Şimdi Ara

SHARP LC-32GD8E LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sharp marka LC-32GD8E model LCD TV aldım. Özellik olarak fena değil. Artı olarak 6 ms tepkime süresine sahip. Bir de DVT-B özelliği var. Şu an İzmir'de 2 Tv kanalı ve 2 Radyo yayınını alabiliyorum. Sadece canımı sıkan kanal geçişlerinde ekranın kararması ve kısada olsa bir süre alması. Aldığım markette diğer ürünle karşılaştırma fırsatı vermediler. Acaba tüm LCD Tv'lerde mi bu sorun var yoksa sadece benim ürünüme özgü bir şey mi? Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryazgi -- 20 Mart 2007; 17:07:36 >

• fiyatı ne kadar nerden aldın...olabilir kanal gecişlerinde takma kafaya ciddi bir sey degil bu...
  • Teknosadan fiyatı 2.200 ytl. Kanal değişimindeki bu süre sizce normal mi? Diğer markalarda ekranda görüntü gitmeden diğer kanal ekrana geliyor mu?
  • Sahiden bu tv hakkında veya problemimle ilgili görüşleri olan kimse yok mu?
  • Ben seninkinin 37'' ini aldım, henüz daha montajı yapılmadı, yapılınca bi bakayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 31 Mart 2007; 12:10:58 >
  • Sharp görüntülerini çok beğenen biri olarak ben de merak ettim. Aslında Set'i aldığı GA modeli bu ise GD modeli. Temel özelliklerinin aynı olduğunu düşünüyorum. Mutlaka fikir verecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuryazgi

Sharp marka LC-32GD8E model LCD TV aldım. Özellik olarak fena değil. Artı olarak 6 ms tepkime süresine sahip. Bir de DVT-B özelliği var. Şu an İzmir'de 2 Tv kanalı ve 2 Radyo yayınını alabiliyorum. Sadece canımı sıkan kanal geçişlerinde ekranın kararması ve kısada olsa bir süre alması. Aldığım markette diğer ürünle karşılaştırma fırsatı vermediler. Acaba tüm LCD Tv'lerde mi bu sorun var yoksa sadece benim ürünüme özgü bir şey mi? Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

hayırlı olsun.kendi tuner i ile aldığın 2 kanal arası geçişte mi problem oluyor??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar bu üründen bende almayı düşünüyorum. Fiyatı 1.799 ytl. Ürünü hd dvd bağlanmış bir şekilde izleme imkanım oldu. Gerçekten muazzamdı görüntü. Ama kullanan arkadaşlarında fikrini almak istiyorum. Koyabilirseniz bir iki tane de resim çok sevinirim. Ayrıca bende tvyi kullandım biraz tv üzerinden Bağlantılar arası geçiş yaptım yani. Süre alıyor senin dediğin gibi ama bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 4 Nisan 2007; 17:51:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Ben seninkinin 37'' ini aldım, henüz daha montajı yapılmadı, yapılınca bi bakayım...

set dostum yorumlarını bkliyoruz
  • Set'in konusunun altına da yazmıştım. Bence önemli olduğu için bu konu altında da belirtilmesi gerek diye düşünüyorum. DVB-T tuner(tunet TNT) gibi bazıları için tercih sebebi olan bir özelliği Teknosa ve diğer Türk siteleri nasıl atlar anlamıyorum. Ayrıca GD ve GA modeli özellikleri sıralanırken "GD modelinde var, GA modelinde yok" gibi sıralanan diğer özellikler her ikisinde de bire bir aynı. GD ve GA modelleri arasındaki fark, sanırım mobilecom'un da sorusuydu.

