Şimdi Ara

Sharp Yeni Seri Buzdolabı Önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
18.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında fiyatları haricinde pek benzerlikleri yok gibi?
    Sharp 583 litre net, 39db ses ve 417kw tüketim (bu hacime gore bence cok az aslında)
    Siemens 466 litre net kapasite, 42db ses ve 310kw tüketim (bu hacim için normal)..

Ayrıca siemensin fiyatını bilmiyorum fakat sharp gecenlerde 2500tl civarına satılmıştı mediamarkt'ta ve buradan paylaşmıştım kaçırmayın diye..yani şu anki fiyata bakmayın daha uygun fiyata bulursunuz diye tahmin ediyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni model camlı olan sharp buzdolabını bugün bayiisnide görme imkanım oldu
    tanıtımında 580 litre yazıyorda nesine 580 litre sığacak anlayamadım.soğutucu kısmında 3 tane raf var raflar arası
    en en fazla 13-15 cm daracık anlayacağınız ve 400 litre profilo altus gibi dolapların iç kısmı 580 yazan sharptan çok daha geniş ve kullanışlı.
    hangi aile dolaba tencere koymazki ? buna tencere koymak için 1 rafı çıkarmak gerekiyor . bana göre 3 bin lira gibi fiyatı hak etmiyor bu dolaplar max 1500 tl ancak.
  • Selamlar.
    Konuyu hortlatmış olacağım ama arkadaşlar ben de bu aralar buzdolabı bakıyorum. Sharp'ın SC700V-BK modelini hep görsel olarak hem de hacim olarak beğendim. Fakat Sharp'ın ülkemizdeki servis ağı ne durumda bilemiyorum. Bir de çok henüz kafa yormadım. Az önce gördüm görmüşken bir paylaşayım dedim. Fiyatı da şu an 2800 TL.
    Bu zamana kadar geçen süreçte memnun kalmayan veya sorun yaşayan oldu mu acaba?
    Teşekkürler.
  • Merhaba,
    ben dde hortlatmaya bir katkıda bulunayım :)
    Ben de buzdolabı araştırıyorum bu aralar. Sharp'ın Sharp SJ-SC700V modelini beğendim aslında ancak canlı olarak bulamadım büyük mağazalarda. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Evlendikten sonra kiraya çıkacağım için biraz da eni beni düşündürüyor.
    Siemens ve bosch'ta şikayetvar yetişemiyor şikayetlere. Samsung ve LG nispeten daha gibiler ancak LG'nin de 500 litre civarında pek fazla ince buzdolabı yok. olanlar 75-79 bandında. O sebeple sharp istiyorum ama göremediğim için tam da karar veremiyorum.
    Kullanan arkadaşlar iç hacmi nasıldır, bir sorun ile karşılaştılar mı, ses yapıyor mu gibi sorulara cevap verebilirse çok sevinirim.
  • Sharp buzdolapları kaliteli fakat piyasadaki modelleri teknoloji olarak geride kaldı gibime geliyor (A+++ buzdolapları varken Sharp A+). Sizler ne düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.