    Bu tv hakkında daha detaylı bilgi almam mümkün mü sizden bende alalı bir hafta oldu bazı özelliklerini kullanamıyorum ve 1 adet 3 d gözlüğü tanıtamadım ayrıca tivibu kullanıyorum ve 720 p ve 50hz yazıyor bu değerler yükseltilemiyor mu upscalling özelliğinden dolayı sordum bunu şimdiden teşekkürler

• Bende geçen çarşamba Bursa KOrupark Bİmekste Sharp 60uq 10 rwşhir ürünü olrak 4500 tl ye buldu. Sİzce fiyat nasıl.
  • Arkadaşlar merhaba bu tvyi 3000 liraya almayı düşünüyorum fiyat sanırım iyi ancak şu aşamada bu fiyat aralığında daha iyi bir tercih olur mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.