"Sharp'ın LCD ile ilgili Türkiye Sitesi maalesef yok. Bu iki modelin teknik detaylarını Almanya, Fransa Sitesinde bulabilirsiniz. Yardımı olabileceği düşüncesiyle önce GD8'in sonra GA8'in (32") teknik detaylarını içeren linklerini veriyorum.

http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_no_no_1248

http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_no_no_1244

Tercih önceliğine gelince, GD8'in GA8'den en önemli üstünlüğü; "DVB-T Tuner" e (tuner TNT) sahip olması. Maalesef ben de araştırmalarımla yeni ulaşabildim bu bilgiye. Teknosa'da veya başka bir Türk Sitesinde bu bilginin olduğunu göremedim ne yazık ki. "Dijital karasal yayına hazır olması" önemli diyenler yaklaşık 100 Euro fazla ödeyerek bunu almalı diye düşünüyorum.
    Diğer özelliklerin aynı olduğu anlaşılıyor."

• quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Set'in konusunun altına da yazmıştım. Bence önemli olduğu için bu konu altında da belirtilmesi gerek diye düşünüyorum. DVB-T tuner(tunet TNT) gibi bazıları için tercih sebebi olan bir özelliği Teknosa ve diğer Türk siteleri nasıl atlar anlamıyorum. Ayrıca GD ve GA modeli özellikleri sıralanırken "GD modelinde var, GA modelinde yok" gibi sıralanan diğer özellikler her ikisinde de bire bir aynı. GD ve GA modelleri arasındaki fark, sanırım mobilecom'un da sorusuydu.

"Sharp'ın LCD ile ilgili Türkiye Sitesi maalesef yok. Bu iki modelin teknik detaylarını Almanya, Fransa Sitesinde bulabilirsiniz. Yardımı olabileceği düşüncesiyle önce GD8'in sonra GA8'in (32") teknik detaylarını içeren linklerini veriyorum.

http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_no_no_1248

http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_no_no_1244

Tercih önceliğine gelince, GD8'in GA8'den en önemli üstünlüğü; "DVB-T Tuner" e (tuner TNT) sahip olması. Maalesef ben de araştırmalarımla yeni ulaşabildim bu bilgiye. Teknosa'da veya başka bir Türk Sitesinde bu bilginin olduğunu göremedim ne yazık ki. "Dijital karasal yayına hazır olması" önemli diyenler yaklaşık 100 Euro fazla ödeyerek bunu almalı diye düşünüyorum.
    Diğer özelliklerin aynı olduğu anlaşılıyor."

E iyide dijital karasal yayın alıcısı piyasada 100 euronun altında bir fiyata satılıyor. İsteyen ileride alabilir kolayca. Tercih edilesi sebep değilki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 6 Nisan 2007; 12:00:12 >

• Belki sizin için değil de bazı arkadaşların LCD üzerinde entegre DVB-T tuner olması tercihleri olabilir. "Hazır Sharp almışken aradaki aylık 11 YTL farkla da bu işi halledeyim" diyecek olmaz mı sizce?
    Dikkat ederseniz ben illa ki bu modeli tercih edin demiyorum. Sadece önemli sayılacak bir özelliğin Türk sitelerinde "ürün özellikleri"nde yer verilmediğine dikkat çekmek istedim, o kadar. Ayrıca GD modelinde olan tüm diğer tüm özellikler GA modelinde olduğu halde, yokmuş gibi izlenim verilmeye çalışılmasını eleştirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Belki sizin için değil de bazı arkadaşların LCD üzerinde entegre DVB-T tuner olması tercihleri olabilir. "Hazır Sharp almışken aradaki aylık 11 YTL farkla da bu işi halledeyim" diyecek olmaz mı sizce?
    Dikkat ederseniz ben illa ki bu modeli tercih edin demiyorum. Sadece önemli sayılacak bir özelliğin Türk sitelerinde "ürün özellikleri"nde yer verilmediğine dikkat çekmek istedim, o kadar. Ayrıca GD modelinde olan tüm diğer tüm özellikler GA modelinde olduğu halde, yokmuş gibi izlenim verilmeye çalışılmasını eleştirdim.

