Bildirim
Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sempiternal
TV tekrar satışa girmiş..
http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-lc46le732e-46-aquos-3d-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsharplc46le732e&categoryId=163192&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devsharplc46le732e%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsharp%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister
aynı TV değil ama bu..
831E modeli idi konu.. o hala yok stokta..
hoş 2 modela rasındaki fark nedir onu da bilmiyorum ya :)
Arkadaşlar benim evde pj si,stemim var.. Film ve maçı zaten oradan izliyorum 100" olarak :))
evde bir de TV bulunsun işte eşim vs izler akşamları haberlere bakarız 1-2 dizi izlenir belki :) amacıyla TV alcaağım ben..
Teknosa'da Philips'in 46PFL5507'si indirimde.. 1.899 TL..
http://www.teknosa.com/urunler/110012242/philips-46pfl5507k12-dvb-s-fhd-3d-led-lcd-tv?ref=akakce
bu ürün için forumda albani inde olumlu görüşleri var..
100 TL çekim var onu düşünce 1.799 TL ödeyeceğim.. 100 TL'de tekrar ekstradan kendisi hediye ediyor etti mi 1.699 TL :)
bu fiyata bu ürün beni her türlü kesmez mi ?
Yoksa ille de Pana ve ya Sharp arayım mı ?
Bir akıl verin de bana halledeyim şu işi artık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sempiternal
TV tekrar satışa girmiş..
http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-lc46le732e-46-aquos-3d-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsharplc46le732e&categoryId=163192&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devsharplc46le732e%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsharp%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister
Bu "S" deği "E" modeli ne fark varki aralarında
-
quattro değil galiba bu
ve eski versiyon
ne beter bi işmiş tv seçme meselesi yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
quote:
Orijinalden alıntı: hekimoglu19
Millete Lgleri samsungları iyi tv diye kaptırıp duruyorlar. Bizim esnafın iyiden anlayışı şu. Sharpdan kazanacağı 100tl, samsungdan kazanacağı ise 600tl olunca. En çok tutulan model bu, bunlar iyi diye satıyorlar. 2009 yılında samsungun 40C serileri vardı, o tv vatanda D serileri geldi diye bitiyor, son fırsat diye 1450den satıldı. Çünkü maliyet yüksekti malzeme kaliteliydi. Dahada o tv gelmedi. Şimdi yeni E serisi samsunglar çıkıyor fiyat kafadan 1000tl. Burda malzemenin kalitesinin ne kadar düştüğü ortaya çıkıyor. Eski seri samsunglara baktığın zamanda görüntü farkı bariz belli oluyor. Şu an tv satıcıları görüntüyle ilgilenmiyor, onların ilgilendiği smart, dahili wifi, 3d gözlük (görüntü değil gözlük), böyle olunca da görüntü kalitesi yerlerde geziyor. Zaten görüntü kalitesini önemseyen bir millet yok millet tvnin ince olmasını önemsiyor, sanki tv karşıdan değilde yandan izleniyor gibi:) Sharpa gelecek olursak en önemli panel üreticilerinden. Bizim ülkemizde çok satılmıyor, sebebi ise panelin maliyeti fazla olduğu için yüksek fiyatlardan giriş yapması Lg, samy paneller 40inçleri baz alırsak 1400 ile pazara girerken Sharp 3500-4000 arası fiyatla giriyor. Bu sebepten de tercih edilmiyor. Bu fiyata eğer plazma almayıp led alacaksanız kesinlikle bu tvyi kaçırmayın. Tv izlediğinizi anlarsınız. Saygılarımla...
çok güzel bilgilendirme olmuş eyvallah
+1
-
valla sharp tı pana ydı derken gittim philips 46pfl5507k aldım teknosa'dan. 1.799 TL + 100 TL çek ile.. kaliteli görüntü ile TV izleyim, abartı düzeyde ışık sızması ve dse olmasın yeter.. ne smart tv ne de 3d çok işim yok.. aklım Pana da kaldı biraz ama neyse umarım pişman olmayız :)
oh be aldım rahatladım TV seçmek ve fırsat kovalamak kadar gıcık bir iş yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
sharp markası için yazıyorum samsung ve lg vs diğerleri eline su dökemez...
Marka değil, model üzerinden konuşulmalı.
Üst markanın alt modeli, orta markanın üst serisinden daha başarısız olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: signore
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
sharp markası için yazıyorum samsung ve lg vs diğerleri eline su dökemez...
Marka değil, model üzerinden konuşulmalı.
