Şimdi Ara

sharp LC-50LE752V hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sharp LC-50LE752V tv almak istiyorum.Bu televizyonun 3D kalitesi ve smart tv kalitesi hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.

• ben de merak ediyorum bilgisi olan var mı?
  • teknosada biraz incelemiştim resim kalitesini beğenmedim arkadaşlar
  • Yari mat bi panel kullaniyordu, yanindaki modellere hore sonuk kaliyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginize çok teşekkür ederim.
  • Modeli sonuk kalmakla degil bence verdigi goruntu kalitesi ile dusunmek lazim. Kumandasini alip kurcalamniz lazim. Hangi ayarlarda o goruntuyu veriyir. Dinamik ayarda derseniz inanmak zor cinku dinamik ayarda renkler cok canli

• Goruntu hoşuma gitti çok doğal insanların ten renkleri falan gerçek gibi ancak 3d derinlik ayarı yok teknosa da lg de tanıtım filminde izlediğim 3d derinliğini göremedim. Ancak o tanitim filmleriyle blu ray bir film fark edermi bilmiyorum.Ayrica smart tv de google de arama yaptıktan sonra bulunan seçeneklere giremiyorum lg deki gibi mause özelliği ni göremedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic Etherea nasıldır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de satıcıyla görüşmede 200 hz gerçekten 200 hz olduğu, lg gibi veya samsung gibi 200 yazıp gerçekte daha düşük olmadığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iser45

Bir de satıcıyla görüşmede 200 hz gerçekten 200 hz olduğu, lg gibi veya samsung gibi 200 yazıp gerçekte daha düşük olmadığını söyledi.

gerçek değeri 100 hz, yazılımla 200 hz e çıkıyor dostum
  • LC-50LE752V
    Yeni

Ekran Boyutu 127 cm (50 ")
    Geniş HD panel (1920 x 1080)
    HD tuner (DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264
    Kenardan LED arka ışıklı 3D LCD TV
    Active motion 200 (100Hz native panel)
    Uzaktan Kumanda Uygulaması ve İnternet tarayıcısına sahip AQUOS NET+ akıllı platformu
    Ev ağı (DLNA) veya USB üzerinden ortam yürütücüsü
    İçeriklerin kolay programlanabilmesi ve uzun süre kullanılabilmesi için Timeshift+ özellikli USB PVR

AQUOS LE750 serisinde, hem 2D hem de 3D'de doğal renkleri, zengin kontrastı ve derinliği ve net hareketli görüntüleriyle size olası en iyi izleme deneyimini yaşatmak için en yeni Sharp görüntü teknolojileri kullanılmaktadır. Aquos Net+ portalı sayesinde bir dünya dolusu uygulama ve içeriğe ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm bunlar odanızın dekorasyonunu güzelleştirecek şık ve kusursuz bir tasarımla sunulmaktadır.

