Şimdi Ara

Sharp Yeni Seri Buzdolabı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
18.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

Hayırlı olsun...ben de dayanamadım ve dün Sharp SJ-SC700V-SL siparişi verdim (cam kapılı olmayan, standard model).. Kargonun gelmesini bekliyorum, ins gelince resimli detaylı bir inceleme paylaşmaya çalışacağım. Ben almadan önce yeterli bilgi bulamıyordum, belki başkalarına faydam olur..
    Bende 4 ay ertelemeli 10 taksitle 2550tl ye aldım (ücretsiz eve teslim), aynı yerden mi aldık acaba?

nerden aldınız acaba ? ücretsiz kargo ile teslim mi ? servisi nasıl bi malumtınız var mı ?

ilk izlenimlerinizi rica etsem, evlilik arefesindeyim de bende de sharp buzdolabı var taş gibi 8 yıldır çalısıyor mmasallahı var acaba buda oyle bir model mi?

yorumlarınızı ricaetsem hocam..

• Evet, daha önce yazdığım gibi ücretsiz mutfağa teslim ettiler:)
    Kargo horoz nakliyat, kutu üzerinde teknosa yazıyordu..
    2550tl, 4 ay erteleme ve 10 taksit kredi kartına şeklinde iklimsa 4 levent ten telefon ederek satın aldım.iklimsa servisleri bakıyor ve bildigim kadarıyla servisleri cok yaygın.dolaptan şimdilik memnunuz, ekstra 130tl ile garanti süresini 7 yıla uzattım.net hacmi 583lt, sanırım brüt hacmi de 620lt civarıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler ve emeğin için çok teşekkür ederim, eline sağlık.

Bu resimler belkide internet ortamında ilk oldu ve çok kişiye yol gösterici olacaktır. Çünkü sitesinde tam önden çekilmiş resimleri dışında bişey yoktu.

Mesela kapı kollarının orasının eğimini senin resimlerinde ilk kez farkettim.

Tekrar çok teşekkür ediyorum, dolap gerçekten harika görünüyor ve kesin kararımı verdiğim siyahını alacağım.

Aklıma takılan son bir soru var, mesela ben bu dolabı şimdi aldım, ama kutusundan çıkarmadan 1,5 yıl sakladım ve 1,5 yıl sonra ilk kez servis çağırıp kullanmaya başladım.
    Bu durumda garantisi fatura tarihindemi başlıyor yoksa makinayı kurdurduğumuz tarihte servisin kaşelediği bir garanti belgesi ilemi? Bu çok önemli çünkü ben şimdilerde alıp yaklaşık 1-1,5 yıl sonra kullanacağım.

@|By|KiDnArUt|

• Ben ürünü aldığımdan 1,5 ay sonra kurulum yaptırdım sanırım, garanti kurulumu yapınca başlıyor die biliyorum benimki öyle başladı Satıcıda bu şekilde söylemişti ama tam ve net olarak cevap almak için Yetkili servisi aramanız yeterli olacaktır bence, içinizde şüphe kalmasın bir yetkili servisi arayıp işi bitirin bence :D
  • 4leventiklimsa yı aradım SJ-SC700V-SL için 2800 TL diyor. ücretsiz kargo. cam kapılı olana galiba 3200 dedi.
  • Aldığım Fiyata Cam Kapılı Olana almak İsteyen Olursa yardımcı Olurum Eve Teslim 2950 TL
  • 2950 tl olan 680 serisimi yoksa 700 serimi evidda da 680 serisine 2950 satiyorlarr buyuzden merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sj-GC700V yukarıda Resimlerini koyduğum ürün 2950
  • Alma imkanimiz varsa bu hafta ici alabiliriz eve teslimde ayri bir ucret alinmaktami

• Sanmıyorum Direk Fabrikadan Göndereceğini Söylemişti Satıcı Düşünüyorsanız Sorabilirim
  • Almayi planliyorum cunki bu hafta ya sizin dedigjniz yerden olucak yada elif pazarlamadan alicam baska secenegim yok

• Aldığım Yerle Detaylı Bir Şekilde Görüştüm Kargo Ücreti Filan Yok eve teslim direk. Almış Olduğum Ürünün aynısı Ve Siyahı Farketmiyor Tüm Ürünlere %8 Fark Binmiş 2950 Üzerinden %8 farklı fiyatlar bilginiz olsun
  • |By|KiDnArUt| | kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullan
    senden ricam dolabın arkasına bakma imkanın varsa kompresörünün markası nedir? eski modellerde olduğu gibi bu modelde de hitachi mi kullanılıyor
  • En sonunda almis bulunmaktayim buzdolabini bir arkadas sormustu motoru hitachi mi diye ben baktim. Lg kore mali ilk izlenimler benim icin yeterli geldi

• Bir sorum olucak buzdolabinin yanlarinda sicakliklar sizdede oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: simde

Bir sorum olucak buzdolabinin yanlarinda sicakliklar sizdede oluyormu

Eski seri Sharp SJPT-69R sahibiyim. Yazdığınız gibi buzdolabının yanları çok sıcak. Ama problem değil. İyi çalışıyor maşallah.
  • nofrost dolaplarda normaldir bu durum. bir sorun ya da arıza değildir. o sıcaklık sayesinde dolapta buz olmuyor zaten. oluşan buzun erimesini sağlıyor iç kısımda...

yani kısaca, nf dolapların çalışma mantığı bu.
  • Tesekkurler yardimlar icin diger buzdolabinda hic boyle sicaklik ile karsilasmadigim ici. Sordum

• deryadeniz76 D kullanıcısına yanıt
    Ben de bu rengi ve modeli merak ediyorum.

-Memnun musunuz? (ses, parmak izi sorunu, vb..)
    -Fotografını koyabilir misiniz? (nette duzgun 1 foto yok. )
    -Sj- pt 69'un tipine gore kıyaslayabilir msiniz?

T @deryadeniz76 esekkurler..
  • Bende sharp buzdolaplarının yeni serilerini araştırdım.SJ-SC700V-BK modelini beğendim.4-5 farklı yerle görüşüp fiyat araştırdım 2700-2800 TL arasında fiyatlar aldım.www.buzdolabikampanya.com sitesinden İklimsa 4.Levent bayisini buldum 2.550 TL Axess karta 12 taksitli olarak fiyat verdiler ve telefonda satın aldım,2 gün sonrada evime yolladılar,kargo ücreti alınmadı.

Dolabı kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu ama,daha öncede sharpın bir önceki serisini kullanııyorduk annem çok memnundu bu plasmacluster özelliğinden falan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.