Şimdi Ara

SHELL farkı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing

K I Z A L A C A K S A N K O N Y A D A N

B E N Z İ N A L A C A K S A N S H E L L DEN

Kocayı kelden
    benzini shellden
  • Arkadaşlar 1,5 yıl öncesine kadar bende shell den vazgeçmeyenlerdim.ama
    1,5 yıl önce istanbuldan ankaraya dönerken düzce yakınlarında otoban çıkışına yakın karşılıklı 2 tane shell var bilirsiniz, orda bolu dağına çıkmadan depoyu fulleyip devam edeyim dedim ama aldığım benzin bolu dağının ilk 400 metresi içinde arabada öyle bir vuruntu yaptıki kamyonlardan zar zor kurtulup kenara çekebildim, solventli benzinli tabiri caiz ise geçirmiş arkadaşlar sağolsunlar allahtan araçta lpg de vardı ve gece yarısı dağda mahsur kalmadan gelebildim.
    bir depo dolusu benzini tamirciye hediye edip depoyu söktürdüm üstünede 1,200 ytl para verip motoru elden geçirtmek zorunda kaldım
    SHELL in web sitesinden şikayetimi belirten mail attım adres verdim gidin inceleyin diye adamlar beni aradılar ertesi gün bize benzinden 5 lt numune gönderin diye bende istasyondan gidip alın biz sadece 1 lt numune sakladık olurmu dedik ama olmazmış 1 lt numune illa 5 lt yollayın dediler ve ayrıca yetkili arkadaşımız SHELL de öyle benzin olmaz diye bizi başından savdı.
    ve yine ostim yenimahalle arasındaki shell istasyonuna benzin almak için girdiğimde (saat 23:30-24:00 sularıydı)
    pompadan aldıkları benzini depoya döktüklerini gördüm hayrola diyince devir daim ettiklerini iddia ettiler :) kim pompanın sayacından gecen benzini depoyu geri döker ki anlayacağınız her istasyon farklı

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Bende dün dikimevindeki shell den aldım hizmet cok iyi Camını falan siliyorlar , yagına suyuna bakalım mı diye soruyorlar vs. vs. Bu arada bahşiş almaları da yasakmış ama ben el altından verdim

Daha oncede 100ytl verim 30ytl benzin aldım ve para uzerini unutup gitmiştim eve.Sonra aklıma geldi bi bakiim benzinlige dedim.Olayın uzerinden 5saat gecmişti ama pompacı sagolsun parayı hazırlamış beni görünce hemen koşarak geldi Tavsiye ederim yani dikimevi tarafındakilere

Bahsettiğin istasyon Kurtuluşta ki Ulusal Petrol sanırım gerçekten hizmette kusurlarını görmedim 30 ytl ye yıkama fişi verirler varsa peçete verirler yağını suyunu sorarlar.

Burdan Kurtuluş Ulusal Petrol çalışanlarına teşekkür ederim.

Babamda Shell İstasyonlarını tercih ederdi bende tercih ediyorum.

• quote:

Kız niye Konyadan onu anlamadım

Hayatta ordan kız almam. Shellden şaşmam

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Kız niye Konyadan onu anlamadım

Hayatta ordan kız almam. Shellden şaşmam

Büyük konuşma

Hayırlısı olsun

• ünv. yıllarında bende arkadaşlardan ; ev alırsan tuğladan - kız alırsan muğladan lafını duymuştum. evimde yok,kızı da muğladan almadım. acaba hatamı yaptım.
  • KÜRKÜN İYİ İSE HER ZAMAN HER YERDE BAKARLAR...
    ÜZGÜNÜM AMA BU İŞLER GENELDE MUHİTE VE KÜRK'E GÖRE OLUYOR..ACI GERÇEKLERDEN BİRİ DE BU İŞTE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeakin

KÜRKÜN İYİ İSE HER ZAMAN HER YERDE BAKARLAR...
    ÜZGÜNÜM AMA BU İŞLER GENELDE MUHİTE VE KÜRK'E GÖRE OLUYOR..ACI GERÇEKLERDEN BİRİ DE BU İŞTE.

