Şimdi Ara

Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Flac + DTS + mkv + DVT2 + HD Twin Tuner bu özellikler olmazsa ona tv denmez direkt monitör deyin cd veya dvd izleyecekseniz tv almanıza gerek yok

TV almak için tek kriter görüntü kalitesidir, gerisi teferruattır.

2 saat menü değişirse o zaman çıldırırsın o özellikler olmazsa olmazlardan kaliteli görüntüyü kaliteli kaynakla alırsın

kaliteli media player + HD uydu alıcısı = ? TL
  • quote:

quote:

quote:

Flac + DTS + mkv + DVT2 + HD Twin Tuner bu özellikler olmazsa ona tv denmez direkt monitör deyin cd veya dvd izleyecekseniz tv almanıza gerek yok

2 saat menü değişirse o zaman çıldırırsın o özellikler olmazsa olmazlardan kaliteli görüntüyü kaliteli kaynakla alırsın

Kaynak da önemli ama ben ekrana yansıyan görüntüden bahsediyorum kaynaktan gelenden değil, yani TV'nin özelliğinden. Aynı kaynaktan farklı TV'lere verilen görüntü nasıl aynı olmuyorsa asıl önemli olan TV'dir kaynak değil. Sizi biraz Samsung, LG gibi şirketlerin yaptıkları pazarlama çalışmalarından fazlasıyla etkilenmiş gördüm.

• quote:

quote:

quote:

Az saymissiniz. Filmleri izlemek icin blu ray oynatici, can sikilinca vakit gecsin diye bir adet ps3, bu kadar iyi bir goruntuyu destekleyecek iyi bir ses sistemi, film izlerken kolaylik olsun diye misir patlatma makinesi, wireless, film indirmek icin torrent destegi ve dantel de yoksa bir televizyonda saydiklarinizla beraber ben o televizyona televizyon demem. Bunlar bir televizyona entegre gelmesi gereken seyler. Bunlar yoksa Olsa olsa monitordur.

Sonucta ps3+bdp+ses sistemi+popcorn+torrent icin bir adet pc+3 parca dantel= ? TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yener, her açtığın konuda birileri gelip ayar verdiği için mi böyle oldun sen? Panelden bahsedip, panelle alakası olmayan ne varsa sayıp bir de bozduğunu mu düşünüyorsun cidden? Sana bizim 16 kanallı Vestel'in içine Egreat medya oynatıcı koyup versem mest olursun mest. :) O yüzden panel konusunu panelden anlayanlara bırak. Sen uydu alıcı kısmıyla ilgilen. Ya da kumandayla falan. Diğer kısımlar seni aşar.
  • Merhaba arkadaşlar. Sonuc olarak 46LE831S alınır mı alınmaz mı? yazıları okuyunca ınsanın kafası karısıyor. Kullanan arkadaslar artıları ve eksılerını soyleyebılrı mı?genellikle 25GB ustu fılm ızlıyorum. Ama sonuc olarak SD olarakta kullanacagım bu tv yi. Sıyah renk ısık sızması bulutlanma gıbı sorunları var mı? alt yazı ya da usb den fılm oynatma benım ıcın sorun degıl. Egreat r6S oynatıcım var. Bluray olarak ta harman kardon var. Tv yı bu hafta alacagım ve bılgınıze ıhtıyacım var. Tesekkur ederım.
  • Electro World Bostancı mağaasında (dediklerine göre mağazaya özel olarak) 46LE831E + 2 adet aktif gözlük = 2399 TL
    ancak şu var ki hemen yanı başındaki MediaMarkt'a giderseniz 46LE831S + 2 adet aktif gözlük = 2399 TL ye alabiliyorsunuz. :)
    ha yok ben sadece gözlüğünden temin etmek istiyorum derseniz mediamarkt'a uğramayın. lakin tek gözlüğü 389 TL den satıyorlardı ....

46LE831E modelinde kutu üzerinden aktarılan bilgiler ışığında 100hz bulunmakta olup;
    46LE831S model,nde kutu üzerinden aktarılan bilgiler ışığında 200hz bulunmaktadır.

panelden anlamam. yıl olmuş 2013 ve bilgisayarımda 2 monitör kullanıyor olmama rağmen onlar bile hala tüplüdür (bknz. syncmaster 997 mb x2)
    evde 2 adet televizyon var ve ikisi de tüplü...
    bir heyhey anında gidilip, görülüp, beğenilip (gerçekten diğer tvler arasında kendini belli ediyordu) alınmıştır.