Üst markanın alt modeli, orta markanın üst serisinden daha başarısız olabilir.
adam haklı.
http://****.com/1298832300.swf -
quote:
Orijinalden alıntı: rueta
valla sharp tı pana ydı derken gittim philips 46pfl5507k aldım teknosa'dan. 1.799 TL + 100 TL çek ile.. kaliteli görüntü ile TV izleyim, abartı düzeyde ışık sızması ve dse olmasın yeter.. ne smart tv ne de 3d çok işim yok.. aklım Pana da kaldı biraz ama neyse umarım pişman olmayız :)
oh be aldım rahatladım TV seçmek ve fırsat kovalamak kadar gıcık bir iş yok..
hayırlı olsun hocam....bende sanırım bundan yada 6907 modelını alacağım... -
quote:
Orijinalden alıntı: tatum
quote:
Orijinalden alıntı: rueta
oh be aldım rahatladım TV seçmek ve fırsat kovalamak kadar gıcık bir iş yok..
hayırlı olsun hocam....bende sanırım bundan yada 6907 modelını alacağım...
teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: magicsee
ben bu tv yi ankara 365 elektroworld de inceledim.hep methedildiğini bildiğim için hemen yanına gittim sharpların ve bu tv yi dediğim gibi inceledim.ama çok ilginçtir görüntüden hiç memnun kalmadım.acayip kumlu gösteriyordu.oradaki tüm tv lerde aynı yayın vardı.sağındaki ile inceledim,solundaki ile mukayese ettim ama arkadaşlar hiç içime sinmedi ya.görüntü bariz kumlu gibi ve net değil.tabi bunun olması için bi çok faktör vardır deyip,birazda yok canım olamaz kesin ya girişinde ya kabloda falan filan bişeylerde bi sorun var yayın ondan bu kadar kötüdür diye bahane bulup döndüm geldim.fiyatı 2599 liraydı.ankarada yaşayıpta yakın olan arkadaşlarda yolu düşen gidip bi incelerlerse anlarlar ne dediğimi.ve bende mi bi gariplik var yoksa tv mi böyle bi teyit etmiş oluruz.öyle yayın kalitesi olacaksa ben istemem abi ya.lg lere baktım geçerkende abi nasıl yayın vermişlerse,inanın acayip gösteriyordu.bu ne ilginç bi durum arkadaşlar ya anlamadım.hiç beklemediğin hatta beğenmediğim tv güzel yayın veriyor.milletten tam not almış tv nin görüntüsü yerlerde.valla ben vazgeçtiim artık ya.almıyom tv felan.lg 960 aliiim dedim piyasada yok.55lm860 ı 4000 liraya veriyorlar.bu nedir ya.daha iki ay önce bu lg ler yerlerde geziyordu fiyat olarak.anlamsız bi yükselişe geçti.milletle resmen dalga geçiyorlar ya.
Görüntü konusunda çok kötü olduğunu söylemiş arkadaş. Sharp TV konusunda bilgi sahibi arkadaşlar, bu yoruma açıklık getirirse seviniriz. Zira Sharp almak istediğimiz TV seçenekleri arasında idi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RuhsaR.55
quote:
Orijinalden alıntı: magicsee
ben bu tv yi ankara 365 elektroworld de inceledim.hep methedildiğini bildiğim için hemen yanına gittim sharpların ve bu tv yi dediğim gibi inceledim.ama çok ilginçtir görüntüden hiç memnun kalmadım.acayip kumlu gösteriyordu.oradaki tüm tv lerde aynı yayın vardı.sağındaki ile inceledim,solundaki ile mukayese ettim ama arkadaşlar hiç içime sinmedi ya.görüntü bariz kumlu gibi ve net değil.tabi bunun olması için bi çok faktör vardır deyip,birazda yok canım olamaz kesin ya girişinde ya kabloda falan filan bişeylerde bi sorun var yayın ondan bu kadar kötüdür diye bahane bulup döndüm geldim.fiyatı 2599 liraydı.ankarada yaşayıpta yakın olan arkadaşlarda yolu düşen gidip bi incelerlerse anlarlar ne dediğimi.ve bende mi bi gariplik var yoksa tv mi böyle bi teyit etmiş oluruz.öyle yayın kalitesi olacaksa ben istemem abi ya.lg lere baktım geçerkende abi nasıl yayın vermişlerse,inanın acayip gösteriyordu.bu ne ilginç bi durum arkadaşlar ya anlamadım.hiç beklemediğin hatta beğenmediğim tv güzel yayın veriyor.milletten tam not almış tv nin görüntüsü yerlerde.valla ben vazgeçtiim artık ya.almıyom tv felan.lg 960 aliiim dedim piyasada yok.55lm860 ı 4000 liraya veriyorlar.bu nedir ya.daha iki ay önce bu lg ler yerlerde geziyordu fiyat olarak.anlamsız bi yükselişe geçti.milletle resmen dalga geçiyorlar ya.
