Şimdi Ara

Sharp SJ-PT69R-HS ve SJ-PT64R-HS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, araştırmaların sonucu sharp buzdolabı almaya karar verdim.

Fakat her yerde fiyatlar farklı.Nereye güveneceğimi bilmiyorum.Güvendiğim sitelerde piyatlarda pahalı.

Ayrıca sharp SJ-PT69R-HS ile sharp SJ-PT64R-HS arasında özellik olarak hiç bir fark göremedim. Yalnızca fiziksel olarak boyut farkı var. Bu yüzden daha ucuz olduğu için SJ-PT64R-HS alayım diyoru. Siz ne dersiniz...

• Farklar konusunda burdaki yazıyı okuyunuz...

http://forum.donanimhaber.com/m_36301155/tm.htm

Bir çok başlıkta yazdığımız gibi Düğün Sezonu mantığında fiyatlar pompalanmıştır.

Ürün 2 yıldır 1650-1750TL arası peşin fiyatıyla satılmaktadır forumda gözlemleyebilirsiniz...

Ben bizzat ürünün 2499TL ile vitrinde sergilendiği zamanlarıda gördüm, lütfen iyice pazarlık etmeden almayınız...

Yakından gördüğüm kadarıyla diyebilirim ki boyunuz 1.70 den fazla ise, 64R serisi size cüce buzdolabı gibi gelebilir dediğim gibi farklarına bakın kolay gelsin....
  • 69R kullanıcısından tavsiyedir ancak tabi maddi olarak zorlayacaksa bir şey diyemeyeceğim.

T-una bey zaten gerekli açıklamaları yapmış.

69R için referans veririm
  • ben de sharp almayı düşünüyorm. almak isteyen benimle de bi görüşsün bir indirim yapaviliriz belki
    f
  • SJ-PT64R-HS modeli çok kısa olduğu kararna vardım.SJ-PT69R-HS modelinde son kararımı verdim.
    quote:

Orijinalden alıntı: H_Y

ben de sharp almayı düşünüyorm. almak isteyen benimle de bi görüşsün bir indirim yapaviliriz belki
    f

1800 TL den aşağı fiyat bulamadım. Bir de İstanbul dışında olunca kargo ücreti de biniyor...
  • Topkapı Timaş ta 1450ye buldum kapora verdim perşembe eve teslim alacağım.(nakit para ama kredi kartı tek çekimde kabul ediyorlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

Topkapı Timaş ta 1450ye buldum kapora verdim perşembe eve teslim alacağım.(nakit para ama kredi kartı tek çekimde kabul ediyorlar)

SJ-PT69R-HS mi yoksa SJ-PT64R-HS mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sharp SJ-XG740G
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Topkapı Timaş ta 1450ye buldum kapora verdim perşembe eve teslim alacağım.(nakit para ama kredi kartı tek çekimde kabul ediyorlar)

quote:

Orijinalden alıntı: T-una

+1
  • Timaş deyince

Dikkat etmek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-una

+1

+1 ne oldu aldınız mı o fiyata buzdolabını ve hangi modelin inox unu aldınız 64 -- 69

• 69'un inoxunu o fiyata bulamazsiniz.
  • sharp SJ PT 69R modelinden almayı düşünüyorum ama fiyatlar çok pahalı.Daha 1 ay öncesi 1650 - 1750 TL arası iken şimdi nereye baksam 2100 - 2200 TL olmuş.
    Peşin 1700 TL civarı bu modeli alabileceğim güvenli bir yer var mı?
    Not: İstanbul dışı - Burdur....
  • Evet arkadaslar ben de SJ PT 69R ariyorum.

Istanbul ici 1700-1800'e satan yer bilen var mi?
  • Yeni piyasayi dolastim en iyi fiyat 2050-2100 hattinda... Daha ekonokim olani varsa lutfen cekinmesin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.