She Is Of Ren bu Şahıstan Charımı geri aldım arkadaşlar. O Zan Ediyorduki ben bu olayın peşini Bırakacağım. öyle birşey söz konusu bile olmazdı! Arkadaşın tel numarasını Savcılığa vermiştim. aynı Zamanda Statik ip'sinide Yarın Savcılığa vericektim. Bir Çoğunuz biliyorsunuzdur. Statik İP ev adresini Açıkça Orataya Çıkarır. Ama Bunlara Gerek Kalmadı. Kendisi Charımı geri verdi. She Is Of Ren BU ŞAHISA ASLA VE ASLA GÜVENMEYİN! HATTA ADMİNLERE TEKRAR SESLENİYORUM! BU ŞAHISI BURADA BARINDIRMASIN. Bu Sitenin Adını GErçekten KİRLETİYOR! Herkeze Yardımları için Tşk Ederim. Burak Kardeşimede Ayrıca Teşekkürlerimi Sunarım.
:) Sorun değil hocam. Charı geri aldıgınıza sizin kadar sevindim.
Hadı Ya Baksen Ne Kadar Zekısın Oyle Sen :D Allah Akıl Fıkır Versın Kanıta Gerek Kalmadı Yok Iste Ben Kanıt Gormeden Inanmam Caldıgına Arkadasım Adam Belkı Tatıle Gıttı Senın Ona Garezın Var Adamı Kotulıceksın Burda Herkese Rezıl Edıceksın Sonra Dıceksın Charımı Gerı Verdı Adamın Ustune Kalıcak Hersey Bıdaha Kımse Guvenmıcek Nerden Bılıcez Tanımıyoruz Senı Acıklasana Bana? Kanıt Olmadan Babama Bıle Ananmam Kanıtları Koyarsın Haklısın Derım Gecerım ;) Bırdefa Cok Celıskılı Konusuyosun Sen Arkadasım Kaptırdıgın Char 110 Lwl FF FUll Nova Warrıor Clerıc Char Baktım Konularına Arastırdım Sen O Charı Guvenıp Msnden Mıllete Verıcek Kadar Kerızsen Zaten Bu Oyunu Oynama Sacmalıga Bak :S Ki Savcılık Falanda Hıkaye Kımse Ahkam Kesmesın Savcılıgın Tek Bır Olayı Cozdugu Yok Bu Ve Bu Gıbı Konularda Okan Bayulgenın Programında Bıle Tartısıldı 2 hafta Once Savcılık Hıc Bısey Yapamaz Yanı Kımse Kımseyı Kandırıpta Korkutmasın
İyi olmuş. Geçmiş olsun hocam...
5 dakika bekle kanıtımı yayınlıycam ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Lifes034
5 dakika bekle kanıtımı yayınlıycam ;)
Kanıtı Yayınlarsan Bende Sana Destek Verırım Haklıymıssın Der Susarım Oldumu
14 Kasım 2010 Dün üye olmuşsun böyle konu açmışsın kanıtları görelimde yanlış anlaşılma olmasın.
konuşma çok uzun sürde msnde o yüzden konuştuklarımızın başını ve sonunu gösteriyorum.. bence bu kanıta bile gerek yoktu. çünkü She Is Of Ren nı ne tanır nede bilirim neden üstüne iftira atmaya çalışayımkı??? biraz düşününce saçma olduğunu sende biliceksin.. ve umarım bu kanıtta seni tatmin eder. ve admin arkadaşlara tekrar seslendiriyorum. lütfen bu dolandırıcıyı siteden banlayın!...
buyurun kanıt!!! ve sizde artık şu DOLANDIRICIYI savunmaktan vazgeçin!!!!
1 si she is of ren i tanırım bunu yapacak bir,i değildir eğer olmus olsa bile pişman olup charını vermiştir korktuğu için değil bu forumda adı lekeleneceği ve tanıdıklarını mahcup edeceği için vermiştir o charı yoksa alıp gitse bi bok yapmazdın afedersin statik ip mahkemeymiş bunlarla kimse ilgilenmiyor kardeşim savcılığıa versen adamlar binlerde davası var bilmemnesi var seni kaideye alıp dinlemezlerdi bile ki char satışı vs zaten joymax tarafından yasak yani kanıtlayacağın hiçbirşey yok bunu herkes biliyor ha adresini öğrendin gidip adamımı döveceksin koçum oda büzük ister herkes çöplüğünde öter yani kısacası gerçekten çalmak istese vede zaten bilgileri vermişsin değiştirmiş sanırım geri vermeyebiirdi veya ben aldığından bile şüpeliyim belki aldı sonra pişman oldu veya beğenmedi kendisi illa yorum yapacaktır bekleyelim görelim ama başlık açıpta çokmu korktun felan çok çocukça olmuş hiçbir hak iddia edemezdin
quote:
Orijinalden alıntı: Lifes034
konuşma çok uzun sürde msnde o yüzden konuştuklarımızın başını ve sonunu gösteriyorum.. bence bu kanıta bile gerek yoktu. çünkü She Is Of Ren nı ne tanır nede bilirim neden üstüne iftira atmaya çalışayımkı??? biraz düşününce saçma olduğunu sende biliceksin.. ve umarım bu kanıtta seni tatmin eder. ve admin arkadaşlara tekrar seslendiriyorum. lütfen bu dolandırıcıyı siteden banlayın!...