İnsan olsun yeter be hocam mühiti ii olupta ne inasan olmayanlar var mühiti kötü olupta nice saygı değer insanlar var.
  • shell ,renklerinden belli aseleti canım
  • Valla shell in hizmeti genelde iyidir ama bana 2 defa kazık atmaya çalıştılar ondan beri kızgınım. Birisinde kredi kartımdan 2 defa çekim yapmışlar 2-3 defa gittim geldim salladılar paramı geri vermediler, bende bankadan imzam yok deyip iptal ettirdim. Birisindede pompacı arabama bilerek az yakıt koymuş son anda farkettim. Oda zaten beni kolluyormuş hemen abi yanlış olmuş ayağı yaptı. Neyse inşallah birdaha yapmazlar. Bu 2 shell Antalya'da Aynı firmanın aynı yol üzerindeki karşılıklı 2 istasyonu.
  • Denizden Babam Çıksa Yerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Valla shell in hizmeti genelde iyidir ama bana 2 defa kazık atmaya çalıştılar ondan beri kızgınım. Birisinde kredi kartımdan 2 defa çekim yapmışlar 2-3 defa gittim geldim salladılar paramı geri vermediler, bende bankadan imzam yok deyip iptal ettirdim. Birisindede pompacı arabama bilerek az yakıt koymuş son anda farkettim. Oda zaten beni kolluyormuş hemen abi yanlış olmuş ayağı yaptı. Neyse inşallah birdaha yapmazlar. Bu 2 shell Antalya'da Aynı firmanın aynı yol üzerindeki karşılıklı 2 istasyonu.

Demek ki şirket prensibi

Bu rezillikleri yapmayanlar yok değil

quote:

Ozdamar

Denizden Babam Çıksa Yerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Valla shell in hizmeti genelde iyidir ama bana 2 defa kazık atmaya çalıştılar ondan beri kızgınım. Birisinde kredi kartımdan 2 defa çekim yapmışlar 2-3 defa gittim geldim salladılar paramı geri vermediler, bende bankadan imzam yok deyip iptal ettirdim. Birisindede pompacı arabama bilerek az yakıt koymuş son anda farkettim. Oda zaten beni kolluyormuş hemen abi yanlış olmuş ayağı yaptı. Neyse inşallah birdaha yapmazlar. Bu 2 shell Antalya'da Aynı firmanın aynı yol üzerindeki karşılıklı 2 istasyonu.

Demek ki şirket prensibi

Bu rezillikleri yapmayanlar yok değil

quote:

Ozdamar

Denizden Babam Çıksa Yerim.

İnce bir Espri.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilsam

Shellin benzin kalitesi de diğerlerinden farklı galiba.... Benim araçta 95 ile 97 oktan çok farkettiği gibi 97ler içinde de en iyi sonuç vereni shellinki. ...

hepsi aynı benzin. problem bayii de. benzinlerin hepsi aynı yerden geliyor. ayrıca 97 oktan diye bir benzin de yok. dikkatle okursan 97 de ve altında da katkılı 95 oktan yazar. 97 sadece benzinin adı. yani bir aldatmaca.
  • bugün shellden benzin aldım, benzin miktarı ne olursa olsun yanında ıslak mendil ve otomobil kokusu veriyorlar, camları da siliverdiler, yağ için de sordular ben gerek yok dedim.. yani tam puan aldılar benden de
  • ARKADAŞLAR BURADA OKUDUĞUMDAN ETKİLENDİM VE BUGÜN EVE GELİRKEN (19.30 SIRALARI) EVİMİN ALTINDA BULUNAN BP DEN DEĞİL DAHA İLERDEKİ SHELLDEN ALAYIM DEDİM VE DEPOYU FULLEDİM VE ADAMA DEDİMKİ ARABAYA Bİ SUS TUTTURALIM ADAM BANA ŞUNU DEDİ YIKAMAMIZ KAPALI YAW YIKAMA BİLE İSTEMEDİM SU TUTSALAR YETERDİ.KEÇİÖREN FATİH CADDESİNDEKİ SHELL İŞTE SHELL FARKI

BENCE EN İYİSİ OPET
  • Eğer yapmaları gerkiyorsa yani tüm Shell ler anlaşıp bunu yaptıysa yapmayanları şikayet edebilirsiniz sanırım...
  • ben konya yolu opetten alıyorum mazotumu, adamların bi dövmediği kalıyor, suratları sürekli asık, ben anahtarı veriyorum içeri kredi kartından ödeme yapmaya gidiyorum bi geliyorum benim anahtarı alan pompacı anahtarı başkasına vermiş işin yoksa pompacı ara bide (bu bir değil iki değil sürekli başıma geliyor) değiştiricem opeti ya bıktırdılar valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnt1907

ben konya yolu opetten alıyorum mazotumu, adamların bi dövmediği kalıyor, suratları sürekli asık, ben anahtarı veriyorum içeri kredi kartından ödeme yapmaya gidiyorum bi geliyorum benim anahtarı alan pompacı anahtarı başkasına vermiş işin yoksa pompacı ara bide (bu bir değil iki değil sürekli başıma geliyor) değiştiricem opeti ya bıktırdılar valla...

Şimdiye kadar değiştirmeyip en büyük hatayı yapmışsınız zaten...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.