Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
30.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş bütün ön izlemelerde herkes tarafında çok fazla beğenilen film izleyenler tarafından yerin dibine sokuluyor garip bir durum.
  • Filmi izledim orta karar bir filmdi bütçeyi biraz daha yüksek tutsalar daha iyi bir yapım çıkabilirdi. Shazam güç olarak Superman dengi bir karakter. En büyük zayıflığı çocuk olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tatlı bir film 8/10

• Filmi beğenmeyen kişilerin filmi begenmeme sebepleri gerçekten komik.
    Shazam family kavramı çizgi romanlarda işlenen önemli bir kavrma.Bu filmde de harika işlendi.Oynayan çocuk oyuncularin performanslari da onlarin yetişkin halleri de çok iyiydi.Bu kısımda eleştirilecek bir şey yok.

Senaryo daha derinlemesine yazılabilirdi.Özellikle yaşlı büyücü Shazam ve Rock of eternity yani yaşlı büyücü Shazam'ın bulunduğu sonsuzluk kayası Dc multiverse'si açısından önemli.Hatta Dc multiverse'sinde 10 larca Superman,Wonder Woman,Shazam bulunurken sadece 1 Rock of Eternty ve yaşlı büyücü Shazam var.Bu 2 kavram daha derinlemesine verilmeliydi bence.
    Espiriler karakterlere yakışır şekilde olay akışının içinde verildi.Bu bağlamda tüm marvel filmlerinden daha iyiydi diyebilirim.
    Senaryo çizgi roman okuyucuları için çok tahmin edilebilirdi.Fakat film zevkini olumsuz etkileyen bir durum olmadi benim için.
    Kısacası film kötü diyenlere aldırmayın.Tabiki eksiksiz bir film değil bir çok eleştirilecek yanı var.Fakat kesinlikle doğru yaptığı çok şey de var.Çizgi roman filmleri içerisinde bir değerlendirme yapacaksam 8/10 gönül rahatlıgı ile verilebilir.

• Film benim tarzıma hitap etmiyor falan dense anlayacağım ancak rezalet çok kötü lafları ne kadar saçma ortada bir gerçek var seyircilerin ve eleştirmenlerin %91'i filmi beğenmiş. Bence de tekrar gidilip izlenebilecek bir film. Ne bekliyorsunuz? Eğer farklı drama karanlık bir film bekliyorsanız Joker'i bekleyin. Filmde senaryo anlamında bir kopukluk yok. Her şey güzel Marvel filmlerinin hepsi birbirinin aynısı ve laçka iken her filmi yüceltiliyor. Shazam filmini kötü bulan arkadaşlar lütfen marvel filmleriyle de karşılaştırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Vay arkadaş bütün ön izlemelerde herkes tarafında çok fazla beğenilen film izleyenler tarafından yerin dibine sokuluyor garip bir durum.
    bu nasil senaryo allah askina izleyici ile dalga gecmek bu !! basit dusuk butceli gerizekali senaryolu superkahraman filmi

paraniza yazik 4/10

kesinlikle sinemada izlenecek bir film degil
  • sırada hangi film var 2020 de vizyona girecek ww 1984 mü. marvel yılda 4-5 film yapıyor. dc anca yılda 1 filme çıkabildi. böyle olmaması gerek. şu an sinema sektörü süper kahraman modasındayken bunu devam ettirmeliler. ama bu devran sonsuza dek sürmez.
  • Cuma günü IMAX salonlarından kaldırıyorlar yerine Hellboy vizyona girecek. İkisinin IMAX salonunu paylaşmasını beklerdim Endgame'e kadar. Hellboy'un önsatışında salonlar çok daha boş görünüyor Shazam'ın ilk gününe kıyasla
  • Filmi dün izledim. Açıkçası beklentim bayağı yüksekti. Fakat nedense biraz becerememisler.

Öncelikle biraz daha komik olmasını beklerdim.

Son kisimlari ise hiç beğenmedim.

Shazam ve Billy çok yakismis rollere.

10/7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 11 Nisan 2019; 11:22:43 >
  • Düzgün seans koymadıkları için anca dün izleyebildim ve gayet güzel bir film olmuş 8/10 diyorum. Sıkı Shazam sevenler için 9'a kadar yolu var. Özellikle
    Shazam Family
    muhteşemdi.

Filmde beğenmediğim noktalar az önce onlarla başlayayım
    -Kostüm. Filmde de dalga geçiyorlar ufak değişikliklerle daha iyi olabilirdi umarım devam filminde daha iyi olur.
    -CGI. Tamamı kötü değildi ama birçok yerde ucuz havası vardı. Üstüne karanlık sahneler ve 3D faktörü eklenince birçok yerde sırıttı. Normalde 3D güzel ama hafif kararttığı için karanlık sahneler sıkıntı oluyor.