1.5 ne 1.5'u 1 saatlik yol için neden her şeyi riske attınız? Suçun bir kısmı sizde bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
1 si she is of ren i tanırım bunu yapacak bir,i değildir eğer olmus olsa bile pişman olup charını vermiştir korktuğu için değil bu forumda adı lekeleneceği ve tanıdıklarını mahcup edeceği için vermiştir o charı yoksa alıp gitse bi bok yapmazdın afedersin statik ip mahkemeymiş bunlarla kimse ilgilenmiyor kardeşim savcılığıa versen adamlar binlerde davası var bilmemnesi var seni kaideye alıp dinlemezlerdi bile ki char satışı vs zaten joymax tarafından yasak yani kanıtlayacağın hiçbirşey yok bunu herkes biliyor ha adresini öğrendin gidip adamımı döveceksin koçum oda büzük ister herkes çöplüğünde öter yani kısacası gerçekten çalmak istese vede zaten bilgileri vermişsin değiştirmiş sanırım geri vermeyebiirdi veya ben aldığından bile şüpeliyim belki aldı sonra pişman oldu veya beğenmedi kendisi illa yorum yapacaktır bekleyelim görelim ama başlık açıpta çokmu korktun felan çok çocukça olmuş hiçbir hak iddia edemezdin
Bu forumda, hırsızları barındırmıyoruz kubilay abi :) Süleyman kardeş dün baya aradı ben ilgileneceğim demiştim. Burak ilgilenmiş sağolsun.
Gerekli işleme başlayalım
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
quote:
Bu forumda, hırsızları barındırmıyoruz kubilay abi :) Süleyman kardeş dün baya aradı ben ilgileneceğim demiştim. Burak ilgilenmiş sağolsun.
Önder açıklamış zaten bu konuda tek ağızız forumda butip hırsız istemiyoruz :)
quote:
Bende Hiç Birinizi Tanımam Ama Sen Direk Bir HIRSIZI Bir Ş.. Savunuyosun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .. İsterse Kanatları Eksik Bir Melek Olsun Adam Birini Dolandırmışmı ? BİTTİ!! ama dersen 2sinide tanımıyorum bnde şüpheli baktım ama msn konuşmalarını yayınlamış adam .. Hak Verdim Ondan Sonra.. 3 Senedir Takip Ediyorum Msj Pek Yazmam Ama Önemli Konuların Hepsini Okurum ;) Msj Yazarak 5bin msj 10bin msj Gibi Gereksiz Post Kasarak bişi Oluyorsa Bu Forumlarda Ne ala Hepimize.. ( Biraz Saptı Konu Ama heheueu :D )
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
quote:
dorudur önderciğim ben zaten kollayın demedim mesajımda .:) ama yazılan mesaj çok saçma yok çokmu korktun vs kimse kortuğu için char vermez hea aldıysa bile pişman olmuştur ondan vermştşr charı dediğim bu
zulh92
Bende Hiç Birinizi Tanımam Ama Sen Direk Bir HIRSIZI Bir Ş.. Savunuyosun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .. İsterse Kanatları Eksik Bir Melek Olsun Adam Birini Dolandırmışmı ? BİTTİ!! ama dersen 2sinide tanımıyorum bnde şüpheli baktım ama msn konuşmalarını yayınlamış adam .. Hak Verdim Ondan Sonra.. 3 Senedir Takip Ediyorum Msj Pek Yazmam Ama Önemli Konuların Hepsini Okurum ;) Msj Yazarak 5bin msj 10bin msj Gibi Gereksiz Post Kasarak bişi Oluyorsa Bu Forumlarda Ne ala Hepimize.. ( Biraz Saptı Konu Ama heheueu :D )
valla hakikaten saçmalamışsın yazdığından bişey anlamadığım için cevap verme gereği bile duymuyorum ..
@_baron_
Zalımsın baron
Ya şimdi bişeye açıklık getiriyim Can'ı çok tanımıyorum ama dh sro bölümünde tanışmıştık hala konuşuruz ama reelde tanımam yani.
olaylardan haberim var.. bu adam charı vermiş saflık edip parayı almadan. Can'da parayı atamamış 1. gün ertesi gün atıcakmış adamda güvenmemiş charı ver demiş durmadan Can'da geri vermiş olay bu.
Ortada hırsızlık falan yok korkma hiç yok
Can foruma yazamıyorum kendimi 30 gün uzaklaştırdım bıktım bu işlerden dedi oyüzden ben yazdım.
Yoksa bu bölümle ve gereksiz insanlarla işim olmaz.
Bknz: DeathWall
Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
quote:
Orijinalden alıntı: Tarakye
Ya şimdi bişeye açıklık getiriyim Can'ı çok tanımıyorum ama dh sro bölümünde tanışmıştık hala konuşuruz ama reelde tanımam yani.
olaylardan haberim var.. bu adam charı vermiş saflık edip parayı almadan. Can'da parayı atamamış 1. gün ertesi gün atıcakmış adamda güvenmemiş charı ver demiş durmadan Can'da geri vermiş olay bu.
Ortada hırsızlık falan yok korkma hiç yok
Can foruma yazamıyorum kendimi 30 gün uzaklaştırdım bıktım bu işlerden dedi oyüzden ben yazdım.
Yoksa bu bölümle ve gereksiz insanlarla işim olmaz.
Bknz: DeathWall
Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
Charı 5 saat sonra vermek aklına gelmiş olsa gerek . Bayramın 1. günü artık bankacının evine gidip ordan mı yollamayı düşünüyomuş
Bu forumda birçok char satım ve alımım oldu, ilk defa böyle birşeyle karşılaştım, Neyse ki zararı ziyanı yok hiç kimsenin. Adminler işi gücü bırakıpta hangisi haklı hangisi haksız bunun peşine düşücekte değillerdir. konunun nasıl geliştiği değil Konun adı önemlidir. Ayrıca bu başlık altında birçok kişi konuşmaları argolaştırmış, dikkat ederek okursanız görürsünüz. Bu forumda böyle şeyler hiçte hoş değil bence. Saygılar.