Şimdi Ara

SHELL farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm shell istasyonlarnda var artık bu olay;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Bende dün dikimevindeki shell den aldım hizmet cok iyi Camını falan siliyorlar , yagına suyuna bakalım mı diye soruyorlar vs. vs. Bu arada bahşiş almaları da yasakmış ama ben el altından verdim

Daha oncede 100ytl verim 30ytl benzin aldım ve para uzerini unutup gitmiştim eve.Sonra aklıma geldi bi bakiim benzinlige dedim.Olayın uzerinden 5saat gecmişti ama pompacı sagolsun parayı hazırlamış beni görünce hemen koşarak geldi Tavsiye ederim yani dikimevi tarafındakilere

hüseyin benim ev de orada bizim fiks benzinliğimizdir buradaki shell. gel arada bu hafta ankaradayım paso

bu arada arkadaşlar ÖZELLİKLE FABERGE hdi kullanıcısı olan sizlere bi uyarım var. mazotunuzu çok dikkatli çok güvenilir yerlerden alın. demedi demeyin fazlası bana kalsın gerçi 1 milyon kişi biliyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 12 Nisan 2007; 23:41:18 >

• Genelde 20-30 ytl lik benzin aldığım için bp dekiler anca camları silebiliyorlar..

Eskiden fullerken sorarlardı ama nerde o eski günler
  • aracımı sıfır aldığımdan bu yana ( 3 depo oldu ) shell 97 alıyordum.ancak son depoyu mecburen PO dan aldım. aracım resmen kağnılaştı. maalesef yaşayarak test ettim. mecbur kalmadıkça shell den vazgeçmem.
  • istasyonuna göre değişiyor ya.
    dediğiniz gibi bilkentteki shell çok kaliteli hizmet veriyor. opetlerde flnda kalite o kadar değişiyordki. ben depoyu boşalmaya yakın doldurtururum. yani parça parça almam. bi gitttiğimde 100 ytl lik fln alıyorum. bazı istasyonlarda çok iyi muamele görürken bazende allahım ne camı siliyorlar ne bir mendil vb veriyorlar. bence firmalar bütün istasyonları denetlemeli ve hepsinde eşit kalite sunulmalı. başka iyi bir örnek isi dikmen caddesi üzerindeki opet istasyonu. ufak fakat hizmeti mazotu çok iyi. gidince hemen çay ikram ediyorlar. camları siliyorlar, ücretsiz dış yıkama ve mendil hediye ediyorlar. personelide gayet iyi
  • Doğrusun hocam..

Ne zaman Shell den alsam araba deliriyor..

quote:

Orjinalden alıntı: ilsam

Shellin benzin kalitesi de diğerlerinden farklı galiba.

Ben hep total ya da bp'den alırdım benzini. Geçenlerde ferrari araba veriyolar diye shellden alayım dedim 97 oktan. Gerçekten çok farklıydı. Hem hızlanma bakımından çok iyi hem de düşük devirlede giderken ya da ayağını gazdan çektiğinden yaşanan hafif silkeleme tamamen ortadan kalktı. Benim araçta 95 ile 97 oktan çok farkettiği gibi 97ler içinde de en iyi sonuç vereni shellinki.

Herkes böyle mi düşünüyor yoksa bana mahsus bişey mi bu??

• shelli severim yaw iyidir iyidir :) babanneler gıbı konustum vlla
  • Elit semtlerdeki elit arabalara uygulanan bir olay
  • Shell 97 oktan alıyorum bende çok memnunum. Bu arada her benzin alışımda yağına suyuna bakalımmı eksikmi diye soruyorlar
  • herhalte tüm yazılanlara göre içinizde en fazla çeşidi ben yapmışım.. neredeyse tüm markalarla çalıştım benzinde marka değil bildik yer olacak.. ankarada gaz alacaksan mercan otogaz olacak mesela.. dikimevinde

bu arada birde anımı anlatayım

arabam focus ghia hb ve dedilerki ford yakıt desteği veriyor opet ten diye

gittim opete kıytırık bi pompacı.. full olsun dedim taktı pompayı gitti

lan biraz sonra bi şırıltı geliyor bi baktım benim benzin.. derken pompacı koştu kapattı.. eee nolcak şimdi dedim abi arızalı.. şöyle böyle

gittim içeri kasadakine dedim.. adam ben ne yapayım ne kadar aktığını bilmiyom ama 50 kuruşunu almayım düz çekeyim dedi :D:D

şimdi gülüyom ama o zaman sinirlendim.. çek desen bi türlü çekme desen başka türlü... dedim benim hakkım size geçeceğine sizinki bana geçsin deyip hepsini çektirdim

bari benzin dökülen yer toz kapmasın şurda yıkamaya sokun dedim.. orası bizden ayrı dediler.. ulan dedim bunlar daha verdikleri yakıtı ölçemiyor kaldiki garanti versin

iyiiiii bi sövdüm içimden.. opet mi tövbe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 14 Nisan 2007; 1:30:28 >

• 50 kuruş ha.. gönlü zenginmiş
  • Shell süper ya..

Bende yakıtı hep Shell'den alırım. Her gittiğimde ön cam kirliyse ön camı silerler, yağına suyuna bakarlar.
  • Evet iyi kurtarmışsın. Hizmet vermek işte bu durumları kurtarabiliyor. Yağ eksilme olurda. bu çok fazla. Servis veya motor ustası ne diyor buna.
  • arabamızı aldığımızdan beri mecbur kalmadıkça (birkaç kez oldu) shell'den 97 oktan alırım. hem kalite süper hem smart club kart olayı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Nerde oldu bu olay :)

Bugun shellde aynı soruyu banada sordular

evet ya bende normalde PO dan alıyorum ıs yerıme cok yakın oldugu ıcın
    bı kac gun once sheelden aldım adamlar ısrarla dıyolar yagını kontrol edelım
    ya dıyorum ısım acıl adam ısrarla bakalım dıyor
    o kadar ısrar edınce altın bı art nıyet var dıye dusunmustum
  • Bana İstanbul ve Kırşehir Shell'de aynı muameleyi yaptılar. Yalnız İstanbuldaki ısrarla lastiklere 34-36 bastı adam da iyi niyetli diye kırmadım (çünkü tartıştık biraz ben 32-34 diyince). Sonradan ilk benzincide kendi bildiğime çevirdim lastikleri o da ayrı konu...
    Şimdiyse şehir içindeyim ve aracıma Mmarkasına göre değil bayisine göre sadece temiz olduğunu bildiğim yerden benzin alıyorum çünkü kaçak benzin çok yaygın burada.
  • ben eskisehir yolu armadan1n az ilerisindeki shellden aliyorum gayet memnunum bir iki opet ten aldim araba traktör gibi cali_ir oldu shell
  • ben de ordan aldım bakalım ilk kez.. ne varmış bu shellde merak ettim

quote:

Orjinalden alıntı: ALATBEY

ben eskisehir yolu armadan1n az ilerisindeki shellden aliyorum gayet memnunum bir iki opet ten aldim araba traktör gibi cali_ir oldu shell
  • Shell öyledir.Bizim de lastik havalarına bakma konusunda ısrarcı olmuşlardı -ve gerçekten de ayarsız çıkmıştı -
  • K I Z A L A C A K S A N K O N Y A D A N

B E N Z İ N A L A C A K S A N S H E L L DEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 15 Nisan 2007; 16:55:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.