Şimdi Ara

Sharp Yeni Seri Buzdolabı Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
18.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sharp SJ-GC700V Siyah modelini Markado adlı siteden 2750 TL'ye aldım. Ürün biraz önce teslim edildi. Yaklaşık 6 ay sonra kullanmaya başlayacağım o yüzden açmayacağım, kapalı kutusunda duracak...

Almayı düşünenler varsa 6 taksit ve kargo dahil ücrette çok iyi fiyat...

http://www.markado.com/beyaz_esya/sharp/sharp_sj_gc700_bk_buzdolabi/OZSSU1SJGC700BKSYH#.UtqfwZ05nIU
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Sharp SJ-GC700V Siyah modelini Markado adlı siteden 2750 TL'ye aldım. Ürün biraz önce teslim edildi. Yaklaşık 6 ay sonra kullanmaya başlayacağım o yüzden açmayacağım, kapalı kutusunda duracak...

http://www.markado.com/beyaz_esya/sharp/sharp_sj_gc700_bk_buzdolabi/OZSSU1SJGC700BKSYH#.UtqfwZ05nIU

Öncelikle hayırlı olsun.Bu buzdolabı japonya da mı korede mi üretiliyor?Bilginiz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

quote:

Sharp SJ-GC700V Siyah modelini Markado adlı siteden 2750 TL'ye aldım. Ürün biraz önce teslim edildi. Yaklaşık 6 ay sonra kullanmaya başlayacağım o yüzden açmayacağım, kapalı kutusunda duracak...

Öncelikle hayırlı olsun.Bu buzdolabı japonya da mı korede mi üretiliyor?Bilginiz varmı?

Teşekkürler, kutu üzerinde Tayland'da üretildiği yazıyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

quote:

Teşekkürler, kutu üzerinde Tayland'da üretildiği yazıyor...

Teşekkür ederim.

• bu modellerde kapı yönleri değişiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksarkar

bu modellerde kapı yönleri değişiyormu?

Aynen benimde cevabini aradigim soru bu..
  • Raul Gonzalez R kullanıcısına yanıt
    Kapı yönü değişmiyor. Farkındaysanız ürünün kapağının sağ ve sol kenarları simetrik değil.Farklı bir tasarım dolayısıyla kapı yönü değişimine uygun değil
  • Yeni seri alan arkadaslar izlenimlerinizi paylasirmisiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up

Kullanıcı arkadaşlar son izlenimlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz.

Şimdiden teşekkürler.
  • merhaba,
    http://www.markado.com/u/sharp-sj-gc680v-slbk-premim-sifir-urun-78346/
    http://www.markado.com/u/sharp-sj-gc700-bk-buzdolabi-sifir-urun-76411/

internetde şu sitede bu ürünleri buldum avantajix ile de % 6 + 25 lira indirim var kullanan arkadaşlar var mı ? Sharp önerenler vardı forumda acaba kulananan arkadaşlar önerir mi ? ben siyah olanını çok beğendim fakar nişanlım inox dior sharp markasına da güvenmediği için onu ikna etmeye çalışıyorum değerli yorumlarınız bir sharp buzdolabı almama neden olacak.

yardımlarınızı bekliyorum.

• Markado'da kargo fiyati hakkinda bilgi bulamadim.
    Ozellikle siyah camlı olanının nasil gorundugune dair fotograf koyan olursa sevinirim!
    Sharp'ı ne zamandır inceliyorum. A+ ürün çıkartması iyi oldu. Fiyatları biraz yüksek ama çok beğenildiğini duyuyorum.
    Umarım nişanlınızı ikna edebilirsiniz.
  • gamba kullanıcısına yanıt
    Sitede kargo ücretsiz yazıyor sağ üst de fakat ürün nasıldır acaba fazla kullanan da yok. Sanırım Arçelik sahibi olacağız :(

Sharp Yeni Seri Buzdolabı Önerisi

Sharp Yeni Seri Buzdolabı Önerisi

• alan kişilere hayırlı olsun ürün hakkında nasıl bir bilgi paylasımı istiyorsunuz suan için nerdeyse 1 seneye yaklasan süredir kullanıyoruz herhangi bir problem cıkartmadıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: simde

alan kişilere hayırlı olsun ürün hakkında nasıl bir bilgi paylasımı istiyorsunuz suan için nerdeyse 1 seneye yaklasan süredir kullanıyoruz herhangi bir problem cıkartmadıı

Mesela ses problemi var mi? Sessiz mi çalışıyor ?

• bende buzdolabı arayışına girdim ve en önemli kriterim sessiz olması
    uzun kullanımda ses çıkartıp çıkartmadığını yazabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shakespear3 -- 11 Ocak 2015; 22:06:15 >
  • Sharp buzdolabı almak istiyorum.Tavsiye istiyorum.Ayrıca servisi yok diyorlar.Bu ne kadar doğru acaba.Teşekkürler.

• Buzdolabını alalı yaklaşık iki sene oldu. şimdiye kadar bir sorun ile karşılaşmadık.çalışma sesi rahatsız edici düzeyde değil nadiren farkediliyor. Bu arada 2 ay önce eşim dondurucu tabanında bir bombelenme farketti. Servis gelip değerlendirdi. Neden olduğunu anlamdık ama buzdolabını yenisi ile herhangi bir sorun çıkarmadan ,bizimde talep etmemize bile ihtiyaç duymadan değiştirdiler.şimdilik söyleyeceklerim bunlar. umarım faydalı olur
  • Unutmadan bana göre tek eksisi önceden kullandığımız magnetlerin cam yüzey nedeni ile yapışmaması :)))

not2 mutlaka merak eden olacaktır. servis için ilk kurulumu yapan numarayı aradık.o zaman için iklimsadan gelmişlerdi.Değişim içinde numara aynı olması nedniyle oradan geldiklerini sanıyorum. Değişim sürecinde ev dışında olmam nedeni ile net söyleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingdomvolki

Sharp buzdolabı almak istiyorum.Tavsiye istiyorum.Ayrıca servisi yok diyorlar.Bu ne kadar doğru acaba.Teşekkürler.

Hala eski kalitede ise servise gerek diyorum Babamlar kullanıyor ve tam 17 senelik. Motor ilk çalışma sırasında bir milktar fazla gürültü çıkarsada ( Eskiden böyle değildi ) Belkide şans ama Maşallah hala taş gibi. Şimdi bende buzdolabını değiştireceğim ama yaşadıgım ilde pek sarhp marka dolaba rastlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 1 Nisan 2015; 18:58:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.