Şimdi Ara

Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

j j geldi savulun

@artemisbd

Bende burdayım da mobilim uzun uzun yazamayacağım. Tek yorum bu paraya bu tv alınır.

üstadlar dökülüyor tek tek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan tv im samsung ancak yeni bir model alacak olsam kesinlikle sharpın 8 serilerinden almak olacak.Bildiğim kadarıyla yeni sony modelleri hariç diğer marka ve modellerde paneldeki görüntüler 3 ana renkten oluşuyor sharpta ise 4 ana renk var görüntüleri dana net veriyor.Ayrıca gerçek 120 hz bu tv vermekte samsungun yeni modelleri halen 60hz destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

j j geldi savulun

@artemisbd

Bende burdayım da mobilim uzun uzun yazamayacağım. Tek yorum bu paraya bu tv alınır.

doğru söze ne denir ki

• özellikler aynı ise marka olarak sharp tercih edilmeli.
  • Bu tv nin gercek tazeleme hizi 100 hz sanirim.bu arada dvb-t2 destekliyor yaziyor.http://www.sharp.co.uk/cps/rde/xchg/gb/hs.xsl/-/html/product-details.htm?product=LC46LE831E technical specification bolumunden bakabilirsiz.

• up...
  • gözlükler pasif fpr gözlük mü aktif gözlüklerden mi ? aktif gözlük ise şarjlı mı pilli mi ?
    saygılar.
  • Bu televizyonun en büyük artısı dört adet alt piksel içermesi. Diğer TV'lerde bir piksel RGB dediğimiz Kırmızı, Yeşil ve Mavi'nin birleşiminden oluşurken, bu televizyonda bunlara ek olarak Sarı da bulunuyor, yani bu TV RGBY. Bu fazladan rengin daha gerçekçi görüntüler oluşturduğu söyleniyor. Bu TV'de dahili uydu alıcı yok ve 3D için aktif gözlük kullanıyor. Bu fiyata alınır mı derseniz, ihtiyacım olsa alırdım, derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Bu televizyonun en büyük artısı dört adet alt piksel içermesi. Diğer TV'lerde bir piksel RGB dediğimiz Kırmızı, Yeşil ve Mavi'nin birleşiminden oluşurken, bu televizyonda bunlara ek olarak Sarı da bulunuyor, yani bu TV RGBY. Bu fazladan rengin daha gerçekçi görüntüler oluşturduğu söyleniyor. Bu TV'de dahili uydu alıcı yok ve 3D için aktif gözlük kullanıyor. Bu fiyata alınır mı derseniz, ihtiyacım olsa alırdım, derim.

http://www.youtube.com/watch?v=P7wwq5qOy_s
    ıyı ınceleyın derım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 27 Nisan 2013; 22:10:16 >

• alalım mı beyler? philips 7xxx serisiyle karşılaştırılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Bu televizyonun en büyük artısı dört adet alt piksel içermesi. Diğer TV'lerde bir piksel RGB dediğimiz Kırmızı, Yeşil ve Mavi'nin birleşiminden oluşurken, bu televizyonda bunlara ek olarak Sarı da bulunuyor, yani bu TV RGBY. Bu fazladan rengin daha gerçekçi görüntüler oluşturduğu söyleniyor. Bu TV'de dahili uydu alıcı yok ve 3D için aktif gözlük kullanıyor. Bu fiyata alınır mı derseniz, ihtiyacım olsa alırdım, derim.

ıyı ınceleyın derım...

link ile ne alakası var anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cosark

alalım mı beyler? philips 7xxx serisiyle karşılaştırılır mı?

valla kardeş bende sharp 40 lx 810 modeli var süper cihaz ağzımın suyu akıyor inan almamak için kendimi zor tutuyorum acaba evdekini satıp bunu mu alsam
  • Sahane fiyat. Sharp kalitesi belli zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

valla kardeş bende sharp 40 lx 810 modeli var süper cihaz ağzımın suyu akıyor inan almamak için kendimi zor tutuyorum acaba evdekini satıp bunu mu alsam

albani üstad 8 serilerinde motion bilmem ne sorunu var diyor. çin malı pvb diyor. zart diyor zurt diyor. 9 serisini bekleyin diyor. sd yayınlar nasıl sende mümkünse bi ss koyar mısın kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

satılan urunun ıncemesı değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

ıyı ınceleyın derım...

link ile ne alakası var anlamadım?

satılan urunun ıncemesı değil mi?

• 831S çok daha yeni bir model.
  • 830 dan eksuğı yok dıyebılır mıyız o zaman?....

831s de olup da 830 da olmayan nedır?....cıddı cıddı düşünuyorym bu panelı...

fılm ve mac ızlmk ıcın...smart kulnmam...3D fena olmaz...
  • kullanan kimse yok mu ağalar?
  • quote:

kullanan kimse yok mu ağalar?

yok sanırım yaw...millet samsung,lg ala ala sharp a sıra gelmemmış....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.