Şimdi Ara

SHARP LCD full HD LC37GE1E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar SHARP LCD full HD LC37GE1E modelini cok uygun bir fiata aldim cokda memnum
    mormal fiati 2300 euro ydu indirm yapildi 1499 euro ya hemen kaptik ( kuzenle birlikte ) birer tane goruntu muhtesem benim sizlerden ogrenmek istedigim bir konu var arkadaslar bu lcd birde TNT girisi var hic antensiz bile 11 tane kanal cekiyor ( avrupada kaliyom ) goruntu dvd ile ayni diye bilirim simdi bi TNT karasal yayin olarak gecmekte buna uydu dan gelen kabloyu daksam sizce birseyler elde edebilirmiyim
    bu riski almadan sizlerede sorum dedim

TNT menusune gitmek icin DTV tuna basiliyor ve orada uydu cihazlarinda olan menulerle tipa tip ayni meni yani frekans ekliye bilir tarama yapa biliyorsun

birde PCMC ( modul girisi var ) sifreli yayinlar icin arkasinda

SHARP LCD full HD LC37GE1E hakindaki bilgiler

SHARP LCD  full HD LC37GE1E

http://www.sharp-cee.com/uploads/media/SHARP_AV_GB_04.pdf

http://www.sharp.fr/produits/televiseurs_lcd_16_9/lc37ge1e_spec.html

Diagonale de 94 cm- 16/9

HD Ready, Full HD

Tuner numérique terrestre intégré

Aquos Pixel System II

Quick Shoot

Progressive scan

Luminosité 450 cd/m2

Contraste 1200 :1

Temps de réponse : 6 ms

Amplificateur numérique 2x15 w

Contrôle automatique du niveau sonore

Haut-parleurs coaxiaux et grille de haut-parleur métal, haut-parleur détachable

Capteur OPC pour le contrôle de luminosité

Tuner PAL/SECAM

Entrées HDMI (2), péritel (2), S-vidéo, vidéo, PC (composante via Sub D-15)

Livré avec pied détachable (support mural optionnel)

Diagonale d'écran 94 cm

Format de l'écran 16:9

Résolution (H x V) 1920 x 1080

Résolution (Nombre de pixels) 6220800

Luminosité (cd/m2) 450

Ratio de contraste 1200:1

Angle de vision (horizontal/vertical) 176°/176°

Temps de réponse 6 ms

HD Ready / Compatible TV HD / -

Conversion I/P avec circuit réducteur de bruit

Revêtement Black TFT (Advanced Super View)

Durée de vie de la lampe (heures) 60,000

Séparation Y/C 3D

Circuit "Quick Shoot"

Aquos Pixel System

Circuit "Tru-D"

Progressive scan

Système TV & Systèmes Vidéo couleur

PAL-B/G, PAL-D/K, PAL-I / /

SECAM-LL´, SECAM-B/G, SECAM-D/K / /

Tuner TNT

NTSC (système vidéo uniquement)
    Programmation des chaînes
    Recherche automatique des chaînes
    Nombre de chaînes programmables 99
    Système Audio
    Fonction Surround
    Contrôle automatique du volume
    Fonction "voix claires"
    Stéréo NICAM
    Amplificateur audio numérique 2 x 15 W
    Divers
    Système télétexte TOP/FLOF /
    Mémoire de textes (nombre de pages mémorisables) 500
    Contrôle automatique du rétroéclairage (OPC)
    Timer arrêt
    Inversion de l'image Gauche-Droite/Haut-Bas
    Entrées
    Péritel 2
    Entrée HDMI (HDCP) 2
    S-Vidéo
    Entrée composante via Sub-D15 (adaptateur fourni)
    Vidéo composite (cinch)
    Audio (D/G)
    Autres entrées/sorties
    Informatique RVB (sub D-15)
    Prise antenne (DIN.)
    Sortie Casque (mini jack 3, 5 mm)
    Sortie audio
    RS-232C
    Généralités
    Alimentation (adaptateur CA) 220-240 V, 50 Hz
    Consommation (CA) 220 W
    Consommation en veille 2,5 W
    Dimensions (L x H x P, mm) sans pied 930 x 660 x 120
    Dimensions (L x H x P, mm) avec pied 930 x 724 x 304
    Poids (avec pied) 28,5 kg
    Accessoires fournis
    Manuel d'utilisation
    Télécommande avec piles
    Adaptateur composante / Sub-D15
    Cordon CA
    Accessoires optionnels
    Support mural fixe avec verrouillage (GENCOD) -
    Support mural fixe (GENCOD)
    L76TVLCDWALL3(N/C)
    Support mural avec pivot (GENCOD) -
    Support mural avec extension et pivot (GENCOD) -
    GENCOD 4974019510316

