Şimdi Ara

Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekranda parlama var mı ? LE 830 un ekranı parlamıyordu. Bu nedenle 830 tercih ediyordum. Ancak övgüler 831 ile ilgili ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

herkese selam. LC46le831s modelini aldım. almayı dusunen arkadaslara bılgı verebılırım. sıtede kullanıcı olan bir kac arkadasın tavsıyesı uzerıne aldım ve kesınlıkle pısman degılım.

Ilk ızlenımlerımı anlatmak gerekırse ılk magazaya gıttıgımde ozellıkle tvler arasdında goruntu farkını anlamak ıcın uzaktan ınceledım. marka vermeden konusacagım. butun tvlerde aynı yayın vardı. bluray degıl normal hd bır goruntu. gercek goruntuden kastı herkesın farklıdır ama ınsanlara baktıgınızda ınsan gıbı gorunuyor. oyle yuzlerı kırmızı pastel rengı gıbı ya da soluk bır renkte degıl. kendını bellı edıyor. magaza arkadasını yanıma cagırdım ve kumandasını ıstedım tv nın. ve dınamık ayar yerıne standart ayarlarına alıp yenıden baktım tvye. ve dedım kı kesınlıkle bu olmalı. ve urunu aldım

eve kurdum gercekten panel olarak harika bir tv. daha once bır kac yazımda da soylemıstım kısı ılk once ne ıstedıgını bılecek. ısteklerıne gore tv alacak. yani dıs goruntuye aldanmayın dıyorum ılk once arkadaslar. ınce olsun cerceve olmasın vs. sureklı fılm ızleyen bırı olarak 720p 1080p bluray vs. tvden cok memnunum. testlerını yaptım.dınamık ayarlarda yaptım bu testı. oncelıkle bu belırteyım. ısık sızması kesınlıkle yok. bulutlanma da yok. (resımlerını ekleyeceğim)

1080p ve 720 p de denedım. daha once yenı ızledıgım bır fılmı yenıden ızledım. hızlı sahnelerde ve ozellıkle karanlık ve ateş yanan sahnelerde gercekten çok başarılı. suanda scart gırısten sd yayın ızlıyorum goruntu gayet guzel. ızleme mesafem 2.25 m.

3d seni inceledıgımde kesınlıkle bas donmesı yok. ve goruntuyu cok canlı alıyorsunuz. aktıf gozluk olmasının avantajını yasıyorsunuz. onun dısında ayrıca medıa player kullandıgım ıcın usb uzerınden extra fılm ızlemeyı denemedım. merak eden arkadas olursa bunuda deneyıp bılgı verırım.

tv oyle ekran karartma renkle arttır parlaklık arttır vs. gıbı 5-6 ozellıkle degıl cok ayrıntılı olarak profesyonel anlamda herseyı ayarlamanıza imkan sunuyor. tabı cok tecrubelı degılsenız bunları degıstırmemekte fayda var. menu ılk basta karısık gıbı gelsede kesınlıkle degıl. eger bıraz olsun temel bılgıye sahıpsenız.

tv ızledıgınızın farkına varmak ıstıyorsanız ben tavsıye edıyorum. tabı secım sıze kalmıs. saygılar
     Sharp LC46LE831S 46' AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2200 tl

güzel günlerde kullanın LC46le831s almayı ben de düşünüyorum. tv yi kaça aldınız? hangi kredi kartına kaç taksit yapıyorlar? gözlük var mı? bilgi verirseniz sevinirim.

• Urunu sifir bulman biraz zor bu saatten sonra. Olanlarida denemeden almamak lazim. Yeni seri cikana kadar marketler ellerindekileri daha iyguna verdi. Ben 2500 tl ve 250 tl hediye ceki ile aldim.ancak internetten bulirsun ama onlara da ne kadar guvenilir bilemem. Yeni serilere yonelmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 gün önce sharplc46le831s tv elime ulaştı kısmetse bu gün servis gelip tv yi kuracak ,görüşlerimi aktarırım.
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız? taksit mi peşin mi? bir de nereden aldınız? cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulkenan

ne kadara aldınız? taksit mi peşin mi? bir de nereden aldınız? cevaplarsanız sevinirim.

Gold mağazadan aldım.

2207tl tek çekim.
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bir de gözlük veriyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

quote:

Gold mağazadan aldım.

2207tl tek çekim.

iyi geceler. ben de yarın 831s e bakıcam. televizyondan memenun musun? bir de gözlük veriyorlar mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

quote:

Gold mağazadan aldım.

2207tl tek çekim.

iyi geceler. ben de yarın 831s e bakıcam. televizyondan memenun musun? bir de gözlük veriyorlar mı?

Şu an için memnunum ve de 2 adet gözlük veriyorlar ilaveten gözlükler şarjlı.Tahmini olarak 30 saat tek şarjda gidiyor yazıyor.

Yalnızca netteki film sitelerinden birine girince flash veya html istedi ve filmi açmadı.

• Televizyonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.

Görüntü kalitesi için almıştım ve gayet tatmin edici. özellikle National Geographic HD falan açıkken görüntü kalitesi kendini iyice belli ediyor.

Fakat televizyonun smart özellikleri baya kötü. Usbden fim oynatırken altyazı bile eklenmiyor. Binbir türlü yol format denedim fakat bir türlü yapamadım.

Bu saatten sonra sıfırını bulmak baya zor fakat bulan olursa ve önceliği görüntü kalitesi ise kaçırmasın.
  • musti87 M kullanıcısına yanıt
    sharp lc46le831s sıfırını bulamadım. bimeks de teşhir ürünü vardı 2.092 tl 10 taksit almadım. şimdi lc52le831s almayı düşünüyorum. 4 adet de gözlük hediyeli 3.299 tl 10 taksit. kararsız kaldım. arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • LC-46LE925E bu panel acaba nasıl ? şu an ülkemizde satışı var mı 9 serisinin ?
  • http://www.sharp.de/cps/rde/xchg/de/hs.xsl/-/html/produktdetails.htm?product=LC46LE925E
    almanyada 1799 euro bizim burda kimbilir kaç lira olur :)
  • arkadaşlar sharp lc52le831s 3.197 tl + 4 adet gözlük ve 12 taksit. fiyat nasıl? alınır mı? kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.