Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
30.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman inanılmaz cheezy duruyor. Aquaman'de de gereksiz komik olamaya çalışılan sahneleri hiç sevmemiştim bu filmin tamamı böyle olacak sanırım. Hadi Marvel Deadpool ile bu işi cidden kıvırdı ama DC Aquaman'de bunu başaramdı film bir taraftan kendini ciddiye alırken bir taraftanda gereksiz espirilerle komik olmaya çalışmalarla benim gözümde filmi birkaç puan aşağı çekti. Fragmana bakılırsa Shazam'da öyle. DC diyince kendini ciddiye alan daha karanlık filmler beklerken bunlar geliyor DCEU'te iyi bir film izlemek hayal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 7 Mart 2019; 19:36:42 >
  • Karakterin kendisi 14 yaşında ne yani bir batman karanlığı falan mı bekliyorsunuz? DC'nin tonu daha ağır doğru fakat 2-3 karakteri bunun dışında wally olsun shazam olsun bunlar espirileriyle tanınan karakterler.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Çizgi romanını okumadım çizgi romanında da böyle bir karakterse bir lafım yok fakat Aquamani de böyle yaptılar DCEU'da elle tutulur tek film Wonder Woman geri kalanın hepsi vasat bana göre. Karakter 14 yaşında olabilir ama DC'nin kendi platformunda çektiği diziler başladı Titans mesela oyuncuların tamamı teenage karakterler olmasına rağmen yinede DC'nin havasını, ağırlını az çok yansıtmayı başarmışlar. Tabiki Nolan'ın Batman üçlemesi beklemiyoruz, zaten onun yanına bile yanaşamayacaklar görünen o ki ancak keşke bu kadar da cheesy olmasa şu filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhongli

Çizgi romanını okumadım çizgi romanında da böyle bir karakterse bir lafım yok fakat Aquamani de böyle yaptılar DCEU'da elle tutulur tek film Wonder Woman geri kalanın hepsi vasat bana göre. Karakter 14 yaşında olabilir ama DC'nin kendi platformunda çektiği diziler başladı Titans mesela oyuncuların tamamı teenage karakterler olmasına rağmen yinede DC'nin havasını, ağırlını az çok yansıtmayı başarmışlar. Tabiki Nolan'ın Batman üçlemesi beklemiyoruz, zaten onun yanına bile yanaşamayacaklar görünen o ki ancak keşke bu kadar da cheesy olmasa şu filmler.
    man of steel'e vasat nasıl dersiniz kardeşim..yapmayın bu kadar

• Evet ÇR'de böyle bir karakter 14 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip birisi sonuçta. Kaldı ki DC'de WW'den daha güzel mos var. DC evreninin temelini solo filmlerle atacaktı ama yanlış yaptı ilk önce bvs daha sonra jl ile sıvadı şimdi toparlamaya çalışıyor eğer shazam'da istenilen başarıyı yakalarsa yavaş yavaş yükselişe geçebilir.
  • çocuk filmi la bu..
  • Film eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmiş beklentim arttı şimdi. Bu arada film 132 dakika olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Alakası yok diyor ama gelen yorumlar, aile bağları ile ilgili oldukça güçlü bir anlatımı varmış bu da filmi oldukça duygusal yapmış. Bu arada oldukça komik sahneler olsa da korkutucu ve karanlık sahnelerde varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 8 Mart 2019; 20:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Alakası yok diyor ama gelen yorumlar, aile bağları ile ilgili oldukça güçlü bir anlatımı varmış bu da filmi oldukça duygusal yapmış. Bu arada oldukça komik sahneler olsa da korkutucu ve karanlık sahnelerde varmış
    ooo hocamm filme ısındım gerçekten öyle sahneler de varsa. Ama fragmanlarını izlediğimde iğrendim filmden, bana göre değildi yani o şaklabanlıklar, komiklikler. Gülmüyorum öyle şeylere
  • Sonda 2 tane sahne varmış.

• Bende öyle düşünmüştüm ilk izleyince ama, Karakterin bi çocuk olduğunu öğrenince gayet kyifli oldu bir daha izlemesi yani süper kahraman haline geçtiği zamanda çocuk gibi düşünüyor o gözle bakıp değerlendirmek lazım.

2 sahne içinde Superman olsa keşke ama nerde dc'de o akıl.
  • Cinemaximum'da biletler satışa çıkmış.
  • Koca evreni ne hale getirdiler !
    Ne burada ne sosyal medyada ne de gişe ön satışta filmi takan olmamiş

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

ne duygusali,ne karanlik sahnesi ?

Fragmanda komedi filmi gorduk
  • twitter da ilk yorumlar geldiğinde bir eleştirmen karanlık sahnelerde var yazmıştı ama diğer yandan çoğu eleştirmende yapımın duygusal yönden aile bağlarını anlattığı için güçlü bir hikayesi olduğunu belirtmişti. Bu arada rotten 95, metacritic 79 da şuan da baya sevilmiş film anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 24 Mart 2019; 7:28:0 >
  • DCEU'nun yapım bütçesi en düşük olan filmi deniyordu Shazam'a bu yüzden beklentiler The Flash dizisinin sezon finali kadardı ama güzel yorumlar fazlasıyla mutlu etti beni

Zachary konusunda çok kem küm edildi Chuck'ı izleyenler bilir ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu, rolüne fazlasıyla yakışmış ve de kotarmış görünüyor fragmanlarda

Haa bu arada; Supo'nun cameo sahnesinin kesinlikle çekildiğini okumuştum bir sitede. Filmde kullanılması beni coşturur ama kullanılmazsa artık Henry DCEU ile ipleri tamamen koparmış diyebiliriz maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

ne duygusali,ne karanlik sahnesi ?

Fragmanda komedi filmi gorduk

Alıntıları Göster
    Belki çok garibine gidecek ama DC'nin en komik karakterleri Green Lantern, Flash ve Shazam'dır.

Ne bekliyordunuz, karanlık bir Batman filmi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyieee

https://www.saklikumanda.com/supermani-shazam-filminde-gorecek-miyiz-2/
    DC sinematik evreni çamura saplanmışken Superman burda görünse ne görünmese ne :)
    Hem DC hem Marvel sever olarak DC'nin düştüğü hale üzülüyorum. Nasıl ele yüze bulaştırılır görüyoruz.
    Kevin Feige ile konuşsunlar da hem Marvel'ı hem DC'yi yürütsün. Parasıyla değil mi

https://store.donanimhaber.com/b8/ae/ea/b8aeeafb0971bdd932276fe0c0c69ff5.jpg
    Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 25 Mart 2019; 15:7:4 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.