Görüntü konusunda çok kötü olduğunu söylemiş arkadaş. Sharp TV konusunda bilgi sahibi arkadaşlar, bu yoruma açıklık getirirse seviniriz. Zira Sharp almak istediğimiz TV seçenekleri arasında idi.
kardeş sharp ın görüntüsüne kötü diyen taş olur taş o derece
-
Ürünü bir haftadır kullanıyorum, enpay değil digicom ürünü gönderdiler, kutu sanki biraz deforme olmuştu, ilk olarak acaba teşhir olarakmı gönderildi dedim, ürün açıldığında her yerini ilk önce inceledim, bütün jelatinleri üzerindeydi, parmak izi olsun, çizik vs eksiksizdi, heralde depoda beklemekten kutu deforme olmuş...
Neyse üründe dahili uydu alıcı yok, eski scart girişli uydu alıcısını taktım (bu ay hd alıcı alacağım), görüntü kalitesi gayet hoş, ekranda kumlanma yoktu, renkler gerçekten doğal, karanlıkta ışık sızması kontrolü yaptım, hiç bir sızma yoktu. ilk işim 1080p ve 3d film indirmek oldu. 1080 p de görüntü güzeldi. Aktif 3d gözlük var, 3d görüntüsüde çok iyiydi baş ağrısı mide bulantısı yapmadı...
İnternete wifi adaptör üzerinde bağlanıyor, tüm siteleri açıyor, youtube da tam ekran görüntü izleyebiliyoruz.
1tb hdd taktım hemen tanıdı, bazı divxlerde ses çıkmadı... mkv lerde falan sorunsuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tatum
bende sanırım phıl.ın....47 pfl 9607 modelını alacam klıksa da kampanyada şu anda....2200 e gelıyor....yeter artık 10 gundur tv sizim yahu...
Kampanya bitti galiba kliksada yok galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Orijinalden alıntı: artemisbd
İyide arkadaşlar 2011 model tv ye bence o para verilmez.Sharp bence de gayet güzel ama tercihim yeni teknolojiden yana olur.
2011 model TV'nin teknolojisi ile bildiğiniz yeni TV'leri kıyaslar mısınız? Fiyatlar aynı olsun mümkünse.
Smart falan filan; tırıvırı özellikleri değil, direkt paneli kıyaslamanızı rica ediyorum. Biz de öğrenmiş oluruz.
1 - Doğru renk kalitesi ve kalibrasyon etiketi (ISF)
2 - 10 bit panel veya 8 bit + hi frc
3 - Siyah kalitesi
4 - Input (ms) değerleri (siyah, beyaz...)
5 - bakış açısı değeri
6 - delta E değeri
7 - DTS Premium Audio DTS Premium Audio 5.1
8 - HD Twin Tuner
9 - Kaliteli müzik dinlemek için FLAC desteği
10 - Menü dolaşım hızı (4 çekirdekli veya hızlı iki çekirdekli olan)
Sharp ın Türkiye ye gelen bütün tvleri hikayedir
sharpın 10 bit paneli var philips 9707 serisinde fiyatı uçmuş 10 bin tl (en fazla 3000 tl eder) paneli destekleyecek donanım yok
dts li sinema, alt yazı sorunu, flac desteği yok ....
Flac + DTS + mkv + DVT2 + HD Twin Tuner bu özellikler olmazsa ona tv denmez direkt monitör deyin cd veya dvd izleyecekseniz tv almanıza gerek yok
46" Philips 46PFL9707
Panel : LK460D3LC (Sharp)
Renk Kalitesi : 10 Bit
http://www.panelook.com/LK460D3LA63_SHARP_46_LCM_overview_12635.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Mayıs 2013; 22:37:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Yener n'aber? Neyle neyi kıyasladın gene bakalım kaşla göz arasında. :)
Ölüyorum bu adama yahu. -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Yener n'aber? Neyle neyi kıyasladın gene bakalım kaşla göz arasında. :)
Ölüyorum bu adama yahu.
sen sabit fikirli olduğun için biz ne anlatsak boş
seni bozmak için yazıyorum önceden olduğu gibi
TV Seçimi Yapmakta Zorluk Çekenler
http://forum.donanimhaber.com/m_69369224/f_//tm.htm#69369224
Başlığı senin için değiştirmeyi düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Mayıs 2013; 22:46:38 >
-
quote:
Flac + DTS + mkv + DVT2 + HD Twin Tuner bu özellikler olmazsa ona tv denmez direkt monitör deyin cd veya dvd izleyecekseniz tv almanıza gerek yok
TV almak için tek kriter görüntü kalitesidir, gerisi teferruattır. -
Sharp LC40LE831S 102 Ekran 3D LED TV
1500 e falan düşse :)
bu sharp LE831S serisindeki gözlükler aktif 3d gözlük mü ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X