Şimdi Ara

Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Millete Lgleri samsungları iyi tv diye kaptırıp duruyorlar. Bizim esnafın iyiden anlayışı şu. Sharpdan kazanacağı 100tl, samsungdan kazanacağı ise 600tl olunca. En çok tutulan model bu, bunlar iyi diye satıyorlar. 2009 yılında samsungun 40C serileri vardı, o tv vatanda D serileri geldi diye bitiyor, son fırsat diye 1450den satıldı. Çünkü maliyet yüksekti malzeme kaliteliydi. Dahada o tv gelmedi. Şimdi yeni E serisi samsunglar çıkıyor fiyat kafadan 1000tl. Burda malzemenin kalitesinin ne kadar düştüğü ortaya çıkıyor. Eski seri samsunglara baktığın zamanda görüntü farkı bariz belli oluyor. Şu an tv satıcıları görüntüyle ilgilenmiyor, onların ilgilendiği smart, dahili wifi, 3d gözlük (görüntü değil gözlük), böyle olunca da görüntü kalitesi yerlerde geziyor. Zaten görüntü kalitesini önemseyen bir millet yok millet tvnin ince olmasını önemsiyor, sanki tv karşıdan değilde yandan izleniyor gibi:) Sharpa gelecek olursak en önemli panel üreticilerinden. Bizim ülkemizde çok satılmıyor, sebebi ise panelin maliyeti fazla olduğu için yüksek fiyatlardan giriş yapması Lg, samy paneller 40inçleri baz alırsak 1400 ile pazara girerken Sharp 3500-4000 arası fiyatla giriyor. Bu sebepten de tercih edilmiyor. Bu fiyata eğer plazma almayıp led alacaksanız kesinlikle bu tvyi kaçırmayın. Tv izlediğinizi anlarsınız. Saygılarımla...

aydınlatıcı yorumlarınız ıcın teşekkürler....

yarın mağazada ınceleyıp.sparişimi vereceğim inş..bugun ınceleme fırsatım olmadı...

• quote:

Millete Lgleri samsungları iyi tv diye kaptırıp duruyorlar. Bizim esnafın iyiden anlayışı şu. Sharpdan kazanacağı 100tl, samsungdan kazanacağı ise 600tl olunca. En çok tutulan model bu, bunlar iyi diye satıyorlar. 2009 yılında samsungun 40C serileri vardı, o tv vatanda D serileri geldi diye bitiyor, son fırsat diye 1450den satıldı. Çünkü maliyet yüksekti malzeme kaliteliydi. Dahada o tv gelmedi. Şimdi yeni E serisi samsunglar çıkıyor fiyat kafadan 1000tl. Burda malzemenin kalitesinin ne kadar düştüğü ortaya çıkıyor. Eski seri samsunglara baktığın zamanda görüntü farkı bariz belli oluyor. Şu an tv satıcıları görüntüyle ilgilenmiyor, onların ilgilendiği smart, dahili wifi, 3d gözlük (görüntü değil gözlük), böyle olunca da görüntü kalitesi yerlerde geziyor. Zaten görüntü kalitesini önemseyen bir millet yok millet tvnin ince olmasını önemsiyor, sanki tv karşıdan değilde yandan izleniyor gibi:) Sharpa gelecek olursak en önemli panel üreticilerinden. Bizim ülkemizde çok satılmıyor, sebebi ise panelin maliyeti fazla olduğu için yüksek fiyatlardan giriş yapması Lg, samy paneller 40inçleri baz alırsak 1400 ile pazara girerken Sharp 3500-4000 arası fiyatla giriyor. Bu sebepten de tercih edilmiyor. Bu fiyata eğer plazma almayıp led alacaksanız kesinlikle bu tvyi kaçırmayın. Tv izlediğinizi anlarsınız. Saygılarımla...

çok güzel bilgilendirme olmuş eyvallah

• sanki almadığıma pişman olacak gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 28 Nisan 2013; 21:56:16 >
  • bu tv yi bugün görür görmez aldım, benim için görüntü önemli gerisi yalan bir smart tv box ile diğer özellikler gelebiliyor ama görüntü kalitesi gelmez. bir zamanlar sony tüplü trinitron tv vardı, o görüntüyü hiç bir tanıdığımızın tv sinde göremiyordum, bu tv den de beklentim o şekilde, dün darty de inceledim gayet iyiydi...

bu arada hepsi burada sharp tv leri listesinden çıkartmışşş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcantekin

bu tv yi bugün görür görmez aldım, benim için görüntü önemli gerisi yalan bir smart tv box ile diğer özellikler gelebiliyor ama görüntü kalitesi gelmez. bir zamanlar sony tüplü trinitron tv vardı, o görüntüyü hiç bir tanıdığımızın tv sinde göremiyordum, bu tv den de beklentim o şekilde, dün darty de inceledim gayet iyiydi...

bu arada hepsi burada sharp tv leri listesinden çıkartmışşş....

nasıl çıkartmış yahuu.....vay bee alamdan gitti urun....tek bu modelı değil...diğer sharp modellerıne de ulaşılamıyor...linkde mı sorun var acaba? yoksa tum den mı kaldırdılar....offffffffffffffff
  • bence bu fiyatlamada bir şeyler var... inş ürünü sorunsuz gönderir... çünkü darty de 52" vardı baya yüksekti fiyatı, içim gitmişti sabah hb da görünce şöyle ufak bir araştırma yaptım, hemen aldım... o hızla avantajix indirimini bile kullanamadım... :) sağlık ossun... ürünle ilgili çok detaylı bilgi bulamadım... her taraf samsun lg testleri ile dolu
  • ürüne ulaşılmıyor ya iyice alasım geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

ürüne ulaşılmıyor ya iyice alasım geldi :)

sorma yaw..bugun alacaktım hanımın yuzunden alamadım...,lla bende görecem dedı...

götürüp gösteremedım illa yarın gıderız dedii....

şimdi ona kına yak dıyorum urun satıştan kalkmış....bır tel.edeyım bari neden kaldırmışlar...
  • yine satışa açarlar bence daha önce de benzer durum olmuştu .kafaya koydum alacam

• quote:

yine satışa açarlar bence daha önce de benzer durum olmuştu .kafaya koydum alacam

off kı off...bende koydum kafaya valla....aradım tel.ile.müş.temsilcisi ile görüştüm...

şu anda stok durumu bittiği için ulaşıma engelledik..yarın sabah stok durumu kontrol edilip tekrar güncelleme yapılacak dediler....yarın belli olacak yanii...

son durum bu!...

• yahu millet çaktırmadan nasılda almış hemen....hiç yazan da yok ben aldım falan....

herkes de forumda aktif eğil orasıda bi gercek ama stop adedi kaçsa 1 gunde bitmiş...

200 tl.hedeıye çekı ve word puan ıle harıka fiyata gelıyordu ürün....
  • elden kaçınca daha bi kıymetlendi ama yarın yine stoğa gireceğini umuyorum
  • quote:

elden kaçınca daha bi kıymetlendi ama yarın yine stoğa gireceğini umuyorum

yarın stoğa girerse alalım birer tane de forumda şöle güzel bir ınceleme ekleyelım....

ben yeterınce bilgi bulamadım forumda....kullanıcılar olarak hortlatalım biraz sharp paneli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

elden kaçınca daha bi kıymetlendi ama yarın yine stoğa gireceğini umuyorum

yarın stoğa girerse alalım birer tane de forumda şöle güzel bir ınceleme ekleyelım....

ben yeterınce bilgi bulamadım forumda....kullanıcılar olarak hortlatalım biraz sharp paneli...

Yani diyorsun ki tek stoğa girsinde araştırmasını, reklamını ben yaparım

• yurtdışı forumlardan anladığım kadarıyla 2d kalitesi iyi değilmiş. o sebepten almadım. philips 8007k aldım 40".
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

yurtdışı forumlardan anladığım kadarıyla 2d kalitesi iyi değilmiş. o sebepten almadım. philips 8007k aldım 40".

2d kalitesini düşünüyorsan plazma almalısın Ayrıca philips fiyatı 2600, bu panel ise 2000e falan geliyor, ayrıca 46 inch. Tv ne özellikte olursa olsun 40inche verilecek maksimum para 2000dir. Üstüne çıkılıyorsa ekran boyutu artırılmalıdır.
  • quote:

yurtdışı forumlardan anladığım kadarıyla 2d kalitesi iyi değilmiş. o sebepten almadım. philips 8007k aldım 40".

8007 de güzel ama en az 46 ınc almam lazım benim...yoksa düşünmeden o modelı de alırdım....

ama 46 dan küçüğüne bakmıyorum....
  • quote:

quote:

2d kalitesini düşünüyorsan plazma almalısın Ayrıca philips fiyatı 2600, bu panel ise 2000e falan geliyor, ayrıca 46 inch. Tv ne özellikte olursa olsun 40inche verilecek maksimum para 2000dir. Üstüne çıkılıyorsa ekran boyutu artırılmalıdır.

aslında 46" almıştım zamanında ama hd yayınların az oluşu izleme mesafemizin de düşük olması yüzünden böyle bi karar verdim. plasmalar led'in 2-3 kat fazlasını yakıyor. çok tv izleyen bi aile olmasak gt50 alırdım. aslında 40" olması standart yayınların kalitesizliğini bi nebze örtecek. üç taraflı ambilight da cabası. kamerası da güzel diyorlar. pek lazım olmaz ama fazlası da göz çıkarmaz :) asacağımız duvar gerçekten küçük. doğru karar verdiğimi düşünüyorum. bir de philips'in en üst serisi olması kararım da etkili oldu. 9xxx serisini saymazsak tabi. beğenmezsem de cayma hakkım var. 6877 yi de öyle gerisin geri göndermiştim. inş beğenirim bu modeli :D

• Valla hocam siz alınır diyorsanız ben savuldum gitti sonuçta tv uzmanı değilim, bütün panelleri ve kalitelerini de bilmiyorum, varsa daha iyi bilen saygı duyar uyarız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.