o kadar fazla yorum okuyorum ki yok paneller yok DTS yok DVT2... o olmazsa olmaz şu olsaydı da yok demezdimler falan... kafam allak bullak.
    bu nedenle kurulum tamamlandıktan sonra da sizlere en çok "TV güzel" ya da "antene kuş konmuş gibi kumlu gösteriyor" dan öteye gidemeyecek yorumlar yapacağım gibi hissediyorum.

bir de donanım düşkünü bir adamımdır he.. bu terimler, panellerin durumları, üreticileri ve sürüm farkları falan iyice beni benden almış durumda..

kısaca diyebileceğim; henüz ayaklarımı uzatıp şöyle bir karşısına geçmedim ama mağazada kanlı canlı izlerken diğer tüm televizyonlar arasından ben buradayım diyor...

budur bana göre.. of.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _delicevat_ -- 28 Ekim 2013; 23:30:14 >

• Arkadaşlar bu televizyonu alan birilerinden yorum alabilmemiz mümkün müdür?

Bugün İzmir Egepark Teknosa'da izledim görüntü kalitesi çok hoşuma gitti. Teknosa'da 3189 liraydı ama eve gelince fiyatlarına baktığımda bimeks'te 2500 liraya olduğunu gördüm.

Sharp markasına yıllardır bir sempatim vardı kırmızı şeytanların sponsoruydu diye. Quattron teknolojisi de bu sempatimi bir üst seviyeye çıkardı. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • kaçırdığıma en üzüldüğüm sıcak fırsat
  • herkese selam. LC46le831s modelini aldım. almayı dusunen arkadaslara bılgı verebılırım. sıtede kullanıcı olan bir kac arkadasın tavsıyesı uzerıne aldım ve kesınlıkle pısman degılım.

Ilk ızlenımlerımı anlatmak gerekırse ılk magazaya gıttıgımde ozellıkle tvler arasdında goruntu farkını anlamak ıcın uzaktan ınceledım. marka vermeden konusacagım. butun tvlerde aynı yayın vardı. bluray degıl normal hd bır goruntu. gercek goruntuden kastı herkesın farklıdır ama ınsanlara baktıgınızda ınsan gıbı gorunuyor. oyle yuzlerı kırmızı pastel rengı gıbı ya da soluk bır renkte degıl. kendını bellı edıyor. magaza arkadasını yanıma cagırdım ve kumandasını ıstedım tv nın. ve dınamık ayar yerıne standart ayarlarına alıp yenıden baktım tvye. ve dedım kı kesınlıkle bu olmalı. ve urunu aldım

eve kurdum gercekten panel olarak harika bir tv. daha once bır kac yazımda da soylemıstım kısı ılk once ne ıstedıgını bılecek. ısteklerıne gore tv alacak. yani dıs goruntuye aldanmayın dıyorum ılk once arkadaslar. ınce olsun cerceve olmasın vs. sureklı fılm ızleyen bırı olarak 720p 1080p bluray vs. tvden cok memnunum. testlerını yaptım.dınamık ayarlarda yaptım bu testı. oncelıkle bu belırteyım. ısık sızması kesınlıkle yok. bulutlanma da yok. (resımlerını ekleyeceğim)

1080p ve 720 p de denedım. daha once yenı ızledıgım bır fılmı yenıden ızledım. hızlı sahnelerde ve ozellıkle karanlık ve ateş yanan sahnelerde gercekten çok başarılı. suanda scart gırısten sd yayın ızlıyorum goruntu gayet guzel. ızleme mesafem 2.25 m.

3d seni inceledıgımde kesınlıkle bas donmesı yok. ve goruntuyu cok canlı alıyorsunuz. aktıf gozluk olmasının avantajını yasıyorsunuz. onun dısında ayrıca medıa player kullandıgım ıcın usb uzerınden extra fılm ızlemeyı denemedım. merak eden arkadas olursa bunuda deneyıp bılgı verırım.

tv oyle ekran karartma renkle arttır parlaklık arttır vs. gıbı 5-6 ozellıkle degıl cok ayrıntılı olarak profesyonel anlamda herseyı ayarlamanıza imkan sunuyor. tabı cok tecrubelı degılsenız bunları degıstırmemekte fayda var. menu ılk basta karısık gıbı gelsede kesınlıkle degıl. eger bıraz olsun temel bılgıye sahıpsenız.

tv ızledıgınızın farkına varmak ıstıyorsanız ben tavsıye edıyorum. tabı secım sıze kalmıs. saygılar
     Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 10 Haziran 2013; 15:40:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

herkese selam. LC46le831s modelini aldım. almayı dusunen arkadaslara bılgı verebılırım. sıtede kullanıcı olan bir kac arkadasın tavsıyesı uzerıne aldım ve kesınlıkle pısman degılım.

