Popüler müzik tanıma uygulaması Shazam, artık sizin için çevrenizdeki tüm şarkıları tanıyacak.
Son güncelleme ile birlikte gelen yeniliklerden biri olan Auto Shazam sayesinde Shazam şarkı tanıma görevini sürekli olarak yapabilecek. Uygulamanın ana ekranından aktif edilen Auto Shazam sayesinde, her farklı şarkıda Shazam'ı açmak zorunda kalmadan, örneğin bir film boyunca ya da bir diskoda çalan tüm şarkıların bilgisine ulaşabileceksiniz. Dahası Auto Shazam'ı aktif ettikten sonra iPhone'u kilitleseniz dahi Shazam görevini sürdürecek.
bu özellik iphone a mı yeni geldi? ipadde 5-6 aydır var kullanıyorum
Buldugu sarkiyi spotify da arama ozelligide eklense super olucak
birini yasal yöntemlerler dinlemek için bire bir olmuş bunu Google yapsa bunu hemen güvenliğimiz tehdit altında mı diye düşünürüz.
Telefondan radyo dinlerken çalışıyor mu?
Shazam bir Samsung Müzik tanıma servisi'ne yetişemedi hala. Defalarca dinlettim bulamadı parçaları. Samsung veritabanı konusunda daha iyi.
Burada fanboyluk yapmıyorum ama gerçek bu. Çok eski parçaları tanıyamadı. Samsung'un da tanıyamadığı parçalar olmuyor değil ama 20 parça dinlettiysem en fazla 2-3 tanesidir tanıyamadığı. Ama shazam cidden geride kalıyor bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: bLind
Buldugu sarkiyi spotify da arama ozelligide eklense super olucak
ben deezer cıyım ama acaba hangisi daya iyi deezer a boşa mı para veriyorum diyorum bazen
Arkadaşlar, ekranda 1 bekleyen shazam yazısı var günlerdir. Bu yazıdan nasıl kurtulabilirim? Çünkü bu yazı ekranda iken AUTOMATIC SHAZAM yapamıyorum. Teşekkürlerimle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme