Şimdi Ara

Sharp AYAP18GR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu klimayı araştırıyorum da fiyatı uygun olursa alablirim ama cop değeri internet sitesinde yok bilgi verbilecek arkadaşlar var mı? acaba!Hitachiyle bunu kıyaslıyabilirmiyiz?

• quote:

Orjinalden alıntı: sosyalcan

Arkadaşlar bu klimayı araştırıyorum da fiyatı uygun olursa alablirim ama cop değeri internet sitesinde yok bilgi verbilecek arkadaşlar var mı? acaba!Hitachiyle bunu kıyaslıyabilirmiyiz?

Dış ünitesi rahatsız edecek kadar seslidir hitachiyi düşünün daha iyi bugün alt katımıza 14.000 btu japon hitachi taktırdık daıkın kadar olmasada sessiz sayılır ve çok güzel ısıtıyor.
  • e.b.a.i arkadaşıma aynen katılıyorum..................
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu sharp klimda karar kıldım bu kararımda fiyatıda etklili oldu tabii piyasanın altında aldım ve 2 gündür çalışıyor ve şimdilik memnunum dün İzmirde hava dışarıda 0 dereceydi ve klima 29 metre karelik salonu güzel ısıttı. Ayrıca ses kalitesi de gayet gzel fan birdeyeken çalıştığını anlamıyorunuz. Gazı R410 ve bu sayede ısıtma olayı dha etkili ilgili arakadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sosyalcan

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu sharp klimda karar kıldım bu kararımda fiyatıda etklili oldu tabii piyasanın altında aldım ve 2 gündür çalışıyor ve şimdilik memnunum dün İzmirde hava dışarıda 0 dereceydi ve klima 29 metre karelik salonu güzel ısıttı. Ayrıca ses kalitesi de gayet gzel fan birdeyeken çalıştığını anlamıyorunuz. Gazı R410 ve bu sayede ısıtma olayı dha etkili ilgili arakadaşlara duyurulur.

eger odanın çabuk iklimlendirilmesini istiyorsanız fanı en yüksege alın daha çabuk ısıyı hissedersiniz,klimanız ınverter degilse dış ünitede bariz ses artışları oluyor sharp klimalarda,çevremizde onlarca aynı klimadan var arçeligi sesde solladılar.
  • Bende daha evvel Fujitsu vardı burayada yazdım zaten sesi onun kadar sanırım ama iç ses müthiş farklı sizin dediğinz hitachiye de baktım ve R 410 gazlının Fiyatı çok farklı ve aynı zmnda iki firmanın getirmesi kafamı karıştırdı. Bu gerçekten çok uyguna geldi . Odanın en uç noktasında bile bu soğukta oda 22 derece .Yazdıklarınız içn teşekkürler
  • sosyalcan hayırlı uğurlu olsun.

aldığın bu model inverter model mi?

peşin/taksitli kaça aldın?
  • Eurovent baktım ve Sharp AY-AP18GR nin değerleri:EER(soğutma) 2,51(E sınıfı) - COP(ısıtma) 2,97(D sınıfı)

Hitachi Klasik RAS-18KH ; EER 3,29 (A sınıf) - COP 3,51 (B sınıf)
    Hitachi Inverter RAS-S18H2 ; EER 2,81(B sınıf) - COP 3,30 (C sınıf)

++
    Selamlar
  • aynı üründen biz bugün aldık 2000ytl 12 ay taksitle
  • Bu model inverter değil çünkü hafta sonu klima full çalışıyor diğer günler de max. 6 saat çalışıyor forumda diğer arkadaşları uyarısını dikkate alarak inverter almadım bir cumartesi 24 saat çalıştı ve izmirde hava çok soğuktu. 2000 ytl ye 12 taksitle alan arkadaş uygun almış ama ben peşin ve ciddi pazarlık sonucu daha aşağı aldım çünkü bayiler fiyat güncelliyor. Yılbşından sonra zam gelmiş . Dediğim gibi cihazın ion filtresi falan çok özel ve iç sesi oldukça az cihaz araştıran arkadaşlar düşünebilir. Herkese hayırlı alışverişler.
  • Hitachi R22 gazlı 14 ve 18'lik modellerinden(düz) aldık. Isıtmasına sözüm yok, ama sesi bana çok geldi. Özellikle de dış üniteninki..siemens 18 lik kullanan var aldımda, sadece fan sesi geliyor.Ama hitachi lerde bir vuruntu-uğultu sesi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 8 Ocak 2008; 11:50:33 >
  • R410 gazlı 14.000 btu japon dış ünite süper sessiz,sadece iç ünite daıkından azda olsa sesli
  • Hitachilerde ısıtma performansı mükemmeldir hatta diyebilim ki daikindan bile iyidir ama ses oranları yüksektir.e.b.a.i seninle bu konuda tam ters düşünüyorum dış üniteleri daha gürültülüdür diğer klimalara göre iç ünite diğerleriyle aynıdır(az yüksek olabilir).Nereden biliyorsun dersen sen bir tanesini görmüşsün ben 410 lu 22 li onlarcasının montajını,bakım ve arızasına baktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool82

Hitachilerde ısıtma performansı mükemmeldir hatta diyebilim ki daikindan bile iyidir ama ses oranları yüksektir.e.b.a.i seninle bu konuda tam ters düşünüyorum dış üniteleri daha gürültülüdür diğer klimalara göre iç ünite diğerleriyle aynıdır(az yüksek olabilir).Nereden biliyorsun dersen sen bir tanesini görmüşsün ben 410 lu 22 li onlarcasının montajını,bakım ve arızasına baktım.

Ben bir tanemi gördüm,bakın burada yanılıyorsunuz izmirde ne kadar kaliteli klima varsa ,tanımadıgım ev bile olsa gider bakar sohbet edecek kadar deliyim ve binlercesinin montajında bulundum ve size eger izmirde iseniz bunları tek tek gösteririm ses yok kadar az ancak kafanızı dış ünitenin içine sokarsanız belki ses gelebilir,

aşagı katımıza takılanın dış ünitesi bizim balkonun alt tugla kısmına takıldı (hitachi14.000 japon)arada çıkıp çıkıp klimaya elimle dokunuyorum acaba çalışıyormu diye elim ancak algılıyor çalıştıgını ve tuğla olan kısmada dokunuyorum tek bir titreşim yok makinede ama yanda arçelik ,midea,regal var sesleri 5 metreden geliyor,gene tam yan karşımda 18000 daıkın var ses yok o koca alette,

dedigim gibi izmirde iseniz size evimdeki hitachiyi gösteririrm siz bile bu çalışıyormu diyebilirsiniz,bu konuda çok deneyimli olsanızda,

iyi geceler

• Senin bu yazından sonra nomal bir çocuk olmadığını anladım.Ne demek arkadaşım tanımadığın birinin evine girip klimasına bakmak.17 yaşındayım diyorsun binlercesini gördüm diyorsun ben on yıldır izmirde bu işlerle uğraşıyorum belki ben bile binlerce görmemişimdir..Benim tavsiyem bu gibi hobilerden vazgeç sana hiç birşey kazandırmaz ve sende saplantı yapar ki cümlenden bu anlaşılıyor....Bana kızma ben sana senin üzerinde gözlemlerimi yazdım.Sana abi tavsiyesi...
  • quote:

Senin bu yazından sonra nomal bir çocuk olmadığını anladım.Ne demek arkadaşım tanımadığın birinin evine girip klimasına bakmak.17 yaşındayım diyorsun binlercesini gördüm diyorsun ben on yıldır izmirde bu işlerle uğraşıyorum belki ben bile binlerce görmemişimdir..Benim tavsiyem bu gibi hobilerden vazgeç sana hiç birşey kazandırmaz ve sende saplantı yapar ki cümlenden bu anlaşılıyor....Bana kızma ben sana senin üzerinde gözlemlerimi yazdım.Sana abi tavsiyesi...

Ama ne yapayımki boş vaktimi böyle degerlendiriyorum,kötü alışkanlıklarım yok sadece elektronik takıntım var,bu klima olur bilgisayar olur,insanlarda beni hoş karşılıyorlar hatta tanımadıgım bir eve girdim akşam yatıya bile kalıyordum

şöyle bornova manavkuyudan bornova merkeze dogru yürüyün,orada bile binlerce klima var onlara bakıyorum tespit ediyorum,ilgimi çeken olursa gidip onlarla muhabet ediyorum kaç senedir kullanıyorlar,hiç arıza yapmışmı kaça almışlar gibi onlarda ilk önce bana manisadan kaçmışım gibi baksalarda alışıyorlar oglum yorulma gel çay iç diyorlar karnın açmı diyorlar,

ha her eve girmem ha

• Arkadaşlar klima alacak arkadaşlar muhakkak o cihazı çalışrken görmeleri gerek o zaman kıyaslama daha sağlıklı oluyor. Ve teknik detayları da buradan yardımcı olan arkadaşlardan öğrenip alınırsa o zamn seçiminiz pek şansa kalmamış olur. izmirde hava oldukça soğuk sayılır ama klimam geçekten şu an 27 derecede mükammel ısıtyr. Herkese iyi akşamlar.
  • quote:

Hitachilerde ısıtma performansı mükemmeldir hatta diyebilim ki daikindan bile iyidir ama ses oranları yüksektir.e.b.a.i seninle bu konuda tam ters düşünüyorum dış üniteleri daha gürültülüdür diğer klimalara göre iç ünite diğerleriyle aynıdır(az yüksek olabilir).Nereden biliyorsun dersen sen bir tanesini görmüşsün ben 410 lu 22 li onlarcasının montajını,bakım ve arızasına baktım.

Bence çok büyük bir eksi gürültülü olması, açıkcası gürültü seviyesinin bu kadar olduğunu bilseydim tercihimi değiştirirdim.Inverter olan modelini düşünebilirdim. Ya da Fujitsu olabilirdi(1-2 tane denk geldi uzaktan kulak kabarttım pek bi ses duyamadım...).

Ses konusunda hassas olanlar, hitachi düz modelleri düşünmesin derim. Çalışır vaziyette görmedim, ama Inverter modelleri haliyle çok daha sessizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilyada

quote:

Bence çok büyük bir eksi gürültülü olması, açıkcası gürültü seviyesinin bu kadar olduğunu bilseydim tercihimi değiştirirdim.Inverter olan modelini düşünebilirdim. Ya da Fujitsu olabilirdi(1-2 tane denk geldi uzaktan kulak kabarttım pek bi ses duyamadım...).

Ses konusunda hassas olanlar, hitachi düz modelleri düşünmesin derim. Çalışır vaziyette görmedim, ama Inverter modelleri haliyle çok daha sessizdir.

evet sessizler dış ünite ama iç ünite daıkın kadar sessiz degil kullnaıyorum biliyorum ama uyku konumunda çok sessiz bunuda belirteyim ,çalışırken uyunabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.