Hikaye basit falan diye ekleme de yapılabilir ama hikayesi çok iyi olan 1-2 origin filmi anca vardır önemli olan bunu nasıl aktardıklarıdır ve bu film iyi aktarmayı başarıyor. Aile vurgusu ve çocukların bağları çok güzeldi. Hem küçük halleri hem büyük halleri çok iyi oynadılar devam filmi için hazırlıklara da başlanacakmış umarım en yakın zamanda başlanır.
    Filmde Black Adam yoktu ama büyücü konuşurken bir gönderme yapıldı onun filmi için de güzel zemin oluştu. Black Adam filmini de merak ediyorum o da çok güzel bir karakter.

Billy ve Freddie'nin güçlerini denemek için çıktığı akşam bir kadına yardım ederler ve ufak bir bahşişi de unutmazlar.
    Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong

Black Adam ile olan savaşı alıp sadece karakteri değiştirmişler konuşmalar bile aynı yönde. Güçleri alma şeklinde ufak bir değişiklik olmuş "all hands on deck" muhabbeti olmasaydı çizgi romandaki halini tercih ederdim. Oyuncak kaplan da aslında gerçek kaplandı onu da atlamamışlar

Online okuma linki de atayım baya resim var hepsini atamam

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

bu nasil senaryo allah askina izleyici ile dalga gecmek bu !! basit dusuk butceli gerizekali senaryolu superkahraman filmi

paraniza yazik 4/10

kesinlikle sinemada izlenecek bir film degil

Alıntıları Göster
    Sen Captain Marvel'i sevmiştin di mi?

Aquaman de sana göre 4/10'luk filmdi.

Neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Sen Captain Marvel'i sevmiştin di mi?

Aquaman de sana göre 4/10'luk filmdi.

Neyse.

Alıntıları Göster

• ?

o konuşan solucan kimdi?
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt

Mister MIND and Monster Society of Evil

İlk sahnede Shazam’ın sihirli işaretlerini deli gibi duvarlara tekrar tekrar kazıyan Mark Strong’un canlandırdığı Sivana’yı görüyoruz. Daha sonrasında ise gelen bir ses ona çok büyük iş yapacaklarını, sihri elde etmenin birden çok yolu olduğunu söylüyor. Dikkatli izlediyseniz filmin giriş sahnelerinde kapıda bir fanusta durmaktaydı bu gördüğümüz sesin sahibi. Tırtıl! Evet, tırtıl. Daha sonrasında 7 Günah serbest kaldığında ise fanusun kırık olduğunu ve tırtılın orada olmadığını görmüştük. Peki kim bu tırtıl?

Bu tırtılımız aslında bir uzaylı. Aslında tırtıldan çok solucan. Bir uzaylı cinsi olan Mister Mind, zihin kontrolü sağlayabilen bir süper kötü. Kendisi dünyayı fethetmek için uzaydan gelen bir canlı. Shazam’ın da baş düşmanlarından birisi. Daha sonrasında işleri iyice büyütüp, kendisine birkaç kötü adam bulduğunda ise Monster Society of Evil’ı kuruyor. Shazam’in tüm ailesinin büyülü güçlere sahip olduğunu gördüğümüze göre onlara eşlik edecek kötülerin de birkaç kişi olacağını düşünmek mantıksız değil. O yüzden Society of Evil’ı göreceğimize ve Shazam 2 filminin temasının bu olacağını inanmamamız için de bir sebep yok.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 13 Nisan 2019; 17:9:43 >

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence güzel filmdi eleştirenleri anlamıyorum
  • Yeni izledim, ben de. Ben şahsen vasatın bir tık üstü buldum, sıfır beklentim vardı zaten. Oyuncular iyi iş çıkarmış ama konu falan çok hoş olmamış bence, bazı şeyler kendini tekrar ediyor gibiydi.
    6 veririm en fazla.
  • Zachary Levi ve Adam Brody sebebiyle sinemada izlemeye karar verdim, film genel anlamda eğlenceli geçse de bazı yerlerde çok sıktı. Özellikle aksiyon sahnelerinin bölük pörçük olması rahatsız etti. Söylemeden geçmek olmaz, son sahneyi çok beğendim.

Ekleme: Film arasında Spiderman: Far From Home fragmanı vermeleri de ironikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 21 Nisan 2019; 14:1:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veled filmi izlemeyi düşünmüyorum bile...

• Bence puanı kadar bir film.(yani iyi denilebilir) Eğlenmek, vakit geçirmek için çok iyi bir seçenek olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.