Şimdi Ara

SHARP LC50LE752V DVB-S FHD 3D SMART LED nasıl bir tv dir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belittiğim 50 inch sharp tv yi almayı düşünüyorum. Smart tv beklentim yok zaten blu-ray ev sinema sistemimde de smart özellikleri mevcut. Bu tv sizce fiyat bandı içinde nasıldır ? Bu tv quatron 4 renk özelliğini taşıyor mu?

Nette pek bilgi bulamadım, bilen kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

teknosa linki

sharp resmi linki

Ayrıca bu tv yerine sony 46W805 veya 47PFL7008k alabilirim. Kıyaslama yapabilirseniz sevinirim.

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electro World'de ınceledıgımde fazla begenmemıstım. yanında phil 7007 vardı. daha sonra baska bı yerde gordugumde hoş gelmıstı gozume, musaıt olunca gıdıp ıncelıcem detaylı bende. yarı mat panel var gun ısıgında daha avantajlı yalnız
  • Güzel bir ürüne benziyor ama hiç denk gelmedi bende merak ediyorum görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim
  • Önceki gün aynı TV yi bir yerde teşhir ürünü olarak gördüm, hoşuma gitti. Reyon sorumlusu arkadaşa sordum, pek bilgi sahibi olmadığı kanısına vardım. Yok Wi-Fi yok, yok kayıt özelliği vs vs yok dedi. Oysa net üzerindeki incelememde ikisi de var görünüyor?.

Kısaca bilgi sahibi olan ya da cihazı kullanan bir arkadaş bizi bilgilendirirse çook müteşekkir kalacağım. Almayı düşünüyorum çünkü. Bahsettiğim mağazadaki fiyatı 2.399 TL...
    şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.