• Güle güle kullanın, forum da bu TV için sormuş oldugunuz sorulara yanıt bulmanız çok zor. XD1E serisi bile Türkiye ye yeni gelmeye başladı. AVforums dan aşağıda verdiğim link belki size yardımcı olabilir.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=321320&highlight=LC37GE1E
  • @DubLanC temenileriniz icin tesekkurler ( allah herkese nasib etsin insallah ) arkadasim vermis oldugun link icinde ayriyeten cok sagol orayi bir inceliyim yinede bilgisi olan bir arkadas varsa bilgilerini beklerim mantiksal olarak dusundugumde dogal olarak olmasi lazim manuel kitabinda anten ve kablo parentez icerisinde ( satelit ) diye geciyor ama burda kafami karistiran tek bir sey var oda uydu ismi yok yani eklemek istesen bile ekliyemiyorsun sadece frekans atiyorum 12140 V 4444 bunu ekliye bilirim ama uydu ismini malesef ekleme sansi yok

neyse ben incelemye devam edim

saygilar
  • Bende LC-42XD1E yi yeni aldım fakat size söylemeyi unuttum, bir ara bende bu tarz baglantıyı CI slotunu kullanarak Digiturk icin yapılır mı diye düşünmüştüm. TV lerde DVB-T digital karasal tuner oldugu için uydu baglantısı yapamazsınız. Ancak freeview digital yayınları, TV deki girişe uygun (manuel de teknik şartlar yazılı) anten baglantısı ile alabilirsiniz.
  • benim bildiğim bu tv xd1e serisinden bir önce çıkan seri
    @dublanc senin tv en üst version
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

benim bildiğim bu tv xd1e serisinden bir önce çıkan seri
    @dublanc senin tv en üst version

Umarım siz de kendiniz için en iyisini alırsınız. Bu arada HD1E serisinin mart/nisan gibi Avrupa da piyasaya çıkma ihtimali varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 15 Ocak 2007; 15:51:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Bende LC-42XD1E yi yeni aldım fakat size söylemeyi unuttum, bir ara bende bu tarz baglantıyı CI slotunu kullanarak Digiturk icin yapılır mı diye düşünmüştüm. TV lerde DVB-T digital karasal tuner oldugu için uydu baglantısı yapamazsınız. Ancak freeview digital yayınları, TV deki girişe uygun (manuel de teknik şartlar yazılı) anten baglantısı ile alabilirsiniz.

sizinkiside hayirli olsun arkadasim gule gule kulanin vermis oldugunuz bilgilerden dolayi sizlere tesekkur ederim

baska bir sorum daha olacak peki bu DVB - T menusune girildiginde versionu gunceleyiniz ibaresi goruluyor tam hatirlamiyorum suan evde olmadigimdan versin sanirim 1.41 idi bunu nasil gunceliyecez sizce yani pc denmi yoksa karasal yayindan mi yapilacak ikincisini denedim ama birsey bulunamadi ibaresi cikiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun öncelikle;
    tv nu hd bir kaynakla veya yayınla deneme şansınız oldu mu?
    olduysa izlenimleriniz lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felek

sizinkiside hayirli olsun arkadasim gule gule kulanin vermis oldugunuz bilgilerden dolayi sizlere tesekkur ederim

baska bir sorum daha olacak peki bu DVB - T menusune girildiginde versionu gunceleyiniz ibaresi goruluyor tam hatirlamiyorum suan evde olmadigimdan versin sanirim 1.41 idi bunu nasil gunceliyecez sizce yani pc denmi yoksa karasal yayindan mi yapilacak ikincisini denedim ama birsey bulunamadi ibaresi cikiyor

Tesekkur ederim, TV yi hayırlısı ıle 1-2 gun ıcınde kuracaklar o yuzden nasıl yapılabılecegı konusunda bır fıkrım yok ama en saglıklısı Sharp a internet ya da telefon ile temasa gecip ogrenmek olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 16 Ocak 2007; 16:42:11 >

• Güle güle kullanın. TV'yi nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

hayırlı olsun öncelikle;
    tv nu hd bir kaynakla veya yayınla deneme şansınız oldu mu?
    olduysa izlenimleriniz lütfen...

merhaba arkadasim temenileriniz icin tesekkurler henuz deneme imkanim olmadi insallah bu hafta sonu pc deki skystar2 karti astra daki hd kanalarin birine bakarak deneyim sahibi olacam normal yayinlarda goruntu iyi hele karasal yayinlar muthis ( super ) normal dvd dede iyi goruntu yanliz daha full hd goruntu testi yapma sansim olmadi olunca buraya yazarim bakim birkac resimde ekliye bilirim uydu alicisinyla ( full ) dene sansim olmadigindan tam randimanli bilgi suan icin vermem mumkun degil su dreambox 8000 serisini bekliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Tesekkur ederim, TV yi hayırlısı ıle 1-2 gun ıcınde kuracaklar o yuzden nasıl yapılabılecegı konusunda bır fıkrım yok ama en saglıklısı Sharp a internet ya da telefon ile temasa gecip ogrenmek olucaktır.

hayirlisi arkadasim umarim memnun kallirsin
    telden sharp servisini aradim inanmiyacaksin adamlar daha TNT nin ne oldugunu bile bilmiyorlar iki saat e yakin telden gorusmelerimiz oldu onlarda isin icinde cikamadilar isterseniz teknisyeni gonderelim dediler gerek yok dedim sonucta teknik bir sorunum yoktu oluruna buraktim
    arkadasim turkiyede nasil oldugunu bilmiyom burda normal tvlere 2 yil karanti veriyorlar opsionlu istersen 5 yil yapiyorlar ama arti ucret taleb ediliyo ama ben sarp sitesine ( bulundugum ulkenin sharp sitesine ) girdigimde fabrika olarak 3 yil verdiklerini soylediler saticiya faturamla gitigimde mecburen 3 yili kabul etmek zorunda kaldilar demem suki senin karanti sureni bilmiyom ama sarp turkiye sitesinden
    buna benzer bir logo gorursen 3 yil yapma mecburiyetleri var yapmadiklari taktirde o satici firmanin adiyla sendeki faturayi sharp la diyaloga gecerek hal ede bilirsin ( sharp fabrika olarak 3 yil veriyo ) bilgin olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Güle güle kullanın. TV'yi nereden aldınız acaba?

tesekkurler arkadasim avrupada ( belcika da ) kaliyom asagidaki mazada aldim 35 tane getirmislerdi 1 hafta bile surmedi hepsi satilmis

tv ve elektronik saticisi
  • "felek" bilgiler icin tesekkur ederim. Garanti belgesinde 2 yıl gozukuyor. Kullanıcagım sure ıcersınde sorunsuz ve keyıflı bır sekılde kullanıyım benım ıcın yeterlı. Garanti suresi dolsa da dolmasada montaj dısında servıs gormek ıstemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.