Ekran
    Görünür çapraz ekran boyutu cm / inç 127 / 50
    Panel çözünürlüğü 1920 x 1080
    Panel teknolojisi RGBY / RGB - / •
    Panel alt pikselleri 8 Mega / 6 Mega - / •
    Panel teknolojisi 3D / UV²A • / -
    Panel renk işleme 8 bit
    HD'ye hazır 1080p / HD TV 1080p • / •
    HD'ye hazır / HD TV - / -
    Arka ışık sistemi LED / CCFL • / -
    Arka ışık türü tam / kenar - / •
    Active Motion 800 / 400 / 200 - / - / •
    Native Panel 200Hz / 100Hz - / •
    Tarama arka ışık / Yerel karartma / filmde titreşim azaltma - / - / •
    Akıllı AV Mod II / Mod I - / -
    Parlaklık (cd/m²) / kontrast oranı 350 / 5000:1
    Kullanım ömrü (s) / Tepki süresi (ms) -
    İzleme açısı yatay / dikey -
    Çekiş sistemi
    SDTV / HDTV (MPEG4, H.264) • / •
    DVB-S / DVB-S2 • / •
    DVB-C / DVB-C2 • / -
    DVB-T / DVB-T2 • / -
    Analog •
    Renk sistemi NTSC (AV Giriş) / PAL / SECAM • / • / •
    Ses sistemi
    Amplifikatör dijital / 1 bit • / -
    Otomatik Ses Kontrolü AVC •
    Sanal / Dolby Çevreleyen Ses - / -
    Dolby Digital Plus / TrueHD (optik sürücü) • / -
    DTS HD / Yüksek Çözünürlüklü Ses (optik sürücü) - / -
    Hoparlör Sayısı (Subwoofer olmadan) 2
    Hoparlörler: çıkış gücü (W) 15 + 15
    Subwoofer sayısı -
    Subwoofer'lar: çıkış gücü (W) -
    Ses sistemi B/G, D/K, I, L/L', M -
    Ses sistemi B/G, D/K, I, L/L' •
    HD Ses sistemi uyumluluğu MPEG4 AVC / MPEG4 AAC • / •
    Çoklu ortam
    AQUOS NET + / AQUOS NET • / -
    HbbTV •
    Teletekst (sayfalar) 1000
    Elektronik program rehberi (EPG) 7 gün, Havadan yazılım güncellemesi, program zamanlayıcısı
    Video depolama (SD kart ve Aquos Net+ gereklidir) •
    Dahili HD sürücü / dahili hafıza kapasitesi (GB) - / -
    Dahili hafıza / USB bağlı cihazda PVR - / •
    Dahili hafıza / USB bağlı cihazda Timeshift - / •
    Timeshift dahili yaklaşık süre (s) HD / SD -
    Video / Fotoğraf / Müzik için DLNA'den ortam yürütücü • / • / •
    Video / Fotoğraf / Müzik için USB'den ortam yürütücü: • / • / •
    Divx HD / DivX oynatıcı • / •
    Skype / Skype'a hazır - / -
    Konektörler
    HDMI V1.4 / HDMI V1.3 4 / -
    HDMI Özellikleri : Ethernet Kanalı / Ses Dönüş Kanalı - / •
    HDMI Özellikleri : 3D / 4K • / -
    HDMI Özellikleri : Deep Color / x.v.Color - / -
    HDMI Ses Biçimleri : SA-CD / DVD-Audio - / -
    HDMI Ses Biçimleri : DTS-HD Master Audio™ / Dolby TrueHD - / -
    AQUOS Link / standart CEC - / •
    SCART 1
    AV giriş / S-Video giriş / Komponent giriş • / - / •
    Kulaklık / analog ses • / •
    Dijital ses elektrikli (coax) / optik • / -
    Ortak arayüz CI+ / CI • / -
    VGA / DVI / RS-232C • / - / -
    WLAN / LAN / USB • / • / •
    SD kart yuvası (yalnız video depolama) -
    Yerleştirme yuvası ipod için yapılmıştır/ iphone ile çalışır - / -
    Eko/Enerji
    4 Ana Renk Teknolojisi -
    Sinyal olmadığında kapanma, kullanılmadığında kapanma •
    Ana güç düğmesi -
    Optik görüntü kontrolü (OPC) -
    Uzaktan kumandada ECO düğmesi, menüde enerji tasarrufu modu •
    ECO görüntü kontrolü (EPC) •
    LED arka ışık •
    X-GEN panel -
    AB Ekoloji Etiketi -
    AB Enerji Verimliliği Sınıflandırması A+
    Yıllık enerji tüketimi (kWh) 102
    Güç tüketimi açık modu (W), IEC 62087 Ed. 2.0 70
    Güç tüketimi açık modu (W), IEC 62087 -
    Güç tüketimi bekleme (W), IEC 62301 Ed. 1.0 0.24
    Güç tüketimi kapalı modu (W), IEC 62301 Ed. 1.0 0.16
    En yüksek luminans oranı, zorunlu menü (%) 79.6
    En yüksek luminans oranı, zorunlu menü olmadan (%) -
    Cıva içeriği (mg) 0.0
    Kurşun varlığı •
    Referans dönemi -

• gercek panel hızı 100hz. 100 herz zaten suan ıcın yeterlı. 3 de derınlık ayarı var. sen gorememıssındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

gercek panel hızı 100hz. 100 herz zaten suan ıcın yeterlı. 3 de derınlık ayarı var. sen gorememıssındır.

Ben pek anlamadığım için soruyorum özelliklerde mi 3d derinlik ayarı yazıyor yoksa öylemi tahmin ediyorsunuz?
  • iser45 İ kullanıcısına yanıt
    ozellıklerde yazmıyor. 2d den 3 d ye donusum yapan tvlerde vardır derınlık ayarı. buna neden bu kadar takıldıgını anlamadım yanlız.
  • quote:

ozellıklerde yazmıyor. 2d den 3 d ye donusum yapan tvlerde vardır derınlık ayarı. buna neden bu kadar takıldıgını anlamadım yanlız.