Haklısın, zaten sharp ile ilgili bilgi bulmak çok zor, teknosanın sattığı maldan haberi yok,özelliklerini bile tam olarak bilmiyorlar. Bence pazarlama taktiği bu, ellerinde ne varsa onu övüyorlar bilip bilmeden.... Ben diyorumki bu DVB-T tuner olayı sonradanda kolaylıkla çözülebiliyor. Ama şimdiden halledeyim diyende olabilir tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 6 Nisan 2007; 12:15:27 >

• ben de bugün sharp 32gd8e aldım. sehpası dahil 1.648ytl. bu fiyata bu özellikler uygun geldi. 6ms tepkime süresi ile benim için bir adım öndeydi. son 1 aydaki fiyat düşüşü ile oldukça cazip olduğunu düşünerek aldım. bana ve alacaklara hayırlı olsun. resim koymaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onixon29

ben de bugün sharp 32gd8e aldım. sehpası dahil 1.648ytl. bu fiyata bu özellikler uygun geldi. 6ms tepkime süresi ile benim için bir adım öndeydi. son 1 aydaki fiyat düşüşü ile oldukça cazip olduğunu düşünerek aldım. bana ve alacaklara hayırlı olsun. resim koymaya çalışırım.

İlk izlenimler forum için çok önemlidir, bizlerle paylaşırsan seviniriz.
  • onixon nerden aldın.taksitli fiyatı mı? duvara askı aparatı fiyata dahil mi?
    ben sharp 32gd8e ile toshiba 32c000? arasında kaldım
    toshiba 1799 sharp 1699
    sharpın arkasında DVB-T çözümleyicisi bulunuyor ama yaklaşık 70$ lık bir CI kart takılması gerekecek sanırım.
    takmadan da karasal yayını algılayacığını söyleyen varsa yorum getirsin lütfen.
    fiyatına göre şu an piyasadaki en iyi 32'' LCD.
    önünde bulunan reseptör sayesinde ortamın ışığına göre ekran parlaklığını değiştirebiliyor.
    32'' LG LE?? modelini de bana gösterdiler 1849 ytl bazı yerlede 1799 peşin 1609ytl. nedense ısınamadım.
    sharp'ın tek HDMI girişi var ve composit giriş için 15pinli yuvaya özel kablo vasıtası ile bağlanılabiliniyor.
    malesef forumlarda sharp modelleri ile ilgili fazla bilgi yok.
    Bilgisayar kültürümüzün getirisiyle hepimizde SAmsung,LG,Philips ekseni oluşmuş.
    İyi akşamlar

• SHARP asla dandik ürün yapmaz...Beyaz eşyası ve Elektroniği çok çok iyi...Japonların yıldızı....SONY, SHARP, TOSHİBA, SANYO, HİTACHİ, JVC....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Nisan 2007; 19:10:44 >
  • quote:

sharpın arkasında DVB-T çözümleyicisi bulunuyor ama yaklaşık 70$ lık bir CI kart takılması gerekecek sanırım.
    takmadan da karasal yayını algılayacığını söyleyen varsa yorum getirsin lütfen.

Kullandigım 42XD1E de de DVB-T tuner ve CI slotu mevcut. Olur da ilerde şifreli karasal yayın yapılırsa, harici receiver kullanılmadan, sadece CI slotuna uygun modulu alarak (kullanım kılavuzunda uyumlu sıfreleme modullerı yazıyor) yayınlar seyredilebilir. Şuan yapılmakta olan test yayınlarını ise sadece DVB-T uyumlu anten baglantısı yaparak izleyebilirsiniz.
  • ne yani anten mi bağlayacağız?
    oyun konsolu bağlayan var mı?hareketli sahnelerde sorun oluyor mu?
    saatlerce bakınca baş ağrısı yapıyor mu?
  • ben de bugün sharp aldım. toshibayla arasında kaldım diyebilirim.
    1699ytl'e mal oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.