Şimdi Ara

Shell'den akaryakıt alana yeni model 1:38Her model, Ferrari oyuncak araba hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Shell'den akaryakıt alana yeni model 1:38Her model, Ferrari oyuncak araba hediye

Shell'den akaryakıt alana yeni model 1:38Her model, Ferrari oyuncak araba hediye

Her model, aralarında dinamik F430 Scuderia ile inanılmaz FXX Evoluzione de olan modern bir Ferrari aracının 1:38 oranında ölçeklendirilmiş hali.
    Yeni Ferrari oyuncak arabalar sadece kampanyaya katılan Shell istasyonlarında. Arabanızı vitese atıp koleksiyonunuzu tamamlamaya hemen başlayın.

Sadece kampanyaya katılan Shell istasyonlarında bulabilirsiniz

Yeni Ferrari oyuncak arabaları sadece kampanyaya katılan Shell istasyonlarında bulabilirsiniz. Arabanızın yönünü siz belirleyin*.

* 100 TL'lik Shell V-Power veya V-Power Diesel + GTL Teknolojisi alımında Ferrari Oyuncak Araba'lardan birine ücretsiz sahip olabilirsiniz.

* 100 TL'lik Shell FuelSave Kurşunsuz 95, V-Power Diesel, Diesel Extra veya en fazla üç seferde toplamda 100 TL'lik Shell Autogas alımında ise Ferrari Oyuncak Arabalar sadece 2TL.

*F2008 modelinde yön belirleme özelliği yoktur

* Bu kampanya, 6 Aralık 2010 – 30 Ocak 2011 tarihleri arasında kampanyaya katılan Shell istasyonlarında, Money Club ve Shell Club Smart programlarına ait Shell’de geçerli olan tüm kartlar ile peşin ya da kredi kartıyla yapılan akaryakıt veya Shell AutoGas alımlarında geçerlidir.
    * Kampanya kapsamında, Shell Club Smart Card veya Money Club kartla tek seferde KDV dahil 100TL’lik Shell FuelSave Kurşunsuz 95/Kurşunsuz 95/V-Power Diesel/Diesel Extra alımı yapan müşteriler 2 TL (KDV Dahil) karşılığında, Shell V-Power/V-Power Diesel + GTL Teknolojisi alımı yapan müşteriler ücretsiz olarak bir adet Ferrari oyuncak araba alabileceklerdir.
    * Toplam (en fazla) 3 seferde ve aynı istasyondan 100TL’lik Shell AutoGas alımı yapan müşteriler ise 2 TL (KDV Dahil) karşılığında 1 adet Ferrari oyuncak araba alabileceklerdir. Müşterilerimizin Club Smart POS terminalinden işlemleri yapılmadan önce kampanyaya katılacaklarını kasa/market görevlisine bildirmeleri gerekmektedir
    * Kampanya ürününün hakedilmesi için Shell AutoGas müşterilerinin aynı istasyondan toplam alımlarını gösteren sliplerinin istasyona ibrazı ve istasyon tarafından kaşelenmesi zorunludur. Farklı istasyonlardan toplamda 100TL’lik alım yapmış Shell otogaz müşterileri hediye talep edemez.
    * Kampanya dahilinde 6 farklı Ferrari oyuncak araba –F430 Scuderia, FXX Evoluzione, 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti, 360 GTC, F2008 modelleri- mevcuttur. F2008 modelinde yön belirleme özeliği yoktur.
    * Kampanya ürünü talebinde bulunan müşteri alım yaptığı istasyonda hangi model var ise onu almayı peşinen kabul eder.
    * Kampanya ürünü talep eden müşteri buna karşılık gelen alımı için Club Smart Puan kazanamaz, 100 TL üzerinde alım yapmış ise geriye kalan tutar için puan kazanmaya devam eder. Her müşterinin 100 TL’nin üzerinde yakıt alımı yapmış olsa dahi sadece bir adet oyuncak araba alma hakkı vardır.
    * Kampanya ürünü, sadece kampanya kurallarına uygun olarak alınabilir. Para, kupon ya da kredi kartı ile müşteriye satılamaz.
    * Kampanya ürününün alındıktan sonra değiştirilmesi talep edilemez.
    * Hakedilen kampanya ürünü akaryakıt alımı anında teslim alınmalıdır, daha sonra talep edilemez.
    * Kart kullanımında Club Smart Card başvuru formu genel şartları geçerlidir.
    * Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış olsalar dahi hediyeleri verilemez.
    * Shell gerekli gördüğü ve zorunlu hallerde kampanya kapsamında yer alan ürün çeşidini, kampanya koşullarını değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.
    * Shell kampanya kurallarına uymayan istasyonlarda kampanyanın uygulanmasına son verme hakkını saklı tutar.
    * Kampanya stoklarla sınırlıdır ve katılanlar yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
    * Ayrıntılı bilgi kampanyaya katılan Shell istasyonlarında. Müşteriler detaylı bilgi için 444 20 20 Shell Müşteri Danışma Hattı’na başvurabilirler.www.shell.com.tr

oyuncak araçların yakından tanıyın

http://www.shell.com.tr/home/content/tur/products_services/on_the_road/fuels/velocita3_tpkg/accessible/explore_the_range/

Kaynak:http://www.shell.com.tr/home/content/tur/products_services/on_the_road/fuels/velocita3_tpkg/accessible/promotion/

• Bana alabilecek yok mu? Paypalla yaparım ödemeyi. Çok sevdim ben bu araçları.
  • Sırf bunun için shellden benzin almayın arkadaşlar değmez. Dışı plastik, ufacık pek kaliteli birşeye benzemiyor.. Zaten shellden alacaksanız o zaman başka..
  • ben almak istedim ama bayi bitti dedi. yani anlayacağınız olsada vermiyolar.
  • Ben aldım ama hiçte reklamlardakiler gibi değil.Çok kalitesizmiş gibi geldi bana...
  • Ben de aldım, gerçekten kalitesiz ve basit görünüyor.
  • Evet araba oldukça kalitesiz. Bu kalitesiz arabayı aldığınız için 100 TL nin puanı shell club card a da eklenmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni araba alana hediye olarak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Shell'den akaryakıt alana yeni model 1:38Her model, Ferrari oyuncak araba hediye

eskilerinde seriyi tamamlamıştık ama bunları bulabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 26 Aralık 2010; 23:37:48 >
  • kalitesi berbat, ben demir kaliteli bir şey bekliyordum ama malesef...
    bu vesileyle shell'den otogaz aldık bakalım kaç km. yaptıracak...
    o da kötüyse bir daha uğramam...
  • bende almaya niyetlendim 100tllik benzinin üstüne bide 2 tl istediler inadım tuttu almadım
  • 50 tl motorin almıştım sırf alayım diye 100 e cıkardım bir de 2 tl istediler onu da verdim ama karşılığı bu olmamalıydı plastik dandik bi şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.