Ilk ızlenımlerımı anlatmak gerekırse ılk magazaya gıttıgımde ozellıkle tvler arasdında goruntu farkını anlamak ıcın uzaktan ınceledım. marka vermeden konusacagım. butun tvlerde aynı yayın vardı. bluray degıl normal hd bır goruntu. gercek goruntuden kastı herkesın farklıdır ama ınsanlara baktıgınızda ınsan gıbı gorunuyor. oyle yuzlerı kırmızı pastel rengı gıbı ya da soluk bır renkte degıl. kendını bellı edıyor. magaza arkadasını yanıma cagırdım ve kumandasını ıstedım tv nın. ve dınamık ayar yerıne standart ayarlarına alıp yenıden baktım tvye. ve dedım kı kesınlıkle bu olmalı. ve urunu aldım

eve kurdum gercekten panel olarak harika bir tv. daha once bır kac yazımda da soylemıstım kısı ılk once ne ıstedıgını bılecek. ısteklerıne gore tv alacak. yani dıs goruntuye aldanmayın dıyorum ılk once arkadaslar. ınce olsun cerceve olmasın vs. sureklı fılm ızleyen bırı olarak 720p 1080p bluray vs. tvden cok memnunum. testlerını yaptım.dınamık ayarlarda yaptım bu testı. oncelıkle bu belırteyım. ısık sızması kesınlıkle yok. bulutlanma da yok. (resımlerını ekleyeceğim)

1080p ve 720 p de denedım. daha once yenı ızledıgım bır fılmı yenıden ızledım. hızlı sahnelerde ve ozellıkle karanlık ve ateş yanan sahnelerde gercekten çok başarılı. suanda scart gırısten sd yayın ızlıyorum goruntu gayet guzel. ızleme mesafem 2.25 m.

3d seni inceledıgımde kesınlıkle bas donmesı yok. ve goruntuyu cok canlı alıyorsunuz. aktıf gozluk olmasının avantajını yasıyorsunuz. onun dısında ayrıca medıa player kullandıgım ıcın usb uzerınden extra fılm ızlemeyı denemedım. merak eden arkadas olursa bunuda deneyıp bılgı verırım.

tv oyle ekran karartma renkle arttır parlaklık arttır vs. gıbı 5-6 ozellıkle degıl cok ayrıntılı olarak profesyonel anlamda herseyı ayarlamanıza imkan sunuyor. tabı cok tecrubelı degılsenız bunları degıstırmemekte fayda var. menu ılk basta karısık gıbı gelsede kesınlıkle degıl. eger bıraz olsun temel bılgıye sahıpsenız.

tv ızledıgınızın farkına varmak ıstıyorsanız ben tavsıye edıyorum. tabı secım sıze kalmıs. saygılar

@musti87
    tv yi alırken S model olup olmadığına özen gösterin. Electroworld de en son S degil E model vardi. Ve fiyatı 2400 seviyelerinde. S model hemen hemen her yerde 3000 civarı ya da üzeri. Değerlendirmenizi buna göre yapmanizi tavsiye ederim.

@wisemanman
    Hayırlı olsun öncelikle. Tv den ben de memnunum. Ancak denemedigim, yakın zamanda da denememin pek mümkün olamayacağı ancak alacağım izlenime göre harekete gececeğim bir husus var. İlk defa smart tv kullanan biri olarak kablosuz klavye ve mouse bağlanıp baglanamadigini cok merak ediyorum. Elimde su an icin uygun klavye yok ancak samsunglardaki gibi rahatça bağlanabiliyorsa bir adet temin edeceğim. Siz denediniz mi ya da bu konuda herhangi bir duyumunuz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _delicevat_ -- 11 Haziran 2013; 0:59:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _delicevat_

quote:

herkese selam. LC46le831s modelini aldım. almayı dusunen arkadaslara bılgı verebılırım. sıtede kullanıcı olan bir kac arkadasın tavsıyesı uzerıne aldım ve kesınlıkle pısman degılım.

@musti87
    tv yi alırken S model olup olmadığına özen gösterin. Electroworld de en son S degil E model vardi. Ve fiyatı 2400 seviyelerinde. S model hemen hemen her yerde 3000 civarı ya da üzeri. Değerlendirmenizi buna göre yapmanizi tavsiye ederim.

@wisemanman
    Hayırlı olsun öncelikle. Tv den ben de memnunum. Ancak denemedigim, yakın zamanda da denememin pek mümkün olamayacağı ancak alacağım izlenime göre harekete gececeğim bir husus var. İlk defa smart tv kullanan biri olarak kablosuz klavye ve mouse bağlanıp baglanamadigini cok merak ediyorum. Elimde su an icin uygun klavye yok ancak samsunglardaki gibi rahatça bağlanabiliyorsa bir adet temin edeceğim. Siz denediniz mi ya da bu konuda herhangi bir duyumunuz var mı?

http://www.bimeks.com.tr/urun/125920/sharp-lc46le831s-117-ekran-3d-led-tv.aspx

Bimeks'de satılan da S model. Fakat sadece teşhir kalmıştı o yüzden almadım. Bana zaten 2-3 ay içersinde lazım şu an alsam da kullanmayacağım. Biraz daha düşer mi fiyatı merak ediyorum açıkçası.

• Eleltro worldde e serisi ve yaninda gozluk vermiyor bunuda dikkate alin. Diger olayi denemedim deneyip bilgi veririm . Urun cogu yerde pahali. Teknosada 3189 lira 300 tl hediye ceki ile. Bimeks gusel bi kampanya yapmisti ve 250 tl hediye cekide verdi

• Son yaptıgım ekran ayarları ile tv nın goruntusu. merak eden arkadaslar ıcın. sızce goruntu nasıl?
     Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl

• görüntü gayet başarılı, gayet doğal renkler
  • quote:

Son yaptıgım ekran ayarları ile tv nın goruntusu. merak eden arkadaslar ıcın. sızce goruntu nasıl?
     Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl

Yaptığınız ayarları paylasabilmeniz mümkün mü acaba?

• bu tv den bende aldım lütfen bu görüntü ayarların paylaşırmısınız vede kanal değiştiriken digitürk plus kullanmaktayım beyazlanmalar oluyordu ayarlar ile oynarken sanırım geçiş efektini kapattığıda düzeldi bu bulutlanmama idi vede ışık sızması tam olarak nasıl anlaşılır var ise servisemi başvurmalıyım yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
  • bu tv den bende aldım lütfen bu görüntü ayarların paylaşırmısınız vede kanal değiştiriken digitürk plus kullanmaktayım beyazlanmalar oluyordu ayarlar ile oynarken sanırım geçiş efektini kapattığıda düzeldi bu bulutlanmama idi vede ışık sızması tam olarak nasıl anlaşılır var ise servisemi başvurmalıyım yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
  • öncelikle herkese merhaba uzun süredir led tv araştırıyorum ve kafamda iki model vardı samsung 7000 serisi ve Lg 47la860 . Ama orda tvleri incelerken sharp LC50LE752V modeline baktım bu tv nin hem japon olması ( yani diğerleri gibi kore veya çin değil ) hemde 50inç olması ve fiyatının diğer samsung yada lg markalarının 47" ebatlarına göre fiyatının daha uygun olması aklımı çeldi. BU televizyondan alıp kullanan varmı aranızda alınabilir bir televizyonmudur. kullanım amacıda ps3, film ve normal tv. Smart özelliklerine pek takılmıyorum zaten ipad notebook hepsi var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2009da TV alacağım zaman tam 6 ay Panasonic Plazma aramıştım. O dönemde Panasonic firması Tekofaks ile Anlaşmayı bitirdiği için Türkiyeye İstanbul Bilişim haricinde Panasonic TV girişi yoktu. Ve net üzerinden almak istemediğim için Plazma alamamıştım. O dönemdeki en iyi 2 LCD olan Sony w5500 ile Samsung 40B6xx serilerinden Albani ustanında tavsiyesiyle Samsung olanı tercih etmek zorunda kalmıştım. Halada kullanırım.
    Şu anda alacak olsam (ki deli gibi Panasonic VT serilerinin uygun fiyatlara düşmesini bekliyorum) kesinlikle Panasonic Plazma alırım, eğer mantıklı fiyata bulamazsam alacağım tek cihaz Sharp olacak.
  • Sharp led tvnin farklı firmalarda farklı versiyonları var. 600, 700 ve 800 lü serilerini gördüm. Bunların esprisi sanırsam 800 lü olanlar en son versiyon olup quattron teknolojisi var. Hz olarak daha hızlılar ancak sharp tv lerin hd ve sd kalitesi hakkında hiç bilgim yok. Teşhirdeki ürünlerde de sabit video görüntüsü koyuyorlar dolayısıyla uydu receiverında nasıl bir görüntü sergilemekte bilemiyorum.

Bu konuda normal anten bağlı teşhir ürünleri nerden test edebilirim veya elinde fotoğraf görüntü olan paylaşırmı?

Aşağıda bazı serilerini yazdım sharp tvsi olanlar yorumlarını yazarsa sevinirim.

SHARP

652

752, 740E, 730E, 757E

840E, 857, 831S, 814E, 810E
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.