Bu seriler de 3d ayarı otomatikmiş servis söyledi.Ancak 3d blue ray bir film izledim 3d görüntüsü çok hoşuma gitmediğinden 3d ayarına takıldım. Teknosa da izlediğim görüntülerde nesneler bayağı önüne geliyordu ama bu filmde normal ekrandan biraz daha farklı görünüyor.Derinliği muhakkak var ama şekiller veya görüntüler ekranın dışına çok fazla taşmıyor.Bu ayara takma sebebim o
  • oncelıkle sunu belırteyım sana. magazalarda tvlerı satma polıtıkası olarak 3D pop Out efektlı 3-5 vıdeo var bunları bız tuketıcılerın onune koyuyor bızde goruntuye asık oluyoruz. sımdı ekren dısına cıkma olayı ıcın 3d alacaksan bunu unut. cunku dısa cıkma cok nadır fılmlerde ve cızgı fılmlerde vardır. yanı genelde derınlıkten ıbarettır. o yuzden magazadakı kısının senı etkılemesıne ızın verme. he ızledıgın goruntu x markasında cok dısa cıktı otekınde az cıktı dıye bısey yok. hepsınde aynıdır bu sadece netlık ekran ısıgı vs onemlıdır burda.
    he Sharp 4 renk olayını burda kullanıyor işte. ama sen kesınlıkle 3d ızlerken dısa cıkacak dıye dusunme. cogu fılmde anlık dahı cıkma yok. cok nadır vardır boyle fılmler.
  • quote:

oncelıkle sunu belırteyım sana. magazalarda tvlerı satma polıtıkası olarak 3D pop Out efektlı 3-5 vıdeo var bunları bız tuketıcılerın onune koyuyor bızde goruntuye asık oluyoruz. sımdı ekren dısına cıkma olayı ıcın 3d alacaksan bunu unut. cunku dısa cıkma cok nadır fılmlerde ve cızgı fılmlerde vardır. yanı genelde derınlıkten ıbarettır. o yuzden magazadakı kısının senı etkılemesıne ızın verme. he ızledıgın goruntu x markasında cok dısa cıktı otekınde az cıktı dıye bısey yok. hepsınde aynıdır bu sadece netlık ekran ısıgı vs onemlıdır burda.
    he Sharp 4 renk olayını burda kullanıyor işte. ama sen kesınlıkle 3d ızlerken dısa cıkacak dıye dusunme. cogu fılmde anlık dahı cıkma yok. cok nadır vardır boyle fılmler.

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Ancak millet film seyrederken sağa yatıyor sola yatıyor bu şekilde filmler bu tvlerde öyle görünme olasılığı yok o zaman dimi.Yani 3d adı gibi üçüncü olarak derinliği kastediyor.

• Saga sola yatiyo dediginden kastin sanirim alisveris merkezlerindeki 8d sinemalar. 3d nin zevkide bir baska ama belirttigim gibi bazi filmlerde ve ozellikle animasyonlarda disa cikma efektleri var. Ona gore filmler oneririm sana aldiginda. Bunun disinda dedigim gibi genelde derinlik olarak 3d izlersin. Ama bu da oldukca keyifli merak etme. Derinlik ayari diyirsan eger media player alirsan ayriyetten media playerin bole ozelligi var. Sonucta surekli orjinAl film almak keseni bayagi zorlar. Ben ayrica media player aldim ve filmleri indirip hdd den izliyirum gayette guzel. OrjinL bluray filmler bulabiliyirsun. Ses codec sorunu alz yazi sorunu da yasamiyorsun asla.

• Saga sola yatiyo dediginden kastin sanirim alisveris merkezlerindeki 8d sinemalar. 3d nin zevkide bir baska ama belirttigim gibi bazi filmlerde ve ozellikle animasyonlarda disa cikma efektleri var. Ona gore filmler oneririm sana aldiginda. Bunun disinda dedigim gibi genelde derinlik olarak 3d izlersin. Ama bu da oldukca keyifli merak etme. Derinlik ayari diyirsan eger media player alirsan ayriyetten media playerin bole ozelligi var. Sonucta surekli orjinAl film almak keseni bayagi zorlar. Ben ayrica media player aldim ve filmleri indirip hdd den izliyirum gayette guzel. OrjinL bluray filmler bulabiliyirsun. Ses codec sorunu alz yazi sorunu da yasamiyorsun asla.

• quote:

Saga sola yatiyo dediginden kastin sanirim alisveris merkezlerindeki 8d sinemalar. 3d nin zevkide bir baska ama belirttigim gibi bazi filmlerde ve ozellikle animasyonlarda disa cikma efektleri var. Ona gore filmler oneririm sana aldiginda. Bunun disinda dedigim gibi genelde derinlik olarak 3d izlersin. Ama bu da oldukca keyifli merak etme. Derinlik ayari diyirsan eger media player alirsan ayriyetten media playerin bole ozelligi var. Sonucta surekli orjinAl film almak keseni bayagi zorlar. Ben ayrica media player aldim ve filmleri indirip hdd den izliyirum gayette guzel. OrjinL bluray filmler bulabiliyirsun. Ses codec sorunu alz yazi sorunu da yasamiyorsun asla.

Bilgilendirmen için teşekkürler.Daha sonra bu animasyon filmlerinden önerirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.